Witam wszystkich! dopiero teraz zauważyłam że tu jest powitalnia mam ndzieje że mi to wybaczycie ! Teraz co nieco o sobie; CIESZE SIE ZE TRAFILAM na ta stronke ,co prawda zadko siadam do kompa ,mam piecio osobowa rodzinke i siadam tylko jak jest wolny komputer a przewaznie wieczorami i to poznymi jak juz wszyscy spia ,ale tak mi ta stronka przypadla do gustu ze jak wchodze to najpierw otwieram WIELKIE ZARCIE jeszcze raz wszystkich witam
Witam Ciebie bardzo serdecznie i czerwcowo czyli cieplutko. Każdy z nas jest od tej stronki uzależniony. w krótkim okresie zaczyna próbować się odchudzić, ale to przy tych smacznych przepisach niemozliwe. hihihi. (~_~) ABA
Witam wszystkich! dopiero teraz zauważyłam że tu jest powitalnia mam ndzieje że mi to wybaczycie ! Teraz co nieco o sobie; CIESZE SIE ZE TRAFILAM na ta stronke ,co prawda zadko siadam do kompa ,mam piecio osobowa rodzinke i siadam tylko jak jest wolny komputer a przewaznie wieczorami i to poznymi jak juz wszyscy spia ,ale tak mi ta stronka przypadla do gustu ze jak wchodze to najpierw otwieram WIELKIE ZARCIE jeszcze raz wszystkich witam
Witam Ciebie bardzo serdecznie i czerwcowo czyli cieplutko. Każdy z nas jest od tej stronki uzależniony. w krótkim okresie zaczyna próbować się odchudzić, ale to przy tych smacznych przepisach niemozliwe. hihihi.
(~_~) ABA
heh no i znowu zle wpiSalam mialam kliknac na ODPOWIEDZ
Witam smaczniutko wśród uzależnionych .
Pozdrawiam - Elek
Witam Cie ROWNIEZ BARDZO CIEPLUTKO
Więcej tu takich ,co po nocach siedzą
witaj.
cześć cześć cześć witamy
Łoooooojjjj - duuuuuużo nas tu takich - hihihi !!
jak hazardziści !!
Witaj i uzależniaj się na zdrowie
....
Witaj wsrod łakomczuszkow
Witam ciepło
I ja Cię witam!!!
Witam i pozdrawiam gorąco:)
Cześć Wandeczko.... ;o)
Baw się z nami dobrze :o)
witaj witaj i gotuj
Witaj!!!!