A ja ciągle w nich wierzę. 2:1 dla nas. Mój syn też trenuje piłkę nożną, jeżdże na jego mecze i pewnie dlatego jestem kibicem patrzącym z troszkę innej perspektywy. Nie będę nikogo rozliczać, ani mieć pretensji, jak przegrają. Jasne, że każdy by chciał, żebyśmy wygrali, ale jeżeli się nie uda to znaczy, że nie jesteśmy jeszcze gotowi na tak wielkie wyzwania.
Przed meczem z Ekwadorem obstawiłam 2:0 dla Ekwadoru , mój mąż skomentował - ale z Ciebie patriotka , intuicja mnie nie zawiodła , tym razem obstawiam 5:0 dla Niemców , obym się myliła , mam jednak cichą nadzieję , że jednak podniesiemy się i wygramy ten mecz.
Nasi piłkarze tak skutecznie wypoczywali i oddali się błogiemu relaksowi, że trudno im sobie przypomnieć po co tam pojechali!!!Smieszne ale prawdziwe!!Dokopią naszym aż strach!!Obstawiam 3:0 dla Niemców ,mając cichą nadzieję ,że choć 1 gola oddadzą w tym meczu!!.
Nasi się zrehabilitują. Będzie 1:1.
Obawiam się, że nie mają motywacji. Nie chcę być złym prorokiem, ale może być 0:3. Niestety.
Mnie nie chce się wierzyć w sukces naszych piłkarzy. Obym sie pomyliła
Po ostatnim meczu jak zagrali,chyba nie można za wiele, się po nich spodziewać, ale życzę im jak najlepiej,może tym razem będzie trochę lepiej.
oj popłyną...0:3 ale chcialabym sie mylić.... jednak bedę naszym kibicowac mimo wszystko!!!
A mój mąż mówi że jedzie do niemiec pomóc się im pakować bo tylko cud nam pomoze
Jeszcze się zastanawiam i analizuję grę Naszej i Niemieckiej drużyny ale postawię na 0:2
smutne ale prawdziwe
1:4... Smolarek tę jedną honorową bramkę strzeli... albo Jeleń (jak go nasz kochany :-/ selekcjoner wystawi).
Lepiej żeby oddali mecz walkowerem, zawsze to 0:3
a tak Niemcy napukają naszym pewnie więcej.
WSTYD!!!!
Ja myślę że będzie 1:3
Musi być conajmniej 1:1!!!
Zanim tu weszłam to właśnie pomyślałam tak jak Ty 1:1 , ale mam nadzieję że będzie lepiej
A ja ciągle w nich wierzę. 2:1 dla nas.
Mój syn też trenuje piłkę nożną, jeżdże na jego mecze i pewnie dlatego jestem kibicem patrzącym z troszkę innej perspektywy. Nie będę nikogo rozliczać, ani mieć pretensji, jak przegrają. Jasne, że każdy by chciał, żebyśmy wygrali, ale jeżeli się nie uda to znaczy, że nie jesteśmy jeszcze gotowi na tak wielkie wyzwania.
Kika bardzo dobrze powiedziane,ja tez wierze ze wygraja ale czuje ze przegraja ,Maslo maslane ale mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi,
Nie wiem. Ogladałam mecz z Ekwadorem.Zastanawiam się co byłoby motywacją dla naszej kadry, żeby w końcu zaczęli porządnie grać.
4:1 dla Niemców
ja obstawiam 4;1 dla Niemców niestety:(
Bardzo optymistycznie (wciąż się staram)
byli chłopcy na rybkach...więc:
2:1 dla nas...
inaczej niech proszą o azyl gdzieś w dalekim kraju...
3:1 "w plecy"
Bahus
Przed meczem z Ekwadorem obstawiłam 2:0 dla Ekwadoru , mój mąż skomentował - ale z Ciebie patriotka , intuicja mnie nie zawiodła , tym razem obstawiam 5:0 dla Niemców , obym się myliła , mam jednak cichą nadzieję , że jednak podniesiemy się i wygramy ten mecz.
Szansa na wygraną jest taka jak włożenie klucza do szufledy przed "zakluczeniem" jej tym samym kluczem
Bahus
..ale OPTYMISTA....!!!! lllllluuuuuuuuuuudzieeeeeeeee
2:1 dla Niemców....
Niestety mam nadzieję, że nie gorzej niż O:3, a w optymistycznej wersji przegramy 1:3
E tam ja myśle że nasi wygrają 2:1, trzeba być optymistą - pozdrawiam dankarz
4:1 ...tę jedyną strzelimy z karnego ...oni nam też ...jedną z karnego...
3:1 dla Niemców - niestety......
2:1 dla Polski, mam taka nadzieje...
4:1 dla polski

2 strzeli Close, 1 Podolski, 1 Borowski a dla niemców Ballack
klio
tez mysle ze poplyniemy......................................
remis 1:1
Nasi piłkarze tak skutecznie wypoczywali i oddali się błogiemu relaksowi, że trudno im sobie przypomnieć po co tam pojechali!!!Smieszne ale prawdziwe!!Dokopią naszym aż strach!!Obstawiam 3:0 dla Niemców ,mając cichą nadzieję ,że choć 1 gola oddadzą w tym meczu!!.