Chcialabym się pochwalic tym,że jutro biorę udział w zawodach rowerowych"FAMILY CUP 2006".Mam do przejechania 4.5 km po waskich,krętych ścieżkach,z górki i pod górkę. życzcie mi połamania kół,bo są to moje pierwsze zawody i troszkę mam stracha.
Własnie wróciłam z zawodów.Zajęłam 8 miejsce.Jest mi trochę żal,bo mogło być lepiej.Miałam małego pecha-po drodze spadł mi łańcuch i przez to straciłam trochę czasu. Ale na pocieszenie wygrałam rower który był losowany wśród wszystkich uczestników zawodów.Tak więc nie było tak żle.Dziękuję za te kciuki mocno trzymane.Pozdrawiam. Ania.
Chcialabym się pochwalic tym,że jutro biorę udział w zawodach rowerowych"FAMILY CUP 2006".Mam do przejechania 4.5 km po waskich,krętych ścieżkach,z górki i pod górkę.
życzcie mi połamania kół,bo są to moje pierwsze zawody i troszkę mam stracha.
Piszanko - no to wg życzenia : życzę Ci połamaania kól !!
Poproszę o relację z przebiegu i o informację o wyniku !!
Pozdrawiam - Elek
A ja sobie dzisiaj śmigałam na rowerku-całe pięć kilometrów
na prostej!!!
Będę trzymać kciuki za Twój sukces!!!-tylko obiecaj zdać nam tu relacje!!!
Trzymam za Ciebie kciuki daj znać jak Ci poszło to że będzie dobrze tego jestem pewna ale daj zdaj relację jak dobrze
Dziekuję za miłe słowa,a relację zdam jutro napewno,
Własnie wróciłam z zawodów.Zajęłam 8 miejsce.Jest mi trochę żal,bo mogło być lepiej.Miałam małego pecha-po drodze spadł mi łańcuch i przez to straciłam trochę czasu.
Ale na pocieszenie wygrałam rower który był losowany wśród wszystkich uczestników zawodów.Tak więc nie było tak żle.Dziękuję za te kciuki mocno trzymane.Pozdrawiam.
Ania.
SIUPER !! Ważne ,że pamiątka ( oprócz wspomnień ) Na długie lata posłuży !! BRAWOOOOOOO !!
gratulacje!!!
a ja woczoraj 22 km przejechałam :)
tak jak obiecalam trzymam kciuki
i czekam na relację