Witam sie ze wszystkimi bardzo smacznie!!! Mam na imie Agata.Na razie gotuję dla moich 3 synków zarłoków i córki niejadka,przyjaciół i rodziny,ale chciałabym wrócić do pracy i gotować dla szerszego grona.Sprawdziłam już kilka waszych pysznych przepisów są rewelacyjne! Myslę ,że dzięki nim udadzą mi się wreszcie bezy,które nigdy mi nie wyszły jak trzeba /a moi chłopcy tak je lubią/.Prócz tego ,że lubię gotować lubię też jeść /bardzoo!! / co niestety widać.Moja kuchnia jest chyba troche zbyt kaloryczna ale obiecuję sobie,że się poprawię.
Mam na imie Agata.Na razie gotuję dla moich 3 synków zarłoków i córki niejadka,przyjaciół i rodziny,ale chciałabym wrócić do pracy i gotować dla szerszego grona.Sprawdziłam już kilka waszych pysznych przepisów są rewelacyjne! Myslę ,że dzięki nim udadzą mi się wreszcie bezy,które nigdy mi nie wyszły jak trzeba /a moi chłopcy tak je lubią/.Prócz tego ,że lubię gotować lubię też jeść /bardzoo!! / co niestety widać.Moja kuchnia jest chyba troche zbyt kaloryczna ale obiecuję sobie,że się poprawię.
Witaj! czuj się jak u siebie w kuchni
i gotuj razem z nami
Witam i pozdrawiam serdecznie!
Weszłam na ''WIELKIE ZARCIE''przez przypadek i tak się cieszę
Tak tu u was kuchennie!!!!!
+
Nie tylko kuchennie, ale rodzinnie. Witaj!
Witamy Cię smaczniasto
Witaj Agata cieplutko
Witam ,witam,bardzo serdecznie
Witam i ja Ciebie bardzo smaczniutko!!
Pozdrawiam - Elek
Witaj bardzo smacznie
Witaj Kremowa-miło mi powitać sąsiadkę z W-wy
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni;))
Siemanko nowa Koleżanko
.
Witaj Agata!
Kremowa, kremoweczko witaj wsrod nas!!!
Nie przejedz sie tak jak ten,,tu slabego charakteru!!! MILEGO GOTOWANIA!!!!
Spoznione ale szczere przywitanie
witaj Agatko
całuski z Podlasia
czuj się z nami dobrze