Forum

Rozmowy wolne i frywolne

PODZIĘKOWANIA ...i.......

• Autor: Sweetya Data: 2006-06-14 10:08:34

Chciałam z całego serca podziękować Wszystkim z którymi miałam przyjemność(olbrzymią;)))się spotkać!
    Szczególne podziękowania dla:
    Aby , Lajana , Kamusi-za to ,że nie przeraziła ich odległość,jaką mieli do pokonania-żeby do nas dotrzeć)
    Wszystkich którzy są z Wawy i okolic,ale im się po prostu nie chciało,lub wymyślili sobie przeszkody...
    -Wstydźcie się!!!-

A my się naprawdę fajnie bawiliśmy,buźki nam się nie zamykały i niech żałują Ci co nie chcieli przyjść-
    bo rozumiem tych co im naprawdę obowiązki nie pozwoliły-no cóż...może jeszcze kiedyś;)

Ale pozdrawiam serdecznie!!!!
    Buziaki

• Autor: Sweetya Data: 2006-06-14 11:24:10

o matko kochana-jeszcze coś-
    WYJĄTKOWE UŚCISKI DLA KAMUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-
    -ZA TE WSPANIAŁĄ NIESPODZIANKĘ JAKĄ NAS WSZYSTKICH URACZYŁA!!!!!!!!!!!!

BASIEŃKO KOCHANAAA-ŻYJ NAM 100 LAT

• Autor: kamaxyz Data: 2006-06-14 11:26:43

Aguniu!!!!! śliczne podziękowanie, a niech nam zazdroszczą!!!! - - zaprazsaliśmy wszytstkich WZ do wspólnego spotkania,
    kto chciał, kto miał ochotę, wielką ochotę!!!!! temu i kilometry nie przeszkadały, w dodatku ta piękna pogoda, wydawało mi się,że jestesmy najważniejsi w tym dniu w Warszawie
    jedną zdradzę tajemnicę
    otóż hymn WŻ, który jest dziełem Lajana i Aby otwiera się bardzo dobrze na płytce jaką dostaliśmy od Nich w prezencie i z dedykacją!!!!, jakość nagrania super, wielkie ukłony w kierunku ABY świetne wykonanie ABA pięknie śpiewa no i ta melodia którą skomponowała ABA !!!!!melodja słuchajcie....to naprawdę świetny hymn, melodia wpada sama w "uho", aż miło,!,a jak się ćwiczy w takt tej muzyki!!!!Lajanie super ...słowa...hymnu

acha jeszcze jedno!!!!
    myślę,że przy następnym tak wspaniałym zorganizowanym spotkaniu naszej rodzinki WŻ nie zabraknie nikogo -poderwą się" leniwe tyłeczki "kochanych żarłoczków i dołączą do reszty grupy
    hej!!!!! ho hej ho....by się szło!!!!!!!
    pozdrowienia z Podlasia
    słoneczne
    od kamy

• Autor: Ifasia Data: 2006-06-14 12:14:12

Witam serdecznie!! ciesze się bardzo że SPODKANIE się udało!! tylko bardzo mi przykro ze nie mogłam byc z Wami nie stety w mojm przypadku troszke za daleko!! pozdrawiam serdecznie Wszystkich Gienia!! acha jeszcze jedno czy będą zdjęcia?? czekam??   

• Autor: dankarz Data: 2006-06-14 13:21:18

Pewnie że zazdroszczę i to jak?? Niestety nie mogłam przyjechać i choć bardzo, bardzo chciałam to nie wyszło - może następnym razem uda się pozdrawiam wszystkich serdecznie dankarz

• Autor: Ewucha Data: 2006-06-14 13:36:54

Miło czytać, że spotkanie było tak bardzo udane
    Żal, że samemu się tam nie było, ale może innym razem
    gdy już bardziej zadomowię się tutaj...
    a jako nowicjusz - mogę poprosić o jakieś zdjątka? Dołanczając się
    do już powyżej napisanej prośby.

