Użytkownik till napisał w wiadomości: > No , Jarekb , po takiej reklamie to będzie tam teraz trudno > znaleźć nawet i miejsce stojące ...;)))))))
Ło matko, to są jakieś inne? Może jeszcze jakie horyzontalne, Jarekb cóś mówił o jakowychś uciechach... Dla mnie czaty to terra incognita, moze lepiej niech tak zostanie
kochani żarłowicze w zwiazku z awarią naszego czata spotykamy sie tymczasowo w innym pokoju, zapraszamy serdecznie starych i nowych czatownikow.. http://www.polchat.pl/chat/?room=sami+glodni&x=18&y=6
Trzeba ten adres upowszechnić i często powtarzać aby Wszyscy o nim wiedzieli
Tylko jak tam wchodze to nikogo nie ma . Mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie tam uslyszymy .
Upiory wychodzą na mury czata jak na nie przystało późnym wieczorem... Najedzeni oddają się tam przeróżnym uciechom...
święte słowa Jarku:))) spotykamy się w godzinach 21-23 , oddajemy sie "przeróżnym uciechom" ...
Antychrysty, bezbożniki uciechom sie oddają, "...a ja gorę, a ja gore , paniee Pogorzelski , ja gore.."
Same pważne ludziska, a ...wstyd, ......
ale jaja....uhahahahahahaha ( i tak nikt nie uwierzył w moje "gromy"...)
No , Jarekb , po takiej reklamie to będzie tam teraz trudno znaleźć nawet i miejsce stojące ...;)))))))
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> No , Jarekb , po takiej reklamie to będzie tam teraz trudno
> znaleźć nawet i miejsce stojące ...;)))))))
Ło matko, to są jakieś inne? Może jeszcze jakie horyzontalne, Jarekb cóś mówił o jakowychś uciechach...
Dla mnie czaty to terra incognita, moze lepiej niech tak zostanie
do góry
i jeszcze raz
To znowu ja , idziemy do góry
hej hoooooop :))
niezła metoda