WTAM WSZYSTKICH ŻARŁOKÓW WLAŚNIE UDAŁO MI SIĘ DO WAS DOŁĄCZYĆ PO DŁUŻSZEJ NIEOBECNOŚCI BARDZO ZA WAMI TĘSKNIŁAM ALE Z POWODÓW TECHNICZNYCH NIE MOGŁAM SIĘ KONTAKTOWAĆ A JAKBY TEGO BYŁO MAŁO TO ZAPOMNIAŁAM SWEGO HASŁA I WSZYSTKIE PRZEPISY PRZEPADŁY I ZACZYNAM OD NOWA MAM NADZIEJĘ ŻE MI POMOŻECIE CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH AGNIESZKA Z GDAŃSKA
MUSIMY NADROBIĆ ZALEGŁOŚCI A TERAZ POMÓŻCI MOJA MAMA ZA GODZ MA BYĆ Z WÓJKIEM NA OBIEDZIE WŁŚNIE DZWONIŁA A JA MAM W LODÓWCE TYLKO KAWAŁEK ŁOPATKI I MAKARON Z WCZORAJSZEGO OBIADU CO Z TEGO ZROBIĆ PRÓCZ ZAPIEKANKI ?
Dziękuję wszystkim za tak czułe powitanie na początek dodałam moje szybkie i sprawdzone przepisy na wAtróbkę i sałatkę z tuńczyka mam nadzieję że będą wam smakować
Z bardzo trywialnego powodu, przez pól roku nie miałam możliwości kożystania z netu i zapomniałam i loginu i chasłabo też byłam z wami bardzo krótko więc musiałam zalogować się na nowo zrobiłam to jak typowa blondynka
WTAM WSZYSTKICH ŻARŁOKÓW WLAŚNIE UDAŁO MI SIĘ DO WAS DOŁĄCZYĆ PO DŁUŻSZEJ NIEOBECNOŚCI BARDZO ZA WAMI TĘSKNIŁAM ALE Z POWODÓW TECHNICZNYCH NIE MOGŁAM SIĘ KONTAKTOWAĆ A JAKBY TEGO BYŁO MAŁO TO ZAPOMNIAŁAM SWEGO HASŁA I WSZYSTKIE PRZEPISY PRZEPADŁY I ZACZYNAM OD NOWA MAM NADZIEJĘ ŻE MI POMOŻECIE CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH AGNIESZKA Z GDAŃSKA
WITAJ AGUŚ PEWNIE,ŻE CI POMOŻEMY PRZECIEŻ WIESZ,ŻE PANUJE TU RODZINNA ATMOSFERA I JEDEN DRUGIEMU POMAGA.
Witaj Cześć
MUSIMY NADROBIĆ ZALEGŁOŚCI
A TERAZ POMÓŻCI MOJA MAMA ZA GODZ MA BYĆ Z WÓJKIEM NA OBIEDZIE WŁŚNIE DZWONIŁA A JA MAM W LODÓWCE TYLKO KAWAŁEK ŁOPATKI I MAKARON Z WCZORAJSZEGO OBIADU CO Z TEGO ZROBIĆ PRÓCZ ZAPIEKANKI ?
cześć witaj
WITAJ AGUŚŚ!!

Dziękuję wszystkim za tak czułe powitanie
na początek dodałam moje szybkie i sprawdzone przepisy na wAtróbkę i sałatkę z tuńczyka mam nadzieję że będą wam smakować
WITAJ AGUŚ
Powiedzcie mi proszę skąd Wy wszyscy bieżecie tak świetne znaczki,fotki i rysunki?
Ja nie mam pojęcia gdzie je znaleść jak typowa blondynka
A co do obrazków to może tu ci się coś spodoba http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gify+animowane&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
Wiesz od tego przesłania dostałam oczopląsów ale bardzo mi się podobało i nieżle się uśmiałam wraz z moim synem Dziękuję
Witaj
..., a dlaczego przepadły przepisy?
Z bardzo trywialnego powodu, przez pól roku nie miałam możliwości kożystania z netu i zapomniałam i loginu i chasła
bo też byłam z wami bardzo krótko więc musiałam zalogować się na nowo
zrobiłam to jak typowa blondynka
Witaj Aguś!A można spytać kim byłaś wcześniej?
AGNIESZKA ALE Z JAKIM NR TO NIESTETY NIE PAMIĘTAM SKLEROZA NIE BOLI TYLO NACHODZIĆ SIĘ TRZEBA
witaj 1
Serdecznie witamy na pokladzie!!! gotuj z nami i dziel sie dobrymi przepisami!