Kochani, proponuję obstawiać wyniki jutrzejszego, pierwszego meczu! Czy oprócz mnie jest jescze ktoś, kogo interesuje Mundial? Ja obstawiam 1:0 oczywiście dla "Naszych"
Hahahahahahaha, wykrakałem, mówiłem, że to bałagan będzie? Wyszło na moje, teraz się zaczną lamenty, rzucanie błotem, przeklinanie. Czyli bałagan hahahahahahaha!
Dzisiaj szał, nigdzie nie mogę dostać Przeglądu sportowego z flagą, a obiecałam synowi że mu kupię (dzisiaj wychodzi ze szpitala i w szpitalu zakosili mu album mundialowy z naklejkami)
2:1 dla naszych oczywiscie.Tylko szkoda ze bedę sama ogładac ten mecz.Mąż wyjechał,a on taka atmosferę umie wprowadzić,że człowiek czuje sie jakby był na stadionie.(zapalony kibic z niego)
Kochani, proponuję obstawiać wyniki jutrzejszego, pierwszego meczu! Czy oprócz mnie jest jescze ktoś, kogo interesuje Mundial?
Ja obstawiam 1:0 oczywiście dla "Naszych"
ja jakoś nie wierze w wygraną :( mój wynik to 0:1
Brawo! Skreślaj TOTOLOTKA, umiesz przewidywać!
1:1
2:1 dla naszych
Nawiasem mówiąc dobry wątek
2;2 , przynajmniej niech coś sie tam dzieje;))
Polska gola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nawet 2 gole
2:0 oczywiście dla Nas.
2 : 1 oczywiście dla naszych !!
Jutro siedzę i śledzę !!
Pozdrawiam wszystkich kibiców ii nie tylko - Elek
3:1 do tyłu
Bahus
Dajcie mi znać jak się ten bałagan skończy.
Oj Lajanku to sie dopiero zaczyna
pozdrawiam ...
Dla naszych 3:0
Hahahahahahaha, wykrakałem, mówiłem, że to bałagan będzie? Wyszło na moje, teraz się zaczną lamenty, rzucanie błotem, przeklinanie. Czyli bałagan hahahahahahaha!
Bedzie remis 1:1....
Remis, remis i jeszcze raz remis ;)
1:1
Obstawiam 3:1 dla kadry Janasa. I oczywiście trzymam kciuki.
obstawiam 1-0 dla naszych
Jakoś nie wierzę za bardzo w siłę naszych piłkarzy, dlatego 1:2 niestety. Chciałabym się mylić.
A u nas w pracy powstał już ołtarzyk:
Użytkownik Pampas napisał w wiadomości:
> A u nas w pracy powstał już ołtarzyk: Zaraz zaczną się modły
Ło matko
hehe super , tylko czy te modly pomogą ??
Dzisiaj szał, nigdzie nie mogę dostać Przeglądu sportowego z flagą, a obiecałam synowi że mu kupię (dzisiaj wychodzi ze szpitala i w szpitalu zakosili mu album mundialowy z naklejkami)
Brawo! Graj w TOTOLOTKA
Śniło mi się że przegraliśmy 0:3. Tak też obstawiam.
BRAWO !!!! Masz wyczucie i znajomość tej drużyny. Cmok.
Ja będe optimistką i stawiam 2:1 dla nas
2:1
2:1 dla naszych oczywiscie.Tylko szkoda ze bedę sama ogładac ten mecz.Mąż wyjechał,a on taka atmosferę umie wprowadzić,że człowiek czuje sie jakby był na stadionie.(zapalony kibic z niego)
[ myśl otymistycznie...myśl optymistycznie...]
3:1 dla Naszych
Optymistycznie 4:1 ,pesymistycznie 2:1 oczywiście dla Nas!!!!
Flagę mam , wisi na balkonie, a obstawiam 0:0.
Stawiam na 1:1
Marzenia są wielkie-ale bez Franka cienko będziemy grać-najbardziej optymistyczny wynik 2:2,chociaż raczej będą tyły
Z Grzesiem sprzodu 0:0 a z Żurawiem 1:0 ;)
Mi się śniło 5:2 oczywiście dla nas
Chyba nikt celnie nie obstawił :(
hahaha
...i tak mało płacili