Pewno, że super! żal tylko, że w naszych rejonach tj. Szczecin, zachodniopomorskie jaeszcze się zaden organizator nie znalazł! Myślę że chętni na spotkanie by byli! Jak myślicie? Ja jestem za!
A pewnie ,że chętni by się znaleźli - i nawet już coś się wykluwa po malutku. Narazie to zalążek ale dobrze wiedzieć ,że są już tacy co się piszą na TAKIE RODZINNE spotkanie !! A skąd konkretnie jesteś , bo w opisie nie masz żadnych danych na ten temat? U mnie znajdziesz moje GG -siabasiu - jak masz ochotę to się na nie odezwij . Pozdrówka - Elek
Moi drodzy Zachodniopomorzanie;))) -a co byście powiedzieli na spotkanie na początku lipca??? Tak się składa,że będę prawdopodobnie w tym czasie w Kamieniu Pomorskim-jeśli ktoś miałby ochotę-może do Kamienia,ewentualnie Świnoujście,Międzyzdroje??? Co Wy na takową propozycję? pozdrawiam serdecznie
Ci z Zach-Pomorskiego i Pomorskiego może spotkamy się gdzieś na środku Pomorza.Spotkanie w Gdańsku było chyba przy zbyt brzydkiej pogodzie i WŻetowct tak troszkę nie dopisali.Korzystam,że Bodek odkurzył wątek i apeluję...Pomorzanie spotykajcie się i poznawajcie.... Pozdrawiam Basia
Ale trzeba założyc nowy wątek.Chociaż teraz szykuje się spokanie w Krakowie i może we Wrocławiu.Tak dużej ilości spotkań nie uda się pewnie zorganizować.
Z wielka przyjemnoscia ogladnelam zdiecia z waszego spotkania . Fajnie zobaczyc jak wygladacie . Mysle ze spotkanie bylo super . Z pozdrowieniami ...monika
Zgodnie z obietnicą kilka fotek ze spotkania...
To miejsce naszego spotkania....
To organizatorka spotkania nasza kochana Sweetya....
To nasza grupka , narazie bez Dorki, Aryt i Marli...
Od lewej Dorka i Aba
Od lewej Aba i Aryt
Od lewej Sweetya i Marla
Od lewj ja i Kamaxyz...
Zapracowany Lajan...
Pożegnanie...
Było pięknie, naprawdę pięknie...Pozdrawiam wszystkich dorota40
Witam !!
SUPER , naprawdę SUPER fotoreportaż !!
Pewno, że super! żal tylko, że w naszych rejonach tj. Szczecin, zachodniopomorskie jaeszcze się zaden organizator nie znalazł! Myślę że chętni na spotkanie by byli! Jak myślicie? Ja jestem za!
A pewnie ,że chętni by się znaleźli - i nawet już coś się wykluwa po malutku. Narazie to zalążek ale dobrze wiedzieć ,że są już tacy co się piszą na TAKIE RODZINNE spotkanie !!
A skąd konkretnie jesteś , bo w opisie nie masz żadnych danych na ten temat?
U mnie znajdziesz moje GG -siabasiu - jak masz ochotę to się na nie odezwij .
Pozdrówka - Elek
Jestem z Gryfina i chętnie się odezwę. Moje gg też było ale chyba wykasowałam, czy co? niestety. W każdym razie jestem za! Za spotkaniem!
JA RÓWNIEŻ SIĘ PRZYŁĄCZĘ DO SPOTKANIA - GORĄCĄ POZDRAWIAM
To jak by nie patrzył, jestesmy już trzy chętne! Super. Czekamy na resztę uzależnionych WŻ z okolic i dalszych rejonów, czyż nie?
No teraz to ja już wiem kto jest kto.
Gratuluję opisu i przedewszystkim świetnego spotkania-tylko Wam pozazdrościć:)
Ja też się piszę na spotkanie to jest nas 4 hahahaahha
Moi drodzy Zachodniopomorzanie;)))
-a co byście powiedzieli na spotkanie na początku lipca???
Tak się składa,że będę prawdopodobnie w tym czasie w Kamieniu Pomorskim-jeśli ktoś miałby ochotę-może do Kamienia,ewentualnie Świnoujście,Międzyzdroje???
Co Wy na takową propozycję?
pozdrawiam serdecznie
Zapraszam do Stargardu - ja nadal narazie nie "ruchliwa" do wyjazdów,ale u siebie ugoszczę !!
Również pozdrawiam-Elek
Uważaj co mówisz bo mogę skorzystać i przyjadę :D
Bahus
ooooooooo - jasne !!
Już mnie nic i nikt z WŻ-towej Rodzinki nie zaskoczy !! - hihihihihi
Nie ma sprawy -Pozdrawiam -Elek
Ups, nie wiedziałam że Lajan to chłopak,
hahahahahahahahahahahaha
Widze ze pogoda humory DOPISAŁY..Ja tez zach.pom-Jesli bede mogła-to tez sie pisze na spotkanie:)))))
no i was tez zapraszam do krakowa :D na 10 listopada
Ci z Zach-Pomorskiego i Pomorskiego może spotkamy się gdzieś na środku Pomorza.Spotkanie w Gdańsku było chyba przy zbyt brzydkiej pogodzie i WŻetowct tak troszkę nie dopisali.Korzystam,że Bodek odkurzył wątek i apeluję...Pomorzanie spotykajcie się i poznawajcie....
Pozdrawiam Basia
Ale trzeba założyc nowy wątek.Chociaż teraz szykuje się spokanie w Krakowie i może we Wrocławiu.Tak dużej ilości spotkań nie uda się pewnie zorganizować.
basia -- tylko krakow w temacie teraz jest -- co mi wiadomo -- 10 listopada -- moze ludzie uloza sobie plany........... pozdr.. ja
Już Ty się nie bój,konkurencyjnego spotkania napewno nie zorganizuję...Trudno by było, a z motyką na słońce nie będę się porywać...Basia
Z wielka przyjemnoscia ogladnelam zdiecia z waszego spotkania . Fajnie zobaczyc jak wygladacie .
Mysle ze spotkanie bylo super . Z pozdrowieniami ...monika