Witam serdecznie! Chciałam się pochwalić... A więc... Dziś złożyłam swoją pracę magisterską!!!
Dzielę się z Wami swoją radością z myślą że zechcecie lada dzień, trzymać za mnie mocno kciuki, ponieważ obrona dyplomu już 23 czerwaca. Mam nadzieje że bedziecie trzymać kciuki i wspierać mnie dobrym słowem pisanym ;). Pozdrawiam serdecznie! ps. ze smutną minką :( chcę dodac że zaraz po obronie dokładnie dwa dni później wyjeżdzam z Polski więc smutno mi się bedzie z Wami rozstawać.Bunia
Trzymam za Ciebi kciuki wiem co czujesz bo u mnie też szykuje się mała rewolucja do której na razie trwają przygotowania i wszystko jest zawieszone w próżni ale życzę Ci by spełniły się wszystkie Twe marzenia
Buniu - jasne,że będę trzymała kciuki za pomyślną obronę dyplomu !! Będzie Natomiast to ,że wyjżdżasz i nas opuszczasz,to wcale nie jest pocieszające :(:(:(. A na jak długo ?? Ale życzę Tobie wszystkiego najlepszego i pomyślnych - tam gdzie jedziesz-wiatrów !! Pozdrawiam - Elek
bunia - trzymam kciuki i życze Ci samych pomyslnych wiatrów w szerokim świecie - a dzięki dzisiejszej technice z nami możesz być zawsze - życzę powodzenia - irenka
Nie martw się Buniu, otwierają się przed Tobą (jak domniemywam) nowe horyzonty, będzie dobrze:) A co do pracy magisterskiej, po tylu zdanych egzaminach na studiach, ten ostatni, to tylko formalność:) Ja najmilej wspominam właśnie obronę magisterki:) Całusy!!
Samopoczucie? mam dużo spraw do załatwienia przed tym wyjazdem więc mało o obronie myslę, przygotowuje jeszcze prezentacje mojej pracy do obrony (moze szanowna komisja się zajmi ogladaniem a nie mnie pytaniem). No i obrona tych 180 stron... no zobaczymy...
Hej! tak jak już wcześniej wspomniałam wyjeżdzam tak wstępnie na 4 miesiące a napewno na 3 :((( Jestem załamana... Ostatnimi czasy tylko siedziałam przy kompie i pisałam prace, egzaminy, zliczenia, końcowe sprawy i czekałam-czekaliśmy na troche "spokoju" a tu nagle ten wyjazd... ...niejade tam pierwszy raz a już 4 i sprawa jest mi dobrze znana, otoczenie, ludzie ale myśl że tyle czasu... szok! Jedyne pociesenie to takie że praca jest wporzadku i uwielbiam kuchnie włoska, a reszta to same minusy:( Pojutrze obrona i zaraz po niej wyjeżdzamy na krótki weekendzik do Sopotu - albo swietowac, albo... pozdrawiam, niedługo cosik do Was klikne ;)
Hej - mów " siostro" z bliźniaków , trojaczków a raczej czworaczków - miauka się też upominała o rodzństwo -hihi ,że wszyscy/ wszystkie trzy trzymać będziemy kciuki za Bunię !!
witam! pisze tylko kilka słów bo pakuje walizkę i czasu mało.. A wiec.. Obroniłm sie na 5! Nerwy były ogromne, nawet sie niespodziewałam że tak można, ale wszystko poszło dobrze. Mam piątke na dyplomie i to jest najważniejsze, Zaraz w piątek pojechalisy do Sopotu i dzis wrócilismy, było super tylko wczoraj troche słońca brakowalo. Ale dzis będę spła na wieszaku ;))) Mam jeszcze jeden powód do szczescia ponieważ, tam w Sopocie zareczylismy się z Markiem ;))) , także same nowiny i zaskoczenia i głowa mała na to wszystko... Jutro rano lecę do włoch. Temat jest niewdzięczny i nawet na ten temat juz rozpisywac sie niebedę... Dziękuje Wszystkim za kciuki i pamięć, w miare możliwości tu do Was zajrze, moze dorwe jakąs kafejke. Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam nie jest i aż tak do smiechu... ppapa pozdrawia! do szybkiego... bunia
Buniu - wszystkiego najlepszego z okazji zaręczyn !!!! Szczęśliwej podróży do Włoch !! No i spowrotem do nas też !! Zaglądaj do nas i szybko wracaj do nas !! Pozdrawiam -Elek
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie!
Witam serdecznie! Chciałam się pochwalić...
A więc...
Dziś złożyłam swoją pracę magisterską!!!
Dzielę się z Wami swoją radością z myślą że zechcecie lada dzień, trzymać za mnie mocno kciuki, ponieważ obrona dyplomu już 23 czerwaca.
Mam nadzieje że bedziecie trzymać kciuki i wspierać mnie dobrym słowem pisanym ;).
Pozdrawiam serdecznie!
ps. ze smutną minką :( chcę dodac że zaraz po obronie dokładnie dwa dni później wyjeżdzam z Polski więc smutno mi się bedzie z Wami rozstawać.Bunia
Zycze zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli!
Glumanda!
szkoda ze wyjeżdżasz szkoda szkoda szkoda
zdobywasz wiedzę i w świat...
A my tu na Ciebie będziemy czekali. Wróć!
