No to daję wam trochę odpoczynku od mojej osoby - będę na prawie trzy tygodniowym odwyku.
Ale za to przywiozę zdjęcia - może nawet z 3000 m (fort jest 200 m niżej i mąż powiedział, że być już na takiej wysokości i na szczyt nie wejść...). Chyba, że zima nie pozwoli - podobno grasuje. (u nas w bloku ogrzewanie zec podłączył)
Trzymajcie sie cieplutko, gotujcie pyszności, bawcie się na chacie i forum. I z radościa obejrzę zdjęcia ze spotkania warszawskiego
Na dowód tego , że jesteśmy z Ekko zgranym zespołem , również ja oddalam się na czas jeszcze nieokreślony . Tyle , że dzień po Ekkore. Heja ;)))))))))))
Till i Ekkore bawcie się dobrze, odpoczywajcie, cieszcie się słońcem, wolnością, widokami i wszystkim, co dzień przynosi. Wracajcie szczęśliwie, pełne energii i może ciut stęsknione za WŻ :-). Pozdrawiam ciepło.
Bardzo milego odpoczynku!! Nie zapomnij o nas tak calkiem, bo co my tu bez Ciebie zrobimy?? Ale tak troche to o nas zapomnij i wypocznij milo!!! Dobrej pogody i pieknych wrazen!!
No to daję wam trochę odpoczynku od mojej osoby - będę na prawie trzy tygodniowym odwyku.
Ale za to przywiozę zdjęcia - może nawet z 3000 m (fort jest 200 m niżej i mąż powiedział, że być już na takiej wysokości i na szczyt nie wejść...). Chyba, że zima nie pozwoli - podobno grasuje. (u nas w bloku ogrzewanie zec podłączył)
Trzymajcie sie cieplutko, gotujcie pyszności, bawcie się na chacie i forum. I z radościa obejrzę zdjęcia ze spotkania warszawskiego
Przyjemności, szczęśliwej podróży w obie strony, ....i przywieź jakieś ciekawe przepisy..
Będziemy tęskić
życzę udanego wyjazdu i szczęśliwej podróży!
Udanych wakacji ekkore! Bedziemy tesknic:))
Na dowód tego , że jesteśmy z Ekko zgranym zespołem , również ja oddalam się na czas jeszcze nieokreślony . Tyle , że dzień po Ekkore.
Heja ;)))))))))))
Ekkore i Till - udanego wypoczynku !
Pozdrawiam Elek
jak to na nieokreslony? Till, mam nadzieje, ze nic sie zlego nie dzieje?
Nie ... ;))))))
nieokreślony znaczy tyle , że nie potrafię powiedzeć z całą pewnością , kiedy tutaj wrócę ;))))))
To ja Ci powiem -masz wrócić SZYBKO!:) Bawcie się dobrze dziewczyny-a może i Wy poczęstujecie nas jakimiś zdięciami:)
Till i Ekkore bawcie się dobrze, odpoczywajcie, cieszcie się słońcem, wolnością, widokami i wszystkim, co dzień przynosi. Wracajcie szczęśliwie, pełne energii i może ciut stęsknione za WŻ :-). Pozdrawiam ciepło.
Po prostu jedziesz na Mundial i nie wiesz czy Nasi wrócą szybko czy zostaniesz z nimi dłużej
Będziemy tęsknić i czekać...
udanej zabawy ;)
miłego odpoczynku życzy
kamaxyz
dla ekkore i tyll
Wspaniałego pobytu, cudnych wrażeń...
Udanego wypoczynku i wracajcie szybko
Bardzo milego odpoczynku!! Nie zapomnij o nas tak calkiem, bo co my tu bez Ciebie zrobimy?? Ale tak troche to o nas zapomnij i wypocznij milo!!! Dobrej pogody i pieknych wrazen!!
ekkore i till wypoczywajcie, nieznane przepisy zbierajcie i...wracajcie, szybciutko wracajcie!
Miłej wyprawy , dobrej zabawy , szybkiego powrotu bez żadnych kłopotów!