Chciałam z całego serca podziękować Wszystkim z którymi miałam przyjemność(olbrzymią;)))się spotkać! Szczególne podziękowania dla: Aby , Lajana , Kamusi-za to ,że nie przeraziła ich odległość,jaką mieli do pokonania-żeby do nas dotrzeć) Wszystkich którzy są z Wawy i okolic,ale im się po prostu nie chciało,lub wymyślili sobie przeszkody... -Wstydźcie się!!!-
A my się naprawdę fajnie bawiliśmy,buźki nam się nie zamykały i niech żałują Ci co nie chcieli przyjść- bo rozumiem tych co im naprawdę obowiązki nie pozwoliły-no cóż...może jeszcze kiedyś;)
Aguniu!!!!! śliczne podziękowanie, a niech nam zazdroszczą!!!! - - zaprazsaliśmy wszytstkich WZ do wspólnego spotkania, kto chciał, kto miał ochotę, wielką ochotę!!!!! temu i kilometry nie przeszkadały, w dodatku ta piękna pogoda, wydawało mi się,że jestesmy najważniejsi w tym dniu w Warszawie jedną zdradzę tajemnicę otóż hymn WŻ, który jest dziełem Lajana i Aby otwiera się bardzo dobrze na płytce jaką dostaliśmy od Nich w prezencie i z dedykacją!!!!, jakość nagrania super, wielkie ukłony w kierunku ABY świetne wykonanie ABA pięknie śpiewa no i ta melodia którą skomponowała ABA !!!!!melodja słuchajcie....to naprawdę świetny hymn, melodia wpada sama w "uho", aż miło,!,a jak się ćwiczy w takt tej muzyki!!!!Lajanie super ...słowa...hymnu
acha jeszcze jedno!!!! myślę,że przy następnym tak wspaniałym zorganizowanym spotkaniu naszej rodzinki WŻ nie zabraknie nikogo -poderwą się" leniwe tyłeczki "kochanych żarłoczków i dołączą do reszty grupy hej!!!!! ho hej ho....by się szło!!!!!!! pozdrowienia z Podlasia słoneczne od kamy
Witam serdecznie!! ciesze się bardzo że SPODKANIE się udało!! tylko bardzo mi przykro ze nie mogłam byc z Wami nie stety w mojm przypadku troszke za daleko!! pozdrawiam serdecznie Wszystkich Gienia!! acha jeszcze jedno czy będą zdjęcia?? czekam??
Pewnie że zazdroszczę i to jak?? Niestety nie mogłam przyjechać i choć bardzo, bardzo chciałam to nie wyszło - może następnym razem uda się pozdrawiam wszystkich serdecznie dankarz
Miło czytać, że spotkanie było tak bardzo udane Żal, że samemu się tam nie było, ale może innym razem gdy już bardziej zadomowię się tutaj... a jako nowicjusz - mogę poprosić o jakieś zdjątka? Dołanczając się do już powyżej napisanej prośby.
Bea a mam pytanko! czy powodem nie dotarcia do nas był nawał pracy czy dziecko?Tak czy siak szkoda że nie było Ciebie wsród nas żałuj, a może tylko takie malutkie kłamstewko przemawia przez Ciebie w celu usprawiedliwienia się -- to nic wybaczamy , a za następnym razem poprosimy o dołączenie do grupy ok!! pozdrawiam Bea kamaxyz
Córka kończy własnie podstawówkę i wczoraj było zebranie klasowe w związku z tym. Uwierz mi, bardziej wolałabym byc z Wami niż z tymi koszmarnymi mamuśkami.A w pracy jakoś bym sobie poradziła.