Oczywiście, ze będę trzymała kciuki! Pozdrawiam serdecznie:-))))
Trzymam za Ciebi kciuki wiem co czujesz bo u mnie też szykuje się mała rewolucja do której na razie trwają przygotowania i wszystko jest zawieszone w próżni ale życzę Ci by spełniły się wszystkie Twe marzenia
POWODZENIA!!! Wiem co czujesz, ponieważ sama przechodziłam to dokładnie rok temu. Nerwy ogromne, ale nie taki diabeł straszny:)))
Głowa do góry, wszystko pójdzie super! Powodzenia i nie dziękuj!!
Buniu - jasne,że będę trzymała kciuki za pomyślną obronę dyplomu !! Będzie

Natomiast to ,że wyjżdżasz i nas opuszczasz,to wcale nie jest pocieszające :(:(:(.
A na jak długo ??
Ale życzę Tobie wszystkiego najlepszego i pomyślnych - tam gdzie jedziesz-wiatrów !!
Pozdrawiam - Elek
HEJ! wstępne plany to 4 miesiące : ale mam nadzieję że się zmienią...
Trzymam mocno kciuki. Mocno, by wszystko poszło dobrze.
bunia - trzymam kciuki i życze Ci samych pomyslnych wiatrów w szerokim świecie - a dzięki dzisiejszej technice z nami możesz być zawsze
- życzę powodzenia - irenka
Nie martw się Buniu, otwierają się przed Tobą (jak domniemywam) nowe horyzonty, będzie dobrze:) A co do pracy magisterskiej, po tylu zdanych egzaminach na studiach, ten ostatni, to tylko formalność:) Ja najmilej wspominam właśnie obronę magisterki:) Całusy!!
DZIEKUJĘ WSZYSTKIM ZA DOBRE SłOWO
Bunia, pisz małymi literami...duże oznaczają krzyk.
Bahus
Buniu - jak tam samopoczucie przed obroną ?
Trzymać będę kciuki a i Ty się dzielnie trzymaj !!
Pozdrawiam - Elek
Samopoczucie? mam dużo spraw do załatwienia przed tym wyjazdem więc mało o obronie myslę, przygotowuje jeszcze prezentacje mojej pracy do obrony (moze szanowna komisja się zajmi ogladaniem a nie mnie pytaniem). No i obrona tych 180 stron... no zobaczymy...
Buniu - będzie dobrze !! nawet bardzo dobrze !! Zobaczysz !!
Informuj nas jak postępy:)
Szkoda że jedziesz-a na długo???
Hej! tak jak już wcześniej wspomniałam wyjeżdzam tak wstępnie na 4 miesiące a napewno na 3 :(((
Jestem załamana...
Ostatnimi czasy tylko siedziałam przy kompie i pisałam prace, egzaminy, zliczenia, końcowe sprawy i czekałam-czekaliśmy na troche "spokoju" a tu nagle ten wyjazd...
...niejade tam pierwszy raz a już 4 i sprawa jest mi dobrze znana, otoczenie, ludzie ale myśl że tyle czasu... szok!
Jedyne pociesenie to takie że praca jest wporzadku i uwielbiam kuchnie włoska, a reszta to same minusy:(
Pojutrze obrona i zaraz po niej wyjeżdzamy na krótki weekendzik do Sopotu - albo swietowac, albo...
pozdrawiam, niedługo cosik do Was klikne ;)
Bunia ;)))))
To trzymam kciuki 23 .czerwca .
Masz obowiązkowo zameldować jak pięknie Ci poszło.
Zamelduje ! obiecuję !
Hej - mów " siostro" z bliźniaków , trojaczków a raczej czworaczków - miauka się też upominała o rodzństwo -hihi ,że wszyscy/ wszystkie trzy trzymać będziemy kciuki za Bunię !!
Super!!!
witam! pisze tylko kilka słów bo pakuje walizkę i czasu mało..
nie jest i aż tak do smiechu...
A wiec..
Obroniłm sie na 5! Nerwy były ogromne, nawet sie niespodziewałam że tak można, ale wszystko poszło dobrze. Mam piątke na dyplomie i to jest najważniejsze, Zaraz w piątek pojechalisy do Sopotu i dzis wrócilismy, było super tylko wczoraj troche słońca brakowalo. Ale dzis będę spła na wieszaku ;)))
Mam jeszcze jeden powód do szczescia ponieważ, tam w Sopocie zareczylismy się z Markiem ;))) , także same nowiny i zaskoczenia i głowa mała na to wszystko...
Jutro rano lecę do włoch. Temat jest niewdzięczny i nawet na ten temat juz rozpisywac sie niebedę...
Dziękuje Wszystkim za kciuki i pamięć, w miare możliwości tu do Was zajrze, moze dorwe jakąs kafejke. Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam
ppapa pozdrawia! do szybkiego...
bunia
Buniu - wszystkiego najlepszego z okazji zaręczyn !!!!
Szczęśliwej podróży do Włoch !! No i spowrotem do nas też !!
Zaglądaj do nas i szybko wracaj do nas !!
Pozdrawiam -Elek
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
Wszystkiego najlepszego Buniu - Anya
i szczyptą soli,
i tym co cieszy i tym co boli.
Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie!
Buniu zaręczona ;)))
niech Ci się wszystko układa tak , jak ułożyć się powinno ;)))))
Wróć do nas i zapraszaj na weselisko ;)))))))
Dzi€kuje!!!!!!! pozdrawiam z upalnych wloch!!!!!!!!
Wiedziała Bunia, że się odezwiesz z Italii:)
To co tam u Ciebie ?
GRATULACJE!!!!!!!! Mam nadzieję że mnie usłyszałaś:)))))
Buniu - jak to miło Cię zobaczyć na forum !!
Pozdrówka - Elek