Ogłaszam konkurs (bez nagród ) na nazwę nowego działu. Ma on dotyczyć działek ogródków itp. Wśród nas jest wielu posiadaczy tych skrawków zieleni i amatorskich upraw. Przyznam się, że od 3 miesięcy też się zaliczam do tego grona. . Proponuję "Moja działka". Oczekuję Waszych propozycji. Bahus
Jeśli masz działkę, lub tylko kwiatki w domu warto skorzystać>>http://www.centrumogrodnicze.pl/lista.php?n=Nawozy%20płynne&katID=3&PHPSESSID=2f7e98a6e77105fb9652c43ddbaff494
Po wielogodzinnych naradach jury w sładzie 1. Bahus, orzekło co następuje: Nowy temat na forum będzie się nazywać "Działkomania". Laureatką konkursu została: sealand1, która tę nazwę wymyśliła. W nagrodę otrzyma nagrodę ufondowaną przez Bahusa..."sto kilkadziesiąt potraw z cukini." Jest to mój prywatny zbiór przepisów na to cudowne warzywo. (na mojej działce zasadziłem 15 sztuk cukini w dwóch różnych gatunkach) Bahus
Brawo !! Hihihi - Bahus , a drugiej nagrody nie przewidujesz ?? - hihihi Tylko ja stawiałam na >> działkomanię << !! Sorki - jeszcze Dorota40 ,no i Ty - sorki .
Ogłaszam konkurs (bez nagród ) na nazwę nowego działu. Ma on dotyczyć działek ogródków itp. Wśród nas jest wielu posiadaczy tych skrawków zieleni i amatorskich upraw. Przyznam się, że od 3 miesięcy też się zaliczam do tego grona. . Proponuję "Moja działka". Oczekuję Waszych propozycji.
Bahus
Zielone kąty, Rajskie Ogrody, Własny trawnik
Wlasny trawnik bardzo mi sie podoba
tak mi jakoś do głowy przyszło :D miło, że komuś się podoba
A
"Slonecznik" !!!
A może "Zielono mi"?
Pamiętajmy o ogrodach...
Ogrody
" Zacisze " " Eden " " Mój piękny świat" " "Ogródek i my "
Kiedy przeczytałam temat od razu pomyślałam Zielono mi" tak jak Kinga. A może "Nasze ogrody".
"Mój zielony świat"
A może:"Działkomania"
"Moja zielona oaza"
Będzie problem co nazwa, to fajniejsza
Bahus
To teraz GŁOSOWANIE::
ja stawiam na >> Działkomania <<
Też mi się podoba...co Wy na to?
Bahus
A może moj zielony dom lub zielony dom..........pozdrawiam dankarz
Działkomania też mi się podoba!
A może lepiej Działkomaniacy ??
Dana ...to nazwa firmy!!
Janku nie wiedziałam że to nazwa firmy, poprostu spodobała mi się taka nazwa pozdrawiam dankarz
Jeśli masz działkę, lub tylko kwiatki w domu warto skorzystać>>http://www.centrumogrodnicze.pl/lista.php?n=Nawozy%20płynne&katID=3&PHPSESSID=2f7e98a6e77105fb9652c43ddbaff494
kasuję to powtórka..
Ja chyba nie mogę brać udziału w głosowaniu...Hihihihi
"Krolewstwo Pankracego"
"Działkowe Żarłoki"
''Działkolandia'' to pomysł mojego synka /obawiam się ,że poprzednią wiadomośc zle wysłał-sorrki/
Zielony kacik...
A ja glosuje na -Wlasny trawnik to jakos tak swojsko i prosto brzmi
Po wielogodzinnych naradach jury w sładzie 1. Bahus, orzekło co następuje:
Nowy temat na forum będzie się nazywać "Działkomania". Laureatką konkursu została: sealand1, która tę nazwę wymyśliła. W nagrodę otrzyma nagrodę ufondowaną przez Bahusa..."sto kilkadziesiąt potraw z cukini." Jest to mój prywatny zbiór przepisów na to cudowne warzywo. (na mojej działce zasadziłem 15 sztuk cukini w dwóch różnych gatunkach)
Bahus
Brawo !!
Hihihi - Bahus , a drugiej nagrody nie przewidujesz ?? - hihihi
Tylko ja stawiałam na >> działkomanię << !!
Sorki - jeszcze Dorota40 ,no i Ty - sorki .
Ale fajowo - dziękuję!!!!
Gratulki serdeczne !!
ja proponuje klomb
trochę późno bo dział już dawno istnieje
Bahus
Może lepiej zamknąć ten wątek? (Temat zakończony przecież).
Janek