Jestem tutaj od niedawna , ale widze ze KAZDY Z KAZDYM SIE ZNA ,a ja chcialabym sie z Wami poznac rowniez . Teraz powiem o sobie troche , mam na imie Lucyna i mam 3 dzieci , psa i dwa chomiki . Czy ktos sie przedstawi ? I zapomnialam o mojej drugiej polowie czyli , jest jeszcze maz
Cześć :o) Nie mam na imię Lucyna... Nie mam dzieci... Nie mam też męża... Nie posiadam chomików i psów... Mimo, iż tak bardzo się różnimy witam Cię serdecznie ;o)
Lucka , witaj i czuj się jak u siebie w kuchni . O Mężu nie zapominaj - to się zazwyczaj źle kończy ;)). Nawet , jeśli jego miejsce jest tuż za chomikiem ;))))))
Odpowiedz do till jakie szczescie ze moj malzonek tego nie widzial gdzie sie znajduje, hahaha , ale on tylko czeka na kolejne PYSZNE danie z tej stronki
No co ty, przecież my Cie znamy....masz na imie Lucyna masz 3 dzieci , ....jesteś dziewczyną, gotujesz..., klepiesz w kompa... buźka ode mnie, ja jestem "Janek" (na WŻ-cie). I powiedz, że mnie nie znasz...to......
Witaj Lucka, ja tez jestem tu nowa to chyba moge sie też przedstawić: Mam na imię Ewa, mam męża i 3-miesięczną śliczną córeczkę. Wiele z Waszych przepisów wypróbowałam i próbuję nadal ale nie wszystko mogę jeść ze względu na córkę ;) Pozdrawiam
Witajcie wiec obie Lucko i Ewuniu ja również wciągnęlam się w to wspaniałe Towarzystwo ludzi o wielu pasjach , zdolnościach, doświadczeniach .Jestem Arleta , mam 2 dorosłych synów , męzusia (również już pełnoletni...) i sunię , która wspiera mnie w tym meskim gronie.. pozdrawiam i życzę milego klikania z nami !
Jestem tutaj od niedawna , ale widze ze KAZDY Z KAZDYM SIE ZNA ,a ja chcialabym sie z Wami poznac rowniez . Teraz powiem o sobie troche , mam na imie Lucyna i mam 3 dzieci , psa i dwa chomiki . Czy ktos sie przedstawi ?
I zapomnialam o mojej drugiej polowie czyli , jest jeszcze maz
Witaj w klubie
,więcej dowiesz sie na stronie uzytkownika.
Witaj Lucyno ja mam na imie ANNA mam 2 dzieci, meza. witaj wsrod nas.
witaj milo i czuj sie dobrze u nas!
Cześć witaj i gotuj razem z nami
Jako nowicjusz, również Witam
zwą mnie od urodzenia- Ewa.
"Posiadaczka" męża, syna oraz 2 psiaków...
Dzieki Wielkie za przedstawieni sie
Cześć :o)
Nie mam na imię Lucyna...
Nie mam dzieci...
Nie mam też męża...
Nie posiadam chomików i psów...
Mimo, iż tak bardzo się różnimy witam Cię serdecznie ;o)
Miało być że nie mam 3 dzieci.... bo przecież moich ancymonów się nigdy nie wyprę!
Lucka , witaj i czuj się jak u siebie w kuchni .
O Mężu nie zapominaj - to się zazwyczaj źle kończy ;)). Nawet , jeśli jego miejsce jest tuż za chomikiem ;))))))
Witamy Cię serdecznie Lucynko gotuj razem z nami! ja mam na imie Gienia mam dwoje dorosłych dzieci!!
Odpowiedz do till
jakie szczescie ze moj malzonek tego nie widzial gdzie sie znajduje, hahaha , ale on tylko czeka na kolejne PYSZNE danie z tej stronki
Oj, Lucka , może czeka nie tylko na kolejne PYSZNE danie ? ;)))))))))
No co ty, przecież my Cie znamy....masz na imie Lucyna masz 3 dzieci , ....jesteś dziewczyną, gotujesz..., klepiesz w kompa...
buźka ode mnie, ja jestem "Janek"
......
(na WŻ-cie).
I powiedz, że mnie nie znasz...to
Witaj Lucynko, szalej kulinarnie (i nie tylko) razem z nami:) Pozdrawiam!!
Witaj wśród uzależnionych !!
Pozdrawiam - Elek
Witaj Lucka, ja tez jestem tu nowa to chyba moge sie też przedstawić: Mam na imię Ewa, mam męża i 3-miesięczną śliczną córeczkę. Wiele z Waszych przepisów wypróbowałam i próbuję nadal ale nie wszystko mogę jeść ze względu na córkę ;) Pozdrawiam
Witajcie wiec obie Lucko i Ewuniu ja również wciągnęlam się w to wspaniałe Towarzystwo ludzi o wielu pasjach , zdolnościach, doświadczeniach .Jestem Arleta , mam 2 dorosłych synów , męzusia (również już pełnoletni...) i sunię , która wspiera mnie w tym meskim gronie.. pozdrawiam i życzę milego klikania z nami !
Bardzo WSZYSTKIM dziekuje za mile powitanie
Witaj!