Takie to szczere, proste życzenia Ci ofiaruję w dniu Twego urodzenia: Wiele uśmiechów, a mało żałości, Długich lat życia w szczęśliwości, Dobrego zdrowia i pomyślności, Jak najmniej smutków, dużo radości, Dużo przygód, morza wrażeń, Moc słodyczy, nic goryczy Tego Tobie Agnieszka życzy!
Luciu75!! Sloneczko!! Bardzo Cie przepraszam ze przegapilam Twoje urodziny!!! Tego dnia bylam we Frankfurcie, i przyjechalam chora (nawrot) teraz biore konskie dawki... z konskimi dzialaniami ubocznymi...
Zycze Ci z calego serca wszystkiego najlepszego!!! Pociechy z Twojej wspanialej trojki dzieci i meza!!! Badz zawsze zdrowa i zadowolona!!! Glumanda
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy
Tego Tobie Agnieszka życzy!
Wszystkiego najlepszego
Spełnienia marzeń
Wszystkiego Najlepszego życzy irenka
Serdeczne zyczenia
100 lat 100 lat żyj długo i szczęśliwie
Wszystkiego naj naj najlepszego
Ja również życzę Ci wszystkiego co najlepsze
Sto lat , sto lat --sto lat , sto lat niechaj żyje nam !!
Lucia75--Wszystkiego najlepszego życzy Elek.
Jakże mi miło że ktoś o mnie pamiętał,wszystkim bardzo dziękuję no i oczywiście zapraszam na urodzinową kawę i ciacho!
Wszystkiego najlepszego!
Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam
Sto Lat !!!Sto Lat !!!Sto Lat !!!Sto Lat !!!Sto Lat !!!Sto Lat !!!Sto Lat !!!
Luciu75!! Sloneczko!! Bardzo Cie przepraszam ze przegapilam Twoje urodziny!!! Tego dnia bylam we Frankfurcie, i przyjechalam chora (nawrot) teraz biore konskie dawki... z konskimi dzialaniami ubocznymi...
Glumanda
Zycze Ci z calego serca wszystkiego najlepszego!!! Pociechy z Twojej wspanialej trojki dzieci i meza!!! Badz zawsze zdrowa i zadowolona!!!