Już spieszę z odpowiedzią . JUż od bardzo wielu lat jestem raz w roku w okolicach W-wy a konkretnie w okolicach Leszna k Błonia. Przeważnie jeżdzę w sierpniu lub wrześniu, ale to nie problem żeby termin zmienić na potrzeby zjazdu WŻ. Niestety nie mogłam się ruszyć w tak daleką podróż ( Stargard Szcz) , ponieważ jestem po operacji kręgosłupa lędźwiowego. Nie mogę siedzieć - więc nawet mowy nie było o jexdzie samochodem - tylko ja prowadzę w domku. I ja mam taką nadzieję , ze jak tylko będę w oklicach W-wki to uda się mi z Wami - WARSZAWIAKAMI zobaczyć. Cały czas śledziłam Wasze przygotowania i aż mnie korci żeby coś takiego tutaj w zachodnim krańcu zorganizować. Cieplutko pozdrawiam - Elek
Może nie uwierzysz - ale aź mi się łezka zakręciła w oku ( obu ) jak czytałam to co napisałaś !! Dzięki , dzięki , dzięki !! Baaaardzo żałuję ,że nie mogłam być - a gdyby nie TO , to przyjechałabym NAPEWNO !!
Elek, to jak już będziesz znała termin tego corocznego przyjazdu, to daj znać, bo to będzie świetny pretekst do spotkania. Ja też nie byłam, choć do Baryły mam pół godziny miejską komunikacją. Ci co nie byli wczoraj, zostaną zobligowani (jakoś) do stawienia się, a ci co byli zostaną zobligowani do dobrego przykładu i też będą musieli przyjść. Baardzo żałuję, że nie byłam i chcę koniecznie to nadrobić jak tylko coś się wykluje. Zdrowiej tymczasem. Podsyłam Ci zdrowotną dobrą wróżkę
ok Elek wiem , nie chce cukrować poprostu życzę abys sybciutko wróciła do zdrowia, wiem co to ból kregosłupa! na pocieszenie powiem tak " najdłuższa żmija mija" a więc ból niech już idzie sobie precz-- Elek uszy do góry!będzie dobrze spotkamy się prawda!!!!
TaaaaaaaaaaaaaaK !! Żmija niech sama z bólu się zwija !! Melduję ,że uszy są w górze - hihihi. Dzięki !! Na W-wkę to najprędzej pod koniec sierpnia może ruszę!
Byłem. Tylko przez chwilkę i tylko głosem, ale wiem, że zabawa była przednia ( a może jeszcze trwa?????)
Tyyyyyylkooooo tyyyyyyyleeeeeeeeee??
Jesteśmy niepocieszeni !! hihihi
Elek
Elek nie płacz....
może następnym razem nas zabiorą ze sobą....................
mam nadzieję że chociaż jakieś zdięcie......
Hi Hi HI - zaraz nas opindolą - bo kto nam bronił sie tam stawić - hihihi
Tygrysku, jak Ty JUŻ tak "zzielenio-niebieskłaś" ...to nie pij więcej ...z żalu. Z kim ja bedę "flirtował".
ze mną, zemną!! o mnie zapomniałeś !!! abuuuuuu buuu
Sorki...

ja tez bym chciala tam byc ale to troche za daleko,szkoda ze roweru nie mam to bym smigla i moze jeszcze zdazyla
Oj....Janku,Janku......Tu taki temat poważny
a Tobie na żarty się zbiera!!!
czy te oczy moga kłamnać chyba nie!!
buziaczki i pozdrowienia
Co tam -na drugi raz to na kolanach te 300km.-ale przyjdę!!!
no wierzę!!!!patrząc w te oczy!!
cieszę się!!!!! już.............. że tak ładnie to ujęłaś
kamaxyz
Bronić to nam nikt nie bronił....
ale też nikt po nas nie przyjechał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz to tylko zdążymy poodwozić Tych co za kierownicą siąść nie mogą
- przecież tam pisze,że się super bawią
Hahahahahahhaahaha, ale Was zżera ciekawość ........ do wieczora!!!
Trudno oj trudno będzie ,ale czekamy od wczoraj to poczekamy do wieczora! Może się wcześniej zlitujecie.Poczekamy,poczekamy zobaczymy!
zdjecia będą na pewno będą
A Wy to serca nie macie!!!Tak nas dręczyć do wieczora...
no Elek masz rację że opindolą--dlaczego nie było Ciebie wsród nas???????/
no nic mam nadzieję że się jeszcze spotkamy
buziaczki
Już spieszę z odpowiedzią .
JUż od bardzo wielu lat jestem raz w roku w okolicach W-wy a konkretnie w okolicach Leszna k Błonia.
Przeważnie jeżdzę w sierpniu lub wrześniu, ale to nie problem żeby termin zmienić na potrzeby zjazdu WŻ.
Niestety nie mogłam się ruszyć w tak daleką podróż ( Stargard Szcz) , ponieważ jestem po operacji kręgosłupa lędźwiowego.
Nie mogę siedzieć - więc nawet mowy nie było o jexdzie samochodem - tylko ja prowadzę w domku.
I ja mam taką nadzieję , ze jak tylko będę w oklicach W-wki to uda się mi z Wami - WARSZAWIAKAMI zobaczyć.
Cały czas śledziłam Wasze przygotowania i aż mnie korci żeby coś takiego tutaj w zachodnim krańcu zorganizować.
Cieplutko pozdrawiam - Elek
Ty może lepiej wybieraj miejsce....tak bliżej gór!!!! Obiecałaś ,że po mnie przyjedziesz!!!-pamiętasz:)
Dokłądny adres poproszę !!
Ale na stację to już mogę wysłać wysłannika po Ciebie - hihihi
Elek wiem już wszystko wiem
i też cieplutko pozdrawiam!!!!!
wracaj do zdrowia...ale to szybko...natychmiast... proszę ...prosimy!!!!
kamaxyz
Może nie uwierzysz - ale aź mi się łezka zakręciła w oku ( obu ) jak czytałam to co napisałaś !!
Dzięki , dzięki , dzięki !!
Baaaardzo żałuję ,że nie mogłam być - a gdyby nie TO , to przyjechałabym NAPEWNO !!
Zdrowiej tymczasem. Podsyłam Ci zdrowotną dobrą wróżkę
Jak tylko będę już na "chodzie " i zdolna do jazdy - to dam znać !!
Dzięki za milutkie słowa no i za wróżkę !!
ok Elek
wiem , nie chce cukrować
poprostu życzę abys sybciutko wróciła do zdrowia, wiem co to ból kregosłupa! na pocieszenie powiem tak " najdłuższa żmija mija" a więc ból niech już idzie sobie precz-- Elek uszy do góry!będzie dobrze spotkamy się prawda!!!!
TaaaaaaaaaaaaaaK !!
Żmija niech sama z bólu się zwija !!
Melduję ,że uszy są w górze - hihihi. Dzięki !!
Na W-wkę to najprędzej pod koniec sierpnia może ruszę!