to prawda idzie sie od tej stronki uzaleznic i potych roznych przepsach przybrac pare kilogramow
ja to jak nawiedzona robie przepis za przepisem...
Przynajmniej dwa razy dziennie muszę tu zajrzeć!!!!!!
Dwa powiadasz... ? ja "wychodze" i zaraz "wchodze" bo żyć bez tej stronki nie mogę
Oj ta strona uzależnia, i to jeszcze jak!!! Witaj
Dwa razy to już byłam dzisiaj do 10.00,a noc jeszcze daleko.
oj tak oj tak uzaleznia jak co najmniej 100 diablow
TAK i ja sie z tym zgadzam , ze mozna sie uzaleznic . Ja jestem tutaj nowa ale jak rano wstaje (I MAM WOLNY KOMPUTER MAM 3 DZIECI ) to pierwsze co ogladam to WIELKIE ZARCIE
Buniu - to dokładnie tak jak i ja !! Myślałam ,że tylko mi tak "odbiło"- hihihiPozdrawiam - Elek
Z zawstydzeniem muszę stwierdzić, że ja również od jakiegoś czasu tak zaczynam dzień. Ta strona uzależnia człowieka. Zawsze są tu jakieś ciekawostki.
Użytkownik Elek napisał w wiadomości: > Myślałam ,że tylko mi tak > "odbiło"Ja też, ja też. Wychodzi na to, że wszyscy tu mamy małego świra na punkcie WŻ.
Ojoj - mojego " świra " małym,to chyba raczej nie można określić- hihihihi !!!
to prawda idzie sie od tej stronki uzaleznic i potych roznych przepsach przybrac pare kilogramow
ja to jak nawiedzona robie przepis za przepisem...
Przynajmniej dwa razy dziennie muszę tu zajrzeć!!!!!!
Dwa powiadasz... ? ja "wychodze" i zaraz "wchodze" bo żyć bez tej stronki nie mogę
Oj ta strona uzależnia, i to jeszcze jak!!! Witaj
Dwa razy to już byłam dzisiaj do 10.00,a noc jeszcze daleko.
oj tak oj tak uzaleznia jak co najmniej 100 diablow
TAK i ja sie z tym zgadzam , ze mozna sie uzaleznic . Ja jestem tutaj nowa ale jak rano wstaje (I MAM WOLNY KOMPUTER MAM 3 DZIECI ) to pierwsze co ogladam to WIELKIE ZARCIE
Buniu - to dokładnie tak jak i ja !!
Myślałam ,że tylko mi tak "odbiło"- hihihi
Pozdrawiam - Elek
Z zawstydzeniem muszę stwierdzić, że ja również od jakiegoś czasu tak zaczynam dzień. Ta strona uzależnia człowieka. Zawsze są tu jakieś ciekawostki.
Użytkownik Elek napisał w wiadomości:

> Myślałam ,że tylko mi tak
> "odbiło"
Ja też, ja też.
Wychodzi na to, że wszyscy tu mamy małego świra na punkcie WŻ.
Ojoj - mojego " świra " małym,to chyba raczej nie można określić- hihihihi !!!