musze się pochwalić moja córka w ogółnopolskim teście szóśtoklasisty miała 40 pkt.!! a teraz na koniec srednia 5,9 jest niesamowita prawda?? A jakie wyniki mają wasze dzieci?????
ah to ja też się pochwalę ze swego czasu miałam 40 pkt z tego sprawdzianu dla klas szóstych, ale to było dawno. A dziś przysłano nam wyniki egzaminu gimnazjalnego-chyba Wasze kciuki się przydały bo uzyskałam 89 pkt na 100. A jak pociechy innych forummowiczów??
Mój syn zawalił język polski na teście szóstej klasy zdobył 36 punktów. Średnia na koniec roku podobno4,9 jestem zadowolona chociaż stać go na dużo więcej.
musze się pochwalić moja córka w ogółnopolskim teście szóśtoklasisty miała 40 pkt.!!
a teraz na koniec srednia 5,9 jest niesamowita prawda??
A jakie wyniki mają wasze dzieci?????
Gratulacje dla córki za tak wspaniałe wyniki w nauce.
Moja córka kończy gimnazjum i ma średnią 4,5 z czego się cieszę.
Też jest z czego się cieszyć !!
Uważam że poza córką gratulacje należą sietakże rodzicom . wychowanie i praca nad dzieckiem owocują, Gratulacje
SUPER !!
Tez sie swoja coreczka moge pochwalic!
Inaczej sie tu u mnie liczy, nie na punkty, tylko na procenty i Maëlle miala 96% - ha! Jezdem dumna mama! :))))
no to teraz taniec w podskokach z radości
!!
ah to ja też się pochwalę ze swego czasu miałam 40 pkt z tego sprawdzianu dla klas szóstych, ale to było dawno.
A dziś przysłano nam wyniki egzaminu gimnazjalnego-chyba Wasze kciuki się przydały bo uzyskałam 89 pkt na 100.
A jak pociechy innych forummowiczów??
Mój syn zawalił język polski na teście szóstej klasy zdobył 36 punktów. Średnia na koniec roku podobno4,9 jestem zadowolona chociaż stać go na dużo więcej.
w ubieglym roku corka i syn (blizniaki) zdobyli:corka-58 punktow a syn-51 z czego bylam tez zadowolona . POADRAWIAM WSZYSTKICH