do Warszawy by się szło --- miło sympatcnie i bardzo serdeczne spotkalismy się w Warszawie jestem szczęśliwa że mogłam poznać miłych fajnych ludzików WŻ Myslę że zaraz pojawią się zdjęcia z naszego spotkania więc dużo nie będę pisać jedno powiem było super dziękuję Wam Kochani kamaxyz
Jak to miło przeczytać pierwsze wieści! Super! Kama, cieszę się, że udało się Wam tak fajnie spędzić czas. To mobilizujące dla pozostałych WŻ-ów. Teraz czekam z niecierpliwością na wiekszą dawkę relacji i oczywiście na zdjęcia :-). Pozdrawiam.
Smakosiu - to już sa drugie wieści -hihihi Wczoraj były pierwsze - była relacja z podsłuchu telefonicznego - hihihi. Ja też Wam gratuluję udanej imprezki i też czekam na fotoreportaz. Elek
dorka .. kochana...jeju to ja... chyba ...ach!!szkoda słów prawie jak...co tam ważne że ciepło miło i sympatycznie wypadło to nasze spotkanie dzięki doreczko
Kamusiu mi też ogromnie było miło spotkać się z Wami , a Twój sękacz zrobił furrorę , moim kochanym domownikom bardzooo smakował i mi też oczywiście . Pozdrawiam i przesyłam całuski.
do Warszawy by się szło ---
miło sympatcnie i bardzo serdeczne spotkalismy się w Warszawie jestem szczęśliwa że mogłam poznać miłych fajnych ludzików WŻ Myslę że zaraz pojawią się zdjęcia z naszego spotkania więc dużo nie będę pisać
jedno powiem było super
dziękuję Wam Kochani
kamaxyz
Jak to miło przeczytać pierwsze wieści! Super! Kama, cieszę się, że udało się Wam tak fajnie spędzić czas. To mobilizujące dla pozostałych WŻ-ów. Teraz czekam z niecierpliwością na wiekszą dawkę relacji i oczywiście na zdjęcia :-). Pozdrawiam.
Smakosiu - to już sa drugie wieści -hihihi
Wczoraj były pierwsze - była relacja z podsłuchu telefonicznego - hihihi.
Ja też Wam gratuluję udanej imprezki i też czekam na fotoreportaz. Elek
smakosiu liczyłam na to że się poznamy... kurcze szkoda
że nie było Ciebie wsród nas
Basiu, zdjęcia dopiero wieczorem wstawię, serdeczności i uściski:))
dzięki ... fajnie .. obejrzę dopiero w piątek---myślę że inni tęż obejrzą
Dorotko
pozdrawiam serdeczniusio i cieplusio z Podlasia
Ok-to ja również dołożę parę swoich;)))
Dorotko-wysłałam Ci coś na pocztę!
dorka .. kochana...jeju to ja... chyba ...ach!!szkoda słów prawie jak...co tam ważne że ciepło miło i sympatycznie wypadło to nasze spotkanie
dzięki doreczko
CIESZĘ SIĘ RAZEM Z WAMI,ŻE SPOTKANIE SIĘ UDAŁO
Kamusiu mi też ogromnie było miło spotkać się z Wami , a Twój sękacz zrobił furrorę , moim kochanym domownikom bardzooo smakował i mi też oczywiście . Pozdrawiam i przesyłam całuski.

dziękuję aryt
smakowity sękacz, bo...własnej roboty
pozdrawiam i do zobaczenia