rozumiem....choć ...nie rozumiem że rozumiem!!!!!!!! Bea nie martw się będą jeszcze spotkania zobaczymy się na pewno pozdrawiam słonecznie z Podlasia kamaxyz
Ja również chciałam bardzo podziękować Wszystkim, z którymi miałam okazję wczoraj poznać się.Było wspaniale!Atmosfera bardzo rodzinna. Rozmowy przebiegały tak, jakbyśmy znali się od dawna.Szczególne podziękowania dla Sweetya, która zmobilizowała mnie do przyjścia / nie wspomnę o groźbach /.Dla Aby i Lajana za hymn, Kamy za piękny sękacz wraz z życzeniami, dla Danusi, ktora była przewodniczką Kamy po Warszawie, dla Dorki, mojej imienniczki, Aryt i Marli. Wszyscy byli wspaniali. Jeszcze raz dziękuję. dorota40
Dziękuję Wam za czas spędzony słodko, za tak radosne i niezapomniane chwile, które spędziliśmy tak mile. Za uśmiechy którymi mnie obdarowaliście, i czas, który tak chętnie dla mnie poświęciliście, to jednak spotykać się dalej musimy, i chcę dalej przebywać z Wami , bo jesteście dla mnie tak ważnymi osobami! Jak lekki jest wiatr, jak gorące jest słońce, tak przesyłam Wam ja pozdrowienia gorące.
Dorotkooo ,Aryt-Dziękuję;))) To prawda -szczególne podziękowania należą się też Danusi-przyjaciółce naszej Kamy- że chciała nas poznać,choć jeszcze nie zalogowała się na stronce... ale napewno szybko to nadrobi! Dziękujemy Danusiu!!!! Czekamy na Twoje pojawienie się na WŻ
Chciałam z całego serca podziękować Wszystkim z którymi miałam przyjemność(olbrzymią;)))się spotkać!
)
Szczególne podziękowania dla:
Aby , Lajana , Kamusi-za to ,że nie przeraziła ich odległość,jaką mieli do pokonania-żeby do nas dotrzeć
Wszystkich którzy są z Wawy i okolic,ale im się po prostu nie chciało,lub wymyślili sobie przeszkody...
-Wstydźcie się!!!-
A my się naprawdę fajnie bawiliśmy,buźki nam się nie zamykały i niech żałują Ci co nie chcieli przyjść-
bo rozumiem tych co im naprawdę obowiązki nie pozwoliły-no cóż...może jeszcze kiedyś;)
Ale pozdrawiam serdecznie!!!!
Buziaki
o matko kochana-jeszcze coś-

WYJĄTKOWE UŚCISKI DLA KAMUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-
-ZA TE WSPANIAŁĄ NIESPODZIANKĘ JAKĄ NAS WSZYSTKICH URACZYŁA!!!!!!!!!!!!
BASIEŃKO KOCHANAAA-ŻYJ NAM 100 LAT
Aguniu!!!!! śliczne podziękowanie, a niech nam zazdroszczą!!!! - - zaprazsaliśmy wszytstkich WZ do wspólnego spotkania,
kto chciał, kto miał ochotę, wielką ochotę!!!!! temu i kilometry nie przeszkadały, w dodatku ta piękna pogoda, wydawało mi się,że jestesmy najważniejsi w tym dniu w Warszawie
jedną zdradzę tajemnicę
otóż hymn WŻ, który jest dziełem Lajana i Aby otwiera się bardzo dobrze na płytce jaką dostaliśmy od Nich w prezencie i z dedykacją!!!!, jakość nagrania super, wielkie ukłony w kierunku ABY świetne wykonanie ABA pięknie śpiewa no i ta melodia którą skomponowała ABA !!!!!melodja słuchajcie....to naprawdę świetny hymn, melodia wpada sama w "uho", aż miło,!,a jak się ćwiczy w takt tej muzyki!!!!Lajanie super ...słowa...hymnu
acha jeszcze jedno!!!!
myślę,że przy następnym tak wspaniałym zorganizowanym spotkaniu naszej rodzinki WŻ nie zabraknie nikogo -poderwą się" leniwe tyłeczki "kochanych żarłoczków i dołączą do reszty grupy
hej!!!!! ho hej ho....by się szło!!!!!!!
pozdrowienia z Podlasia
słoneczne
od kamy
Witam serdecznie!! ciesze się bardzo że SPODKANIE się udało!! tylko bardzo mi przykro ze nie mogłam byc z Wami nie stety w mojm przypadku troszke za daleko!! pozdrawiam serdecznie Wszystkich Gienia!! acha jeszcze jedno czy będą zdjęcia?? czekam??
