Witam wszystkich bardzo serdecznie! Właśnie zajrzałam na forum WŻ i barrdzo się zdziwiłam.Otóż nie wiedziałam,że jest tu tak miło i sympatycznie.Jakoś wcześniej,nie wiedzieć czemu,omijałam forum i już tego żałuję.Od dziś postanawiam brać aktywny udział i udzielać się na forum.Przyjmijcie mnie z otwartymi rękoma.
Nie ma szans.Gdybym wiedziała wcześniej...Biję się w pierś!!! Naprawdę szkoda mi,że nie mogę.Nigdy nie byłam na takim spotkaniu...no wiecie umawianie się przez internet.No,oprócz randki z moim narzeczonym z którym za 2 mies.biorę ślub.
Witam wszystkich bardzo serdecznie! Właśnie zajrzałam na forum WŻ i barrdzo się zdziwiłam.Otóż nie wiedziałam,że jest tu tak miło i sympatycznie.Jakoś wcześniej,nie wiedzieć czemu,omijałam forum i już tego żałuję.Od dziś postanawiam brać aktywny udział i udzielać się na forum.Przyjmijcie mnie z otwartymi rękoma.
Z otwartymi rękoma-
-Witaj Joking!!!
I jeszcze coś-jutro jest spotkanie WŻ-etowców w Warszawie!!!-mam nadzieję,że dołączysz-czekamy na Ciebie http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=71643&post=71643&offset=0
Oj jak bardzo bym chciała!!! Miło by było poznać fajnych ludzi,pgadać....Niestety nie mogę-praca.
A często organizujecie takie spotkania?
niestety dośc rzadko:(((-szkoda ,że późno zajrzałaś na forum....-nie dasz rady się urwać???
Nie ma szans.Gdybym wiedziała wcześniej...Biję się w pierś!!! Naprawdę szkoda mi,że nie mogę.Nigdy nie byłam na takim spotkaniu...no wiecie umawianie się przez internet.No,oprócz randki z moim narzeczonym z którym za 2 mies.biorę ślub.
Kulfon to ty?
Kulfon? Hmm...nic mi o tym nie wiadomo.
Witaj
Witam ,witam,i serdecznie poz
drawiam
Witamy Cię serdecznie
............albo Monika?
Monika też nie.Chyba ktoś się bawi w detektywa.
Witaj .
Rowniez WITAM
i o nowe przepisy pytam hehe
Witaj smaczniutko !!

Elek
Pozdrawiam-
A czyje to jest powiedzonko?????
Cześć cześć cześć witaj w naszej kuchni
Tak to prawda,że jest tu tak miło i sympatycznie sama się o tym przekonałam.
Witaj wśród nas.
przyjmujemy Cię z otwartymi rękoma, garnkami, piekarnikami i innymi sprzętami kuchennymi, do których ręce się zaliczają
Witaj
, ...a co do reszty,
...siadam już za stołem.
Że tak późno na forum weszłaś...
Cóż, Twoja strata.
Tylko dlaczego czekałaś,
Aż, prawie, dwa lata?
ja również witam
Dzięki wszystkim za miłe powitania.Jest mi niezmiernie miło.Pozdrawiam gorąco i życzę miłego dnia.
I jeszzce ja, spoznialska Cie serdecznie witam... co na usprawiedliwienie??... autobus mi uciekl??? winda sie zepsula?? niedowiezli mleka!!! Hihi