Witam sie ze wszystkimi bardzo smacznie!!! Mam na imie Agata.Na razie gotuję dla moich 3 synków zarłoków i córki niejadka,przyjaciół i rodziny,ale chciałabym wrócić do pracy i gotować dla szerszego grona.Sprawdziłam już kilka waszych pysznych przepisów są rewelacyjne! Myslę ,że dzięki nim udadzą mi się wreszcie bezy,które nigdy mi nie wyszły jak trzeba /a moi chłopcy tak je lubią/.Prócz tego ,że lubię gotować lubię też jeść /bardzoo!! / co niestety widać.Moja kuchnia jest chyba troche zbyt kaloryczna ale obiecuję sobie,że się poprawię.
Witam sie ze wszystkimi bardzo smacznie!!!
Mam na imie Agata.Na razie gotuję dla moich 3 synków zarłoków i córki niejadka,przyjaciół i rodziny,ale chciałabym wrócić do pracy i gotować dla szerszego grona.Sprawdziłam już kilka waszych pysznych przepisów są rewelacyjne! Myslę ,że dzięki nim udadzą mi się wreszcie bezy,które nigdy mi nie wyszły jak trzeba /a moi chłopcy tak je lubią/.Prócz tego ,że lubię gotować lubię też jeść /bardzoo!! / co niestety widać.Moja kuchnia jest chyba troche zbyt kaloryczna ale obiecuję sobie,że się poprawię.
Witaj! czuj się jak u siebie w kuchni
i gotuj razem z nami
Witam i pozdrawiam serdecznie!
Weszłam na ''WIELKIE ZARCIE''przez przypadek i tak się cieszę Tak tu u was kuchennie!!!!!+
Nie tylko kuchennie, ale rodzinnie. Witaj!
Witamy Cię smaczniasto
Witaj!
WITAJ TU JEST NAPRAWDĘ SUPER - ATA
Witaj Agata cieplutko
Witam ,witam,bardzo serdecznie
Witam i ja Ciebie bardzo smaczniutko!!
Pozdrawiam - Elek
Witaj bardzo smacznie
Witaj Kremowa-miło mi powitać sąsiadkę z W-wy
WITAJ!!!!!!!!!!!!
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni;))
Siemanko nowa Koleżanko.
Witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
...witam milutko ..alga
Witaj Agata!
Kremowa, kremoweczko witaj wsrod nas!!! Nie przejedz sie tak jak ten,,tu slabego charakteru!!! MILEGO GOTOWANIA!!!!
Spoznione ale szczere przywitanie
witaj Agatko
całuski z Podlasia
czuj się z nami dobrze