Pewnie że zazdroszczę i to jak?? Niestety nie mogłam przyjechać i choć bardzo, bardzo chciałam to nie wyszło - może następnym razem uda się pozdrawiam wszystkich serdecznie dankarz
Miło czytać, że spotkanie było tak bardzo udane
Żal, że samemu się tam nie było, ale może innym razem
gdy już bardziej zadomowię się tutaj...
a jako nowicjusz - mogę poprosić o jakieś zdjątka? Dołanczając się
do już powyżej napisanej prośby.
Cieszyłam sie na myśl, że może uda mi się przyjechać.Ale obowiązki rodzicielskie mi nie pozwoliły.Na nastepne postaram sie przyjechać.
Bea a mam pytanko!
czy powodem nie dotarcia do nas był nawał pracy czy dziecko?Tak czy siak szkoda że nie było Ciebie wsród nas żałuj, a może tylko takie malutkie kłamstewko przemawia przez Ciebie w celu usprawiedliwienia się -- to nic wybaczamy , a za następnym razem poprosimy o dołączenie do grupy ok!!
pozdrawiam Bea
kamaxyz
Córka kończy własnie podstawówkę i wczoraj było zebranie klasowe w związku z tym. Uwierz mi, bardziej wolałabym byc z Wami niż z tymi koszmarnymi mamuśkami.A w pracy jakoś bym sobie poradziła.
rozumiem....choć ...nie rozumiem że rozumiem!!!!!!!!
Bea nie martw się będą jeszcze spotkania zobaczymy się na pewno
pozdrawiam słonecznie z Podlasia
kamaxyz
Cieszę się bardzo,że udało Wam się spotkać - wiem jakie to miłe - Pozdrawiam Was! - irenka
Ja również chciałam bardzo podziękować Wszystkim, z którymi miałam okazję wczoraj poznać się.Było wspaniale!Atmosfera bardzo rodzinna.
/.Dla Aby i Lajana za hymn, Kamy za piękny sękacz wraz z życzeniami, dla Danusi, ktora była przewodniczką Kamy po Warszawie,
dorota40
Rozmowy przebiegały tak, jakbyśmy znali się od dawna.Szczególne podziękowania dla Sweetya, która zmobilizowała mnie do przyjścia / nie wspomnę o groźbach
dla Dorki, mojej imienniczki, Aryt i Marli. Wszyscy byli wspaniali. Jeszcze raz dziękuję.
Dziękuję Wam za czas spędzony słodko, za tak radosne i niezapomniane chwile, które spędziliśmy tak mile. Za uśmiechy którymi mnie obdarowaliście, i czas, który tak chętnie dla mnie poświęciliście, to jednak spotykać się dalej musimy, i chcę dalej przebywać z Wami , bo jesteście dla mnie tak ważnymi osobami!

Jak lekki jest wiatr, jak gorące jest słońce, tak przesyłam Wam ja pozdrowienia gorące.
Ja też pragnę podziękować wszystkim , których wczoraj spotkałam!!!Spędziłam z Wami niezapomniane chwile!!!!!
Dorotkooo ,Aryt-Dziękuję;)))
To prawda -szczególne podziękowania należą się też Danusi-przyjaciółce naszej Kamy-
że chciała nas poznać,choć jeszcze nie zalogowała się na stronce...
ale napewno szybko to nadrobi!
Dziękujemy Danusiu!!!!
Czekamy na Twoje pojawienie się na WŻ
bardzo się cieszę ,że wasze spotkanie bylo udane i owocne , myslami bylam tam z wami,pozdrawiam inka21
Też Wam gratuluję.
Może następnym razem.....