Trochę późno bo 2 tygodnie po imprezie (problemy techniczne), ale jak obiecałam; zdjęcia są przygotowalam; rogaliki krucho drozdżowe, ciasteczka do piwa(z serka topionego), sałatkę z czerwonej cebuli(REWELACJA),sałatkę pomidorowo ziemniaczaną, surówkę z pekińskiej do grilla oraz sosy zimne Janka (czosnkowy, keczup) i oczywiście tort chlebowy z warzywami Bardzo wszystkim dziękuję za super pomysły, wszystkim smakowało(i to bardzo) a tak wogóle to imporeza sie udała nawet pogoda dopisała. Wszyscy sie swietnie bawili
chciałabyym wam pokazać więcej zdjęć ale cos mi to nie wychodzi(może ktoś wie czemu)
Ten tort chlebowy jest autorstwa till Tutaj jest ten przepis - a ja ze swojej strony muszę powiedzieć , że jest fantastyczny . http://wielkiezarcie.com/przepis10742.html Pozdrawiam - Elek
Użytkownik łyżeczka28 napisał w wiadomości:czy teraz widać? > Trochę późno bo 2 tygodnie po imprezie (problemy techniczne), ale jak > obiecałam; zdjęcia są przygotowalam; rogaliki krucho drozdżowe, > ciasteczka do piwa(z serka topionego), sałatkę z czerwonej > cebuli(REWELACJA),sałatkę pomidorowo ziemniaczaną, surówkę z pekińskiej do > grilla oraz sosy zimne Janka (czosnkowy, keczup) i oczywiście tort chlebowy z > warzywamiBardzo wszystkim dziękuję za super pomysły, wszystkim smakowało(i to > bardzo)a tak wogóle to imporeza sie udała nawet pogoda dopisała. Wszyscy sie > swietnie bawilichciałabyym wam pokazać więcej zdjęć ale cos mi to nie > wychodzi(może ktoś wie czemu)
Trochę późno bo 2 tygodnie po imprezie (problemy techniczne), ale jak obiecałam; zdjęcia są
przygotowalam; rogaliki krucho drozdżowe, ciasteczka do piwa(z serka topionego), sałatkę z czerwonej cebuli(REWELACJA),sałatkę pomidorowo ziemniaczaną, surówkę z pekińskiej do grilla oraz sosy zimne Janka (czosnkowy, keczup) i oczywiście tort chlebowy z warzywami
Bardzo wszystkim dziękuję za super pomysły, wszystkim smakowało(i to bardzo)
a tak wogóle to imporeza sie udała nawet pogoda dopisała. Wszyscy sie swietnie bawili
chciałabyym wam pokazać więcej zdjęć ale cos mi to nie wychodzi(może ktoś wie czemu)
Użytkownik tucha napisał w wiadomości:
> ba, ale ja tych zdjęć nie widzę :(
nawet tego jednego?
to może teraz?
Użytkownik tucha napisał w wiadomości:
> czy to na środku to tort chlebowy?
tak to jest tort chlebowy
fajnie wygląda i chyba tak samo smakuje, czyjego jest autorstwa ?
Ten tort chlebowy jest autorstwa till
Tutaj jest ten przepis - a ja ze swojej strony muszę powiedzieć , że jest fantastyczny .
http://wielkiezarcie.com/przepis10742.html
Pozdrawiam - Elek
Elek , jesteś bardzo łaskawa ...;)))))
Dzisiaj też nie widać
łyżeczko czyjego autorstwa jest sałatka z czerwonej cebuli?. Mam zamiar ją zrobić tylko problem w tym ze nie moge jej znaleźć. Pozdrawiam
Chyba chodzi o tą sałatkę http://wielkiezarcie.com/przepis16279.html
Użytkownik łyżeczka28 napisał w wiadomości:czy teraz widać?
> Trochę późno bo 2 tygodnie po imprezie (problemy techniczne), ale jak
> obiecałam; zdjęcia są przygotowalam; rogaliki krucho drozdżowe,
> ciasteczka do piwa(z serka topionego), sałatkę z czerwonej
> cebuli(REWELACJA),sałatkę pomidorowo ziemniaczaną, surówkę z pekińskiej do
> grilla oraz sosy zimne Janka (czosnkowy, keczup) i oczywiście tort chlebowy z
> warzywamiBardzo wszystkim dziękuję za super pomysły, wszystkim smakowało(i to
> bardzo)a tak wogóle to imporeza sie udała nawet pogoda dopisała. Wszyscy sie
> swietnie bawilichciałabyym wam pokazać więcej zdjęć ale cos mi to nie
> wychodzi(może ktoś wie czemu)
Cieszę się wraz z Tobą, że impreza się udała.