Hej Maddalena, wlasnie przeczytalam ten wpis o jogurcie EWU007, jest super. Robilam juz taki wiele razy. Na dodatek powiem Wam jak go zrobic pelniejszy, otoz ja gotuje mleko na jogurt ok godziny na malenkim gazie wtedy troche wyparowuje i robi sie takie chuuuuude mleko skondensowane, dalej analogicznie ale smak pelniejszy. pozdrowienia dla EWU007 i Maddalena.
To jest raczej koktajl mleczno-owocowy, ja też to robię, natomiast do jogurtu potrzebne są kultury bakterii, które powstają w procesie takim jak opisuje jedna z WŻ-owiczek na w/w forum.
Mam ochote sobie sprawić bo kocham jogurt.
Macie moze-używacie?
Warto kupić?
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=47862&post=47869
poczytaj sobie w watku wyzej:)
taki jogurt jest pyszny, nie potrzebujesz zadnej jogurtownicy, wystarczy zwykly garnek lub miska.
smacznego!!:)
Hej Maddalena, wlasnie przeczytalam ten wpis o jogurcie EWU007, jest super. Robilam juz taki wiele razy. Na dodatek powiem Wam jak go zrobic pelniejszy, otoz ja gotuje mleko na jogurt ok godziny na malenkim gazie wtedy troche wyparowuje i robi sie takie chuuuuude mleko skondensowane, dalej analogicznie ale smak pelniejszy. pozdrowienia dla EWU007 i Maddalena.
U mnie jest przepis na jogurt i wcale nie trzeba mieć maszynki, zobacz i wypróbuj, jest sprawdzony.Pozdrawiam.
To jest raczej koktajl mleczno-owocowy, ja też to robię, natomiast do jogurtu potrzebne są kultury bakterii, które powstają w procesie takim jak opisuje jedna z WŻ-owiczek na w/w forum.