Czy mozna by bylo zalozyc oddzielna sekcja na przepisy z roznych zakatkow Polski? Np. Kuchnia slaska, etc. Nie wiem, czy ktos juz to zaproponowal, ale ja bym chetnie w taki kat zagladala...
Niestety , przyznaje racje Pampasowi. Powiedz ile przepisów teraz jest TYPOWYCH dla różnych regionów. Po jakiejkolwiek zmianie receptury już to nie będzie kuchnia regionu... Wydaje się, że wystarczy po podaniu nazwy potrawy przy przepisie dodać w nawiasie np.(kaszubskie), (śląskie) etc. etc.. A tworzyć "pustostany", nie ma chyba sensu. Przykładem mogą być nasze polskie przysmaki :żurek, czy schabowy, ... bigos, kaszanka, kapuśniak ........itd... Co myślisz teraz? Pozdrawiam.
Czy mozna by bylo zalozyc oddzielna sekcja na przepisy z roznych zakatkow Polski? Np. Kuchnia slaska, etc.
Nie wiem, czy ktos juz to zaproponowal, ale ja bym chetnie w taki kat zagladala...
Co wy o tym myslicie?
Kolejny pomysł bez pokrycia Jakoś nie widzę abyś miała dużo przepisów do przeniesienia do takich działów.
Pomysłów nam nie trzeba, tylko osób które wniosą nowe treści, a tych jak na lekarstwo.
Niestety , przyznaje racje Pampasowi. Powiedz ile przepisów teraz jest TYPOWYCH dla różnych regionów. Po jakiejkolwiek zmianie receptury już to nie będzie kuchnia regionu...
Wydaje się, że wystarczy po podaniu nazwy potrawy przy przepisie dodać w nawiasie np.(kaszubskie), (śląskie) etc. etc.. A tworzyć "pustostany", nie ma chyba sensu.
Przykładem mogą być nasze polskie przysmaki : żurek, czy schabowy, ... bigos, kaszanka, kapuśniak ........itd...
Co myślisz teraz?
Pozdrawiam.
Ja wstawie pielimieli bo do ich autorów mam całkiem blisko hahaha
Ba,...Buniu, czy faktycznie. To chyba tak w prostej lini około 200 km?
hmm, bydgoszcz to narazie studenckie czasy... ;)