• Autor: bea39 Data: 2006-06-14 14:08:27

Cieszyłam sie na myśl, że może uda mi się przyjechać.Ale obowiązki rodzicielskie mi nie pozwoliły.Na nastepne postaram sie przyjechać.

• Autor: kamaxyz Data: 2006-06-14 14:29:29

Bea a mam pytanko!
    czy powodem nie dotarcia do nas był nawał pracy czy dziecko?Tak czy siak szkoda że nie było Ciebie wsród nas żałuj, a może tylko takie malutkie kłamstewko przemawia przez Ciebie w celu usprawiedliwienia się -- to nic wybaczamy , a za następnym razem poprosimy o dołączenie do grupy ok!!
    pozdrawiam Bea
    kamaxyz

• Autor: bea39 Data: 2006-06-14 14:34:05

Córka kończy własnie podstawówkę i wczoraj było zebranie klasowe w związku z tym. Uwierz mi, bardziej wolałabym byc z Wami niż z tymi koszmarnymi mamuśkami.A w pracy jakoś bym sobie poradziła.

• Autor: kamaxyz Data: 2006-06-14 14:38:05

rozumiem....choć ...nie rozumiem że rozumiem!!!!!!!!
    Bea nie martw się będą jeszcze spotkania zobaczymy się na pewno
    pozdrawiam słonecznie z Podlasia
    kamaxyz

• Autor: inka Data: 2006-06-14 14:51:07

Cieszę się bardzo,że udało Wam się spotkać - wiem jakie to miłe - Pozdrawiam Was! - irenka

• Autor: dorota40 Data: 2006-06-14 14:51:28

Ja również chciałam bardzo podziękować Wszystkim, z którymi miałam okazję wczoraj poznać się.Było wspaniale!Atmosfera bardzo rodzinna.
    Rozmowy przebiegały tak, jakbyśmy znali się od dawna.Szczególne podziękowania dla Sweetya, która zmobilizowała mnie do przyjścia / nie wspomnę o groźbach /.Dla Aby i Lajana za hymn, Kamy za piękny sękacz wraz z życzeniami, dla Danusi, ktora była przewodniczką Kamy po Warszawie,
    dla Dorki, mojej imienniczki, Aryt i Marli. Wszyscy byli wspaniali. Jeszcze raz dziękuję. dorota40

• Autor: aryt Data: 2006-06-14 15:16:26

Dziękuję Wam za czas spędzony słodko, za tak radosne i niezapomniane chwile, które spędziliśmy tak mile. Za uśmiechy którymi mnie obdarowaliście, i czas, który tak chętnie dla mnie poświęciliście, to jednak spotykać się dalej musimy, i chcę dalej przebywać z Wami , bo jesteście dla mnie tak ważnymi osobami!
    Jak lekki jest wiatr, jak gorące jest słońce, tak przesyłam Wam ja pozdrowienia gorące.

• Autor: Marla Data: 2006-06-15 00:17:12

Ja też pragnę podziękować wszystkim , których wczoraj spotkałam!!!Spędziłam z Wami niezapomniane chwile!!!!!

• Autor: Sweetya Data: 2006-06-14 15:19:19

Dorotkooo ,Aryt-Dziękuję;)))
    To prawda -szczególne podziękowania należą się też Danusi-przyjaciółce naszej Kamy-
    że chciała nas poznać,choć jeszcze nie zalogowała się na stronce...
    ale napewno szybko to nadrobi!
    Dziękujemy Danusiu!!!!
    Czekamy na Twoje pojawienie się na WŻ

• Autor: inka21 Data: 2006-06-15 21:18:56

bardzo się cieszę ,że wasze spotkanie bylo udane i owocne , myslami bylam tam z wami,pozdrawiam inka21

• Autor: marinik Data: 2006-06-20 12:37:08

Też Wam gratuluję.
    Może następnym razem.....

Przejdź do pełnej wersji serwisu