Dzisiaj imieninki Jol , więc życzę Wam zawsze słodkiej minki, prócz tego byście miały szczęście i by los Wam sprzyjał, na przykrości nie narzekały i byście zawsze tak ładnie wyglądały
Dziś dzień Waszego imienia, więc te szczere przyjmijcie życzenia, niech w Waszym sercu zawsze mieszka miłość, wiara i nadzieja.
Zyczę wszystkim solenizantkom wszystkiego najlepszego i mam pytani skąd i jak pozostali użytkownicy zdobywają tak piękni wstawki? jestem nowa i nie bardzo jeszcze łapię skąd i jak mam jewziąć może ktoś udzieli mi kilku rad
więc życzę Wam zawsze słodkiej minki,
prócz tego byście miały szczęście i by los Wam sprzyjał,
na przykrości nie narzekały i byście zawsze tak ładnie wyglądały
więc te szczere przyjmijcie życzenia,
niech w Waszym sercu zawsze mieszka miłość, wiara i nadzieja.
życzy Agnieszka
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Jol zyczy rynia2.
.
Serdeczności i buziaczki dla Joleczek
Wszystkim Jolusiom życzę wszystkiego najlepszego , szczególnie swojej Joli życzę dużo zdrowia i pociechy z dzieci
życzy mamusia
Wszystkiego co naj
Wszystkiego Najlepszego - zawsze usmiechnietej buzi , samych radosci żadnych trosk, zdrowia dużo - zyczy irenka
Jola, Joleczka, Jolus i wszystkie Jolki a w szczegulności moja NAJUKOCHAŃSZA JOLA

Zdrowia Szczęścia i Słodyczy maniuś życzy
DROGIE JOLE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NIECH UŚMIECH ZAWSZE GOŚCI NA WASZYCH TWARZACH
Dziękuję wszystkim za miłe zyczenia.Pozdrawiam wszystkie Jolki.
Wszystkim Jolom WSZYSTKIEGO co najlepsze
Zyczy Elek
Zyczę wszystkim solenizantkom wszystkiego najlepszego
i mam pytani skąd i jak pozostali użytkownicy zdobywają tak piękni wstawki? jestem nowa i nie bardzo jeszcze łapię skąd i jak mam jewziąć może ktoś udzieli mi kilku rad
w imieniu wszystkich Jol dziekuje bardzo!!
Wszystkiego najlepszego! Samych słonecznych dni!!!
MOC ŻYCZEŃ
Wszystkim solenizantkom najlepsze życzenia
Wszystkim Jolantom najserdeczniejsze życzenia.
Rowniez dolaczam sie do wszystkich zyczen! niestety spozniona - nieusprawiedliwiona!!!