Na znak protestu przeciw ministrowi edukacji narodowej, Romanowi Giertychowi, od dziś zaprzestajemy używania czcionki TIMES NEW ROMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bahus
Popieram w całej rozciągłości problemu edukacyjnego naszej młodzieży i każdego wieku edukacyjnego , i U.Trzeciego Wieku też. Gdy słucham tego ministerka i jego "gierek edukacyjnych", to tak myślę, że on sam, gier tych nie rozumie. "I to by było na tyle..." Janek
Aż się dziwię, że wdajecie się w takie polityczne gierki. Wydaje mi się, że każdemu należy się szansa, a jedynie konstruktywna krytyka przyniesie dobre owoce. A są one w szkolnictwie bardzo potrzebne, sama jestem nauczycielką. Skoro chcę dać facetowi szansę i mieć odrobinę nadziei na to, że coś się polepszy, to mam nie korzystać z Wielkiego Żarcia i nie zamieszczać przepisów. Każdy ma prawo do własnych poglądów, więc dlaczego mają one nas tutaj dzielić? Pozdrawiam.
eNka , chyba za poważnie odebrałaś nasze parapolityczne żarciki. Rzeczywiście każdy ma prawo do swoich poglądów . I bardzo dobrze , że różnimy się między sobą pod wieloma względami. Przynajmniej nie jest nudno . A że czasem polityka wejdzie i do kuchni - takie życie. Grunt, zeby nie na długo i nie w kontekście pustych półek ;)))))))
Ktoś kiedyś mi mądrze powiedział, że przy stole nie rozmawia się o religii i polityce, bo się źle trawi. Jak widać miał rację.:D Enko przecież jesteśmy tu aby miło spędzić czas...
Wypraszam sobie, poważną dyskusje, na tak poważny zresztą temat, nazywać ..."parapolitycznymi żarcikami". Czy Szanowna Wielce Till uważa iż imć Bahus otwierałby niepoważną dysputę? To, że przedmioto/podmiot jest niepoważny to juz "isza inszość". A, że polityka wchodzi do kuchni ...to tak jak z sexem w parlamencie 460 +100 ..."pieprzy" i soli , i mamy ...największy szczyt bezpłodności.
eNka, jak chcesz poprawić sobie humor za pare dni skończę przebudowę altanki, będzie werandka, wpadnij do mnie , weź towarzycho, posiedzimy poważnie , bez żadnych śmichów, chichówi takich głupich min.. Do G-wa masz niedaleko. Janek
eNka , przecież nie pisałem poważnie ...oprócz zaproszenia, które ponawiam ..a jak będziesz miała chandrę to GG ( Gaworzenie Grzyba) , Cie rozweseli.. Pozdrawiam. Janek
Użytkownik Elek napisał w wiadomości: > No i miauka mnie ośmieliła:i ja ślę buziaczków moc :Czy wystarczy - czy Waść > bardziej zachłanny ? hahahah Pozdrawiam - Elek
...."Czy wystarczy, czy waść bardziej zachłanny..." Dalej, ... jeszcze, jeszcze, Mościpanny...
Użytkownik malina napisał w wiadomości: > Co się tu wyprawia? Zgroza i zgorszenie!Wątek miał być protestacyjno - > kontestacyjny, a nie obłapiawczo - całuśny
Cosik mnie sie zdaje, iż Malina ...flirt ze mną zaczyna... U mnie na działce, jeszcze zielona na krzewie, A tu na forum ...(?????)...zarzewie.
Użytkownik sealand1 napisał w wiadomości: > Spoko, właśnie piwkuje z kolegami nad morzem... U nas wolność na > pierwszym miejscu, a granice mamy jasno wyznaczone.
Użytkownik malina napisał w wiadomości: > Biedny Janek, oblężony;"Kto tu nasłał cudze żony?"Szturm przypuścić > się zmówiły;sprawnie chłopa osłabiły.
Nie bądźcie takie pewne, ... Jeszcze byście ...brawa biły!!! Wiedzcie o tym moje Panie, Żadna nie zawiodła się na ...Janie. A i do dziś niejedna podwika Mile wspomina mnie ...Kazika.
Użytkownik till napisał w wiadomości: > A miało być tak nieROMANtycznie ;))))))
No przecież nie jest, Jest ...sympatycznie!!! Przepraszam (znów rymek, jasna cholera). Czy Ciebie czasem, zazdrość nie zżera? Porzuć Waśćka tedy konwenanse, I zabaw z nami się w te "romanse"...
Na znak protestu przeciw ministrowi edukacji narodowej, Romanowi Giertychowi, od dziś zaprzestajemy używania czcionki

TIMES NEW ROMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bahus
popieram:):):):):)
Rada Uczniowska
MY też popieramy :):):):):)
Komitet Rodzicielski
Yes! Yes! Yes!
Koniec z ROMANtycznymi spacerami!!!!
To jakie zostaną? PARA
dyWOLNOści,MOŻE SPACEROWAĆ?Koniec z chiROMANcją w polityce!!!
Stop mikROMANipulatorom !!!!
Koniec z nekROMANcją !!!
Koniec z teatROMANią !!!
Stop piROMANom !!!
I niech w nasze życie się nie mieszają:
węGIER-tych
wąGIER-tych
szwaGIER-tych
pręGIERz-tych
blaGIER-tych
oGIER-tych
A co ze studentami ROMANistyki ????
Dołączam się do Was!!! :)))
Ja też!
Popieram!!!!!!!!!!!!!
A mogę z Tobą???
No jasne !!! :D
Popieram w całej rozciągłości problemu edukacyjnego naszej młodzieży i każdego wieku edukacyjnego , i U.Trzeciego Wieku też.
Gdy słucham tego ministerka i jego "gierek edukacyjnych", to tak myślę, że on sam, gier tych nie rozumie.
"I to by było na tyle..."
Janek
Aż się dziwię, że wdajecie się w takie polityczne gierki. Wydaje mi się, że każdemu należy się szansa, a jedynie konstruktywna krytyka przyniesie dobre owoce. A są one w szkolnictwie bardzo potrzebne, sama jestem nauczycielką. Skoro chcę dać facetowi szansę i mieć odrobinę nadziei na to, że coś się polepszy, to mam nie korzystać z Wielkiego Żarcia i nie zamieszczać przepisów. Każdy ma prawo do własnych poglądów, więc dlaczego mają one nas tutaj dzielić? Pozdrawiam.
eNka , chyba za poważnie odebrałaś nasze parapolityczne żarciki.
Rzeczywiście każdy ma prawo do swoich poglądów . I bardzo dobrze , że różnimy się między sobą pod wieloma względami. Przynajmniej nie jest nudno . A że czasem polityka wejdzie i do kuchni - takie życie. Grunt, zeby nie na długo i nie w kontekście pustych półek ;)))))))
Ktoś kiedyś mi mądrze powiedział, że przy stole nie rozmawia się o religii i polityce, bo się źle trawi. Jak widać miał rację.:D Enko przecież jesteśmy tu aby miło spędzić czas...
Till pewnie masz rację, choć mnie to zbyt doskwiera czyt. rzeczywistość szkolna, żeby się całkiem wyluzować. Pozdrawiam.
To całe szczęście eNka , że już za chwileczkę , już za momencik , wakacje , dostępne głównie dla użytkowników rzeczywistości szkolnej;)))))
Till, to jeden z niewielu plusów tego zawodu, który w tym momencie trzyma mnie przy życiu;)hihi
Znam ten ból. Też kiedyś byłam nauczycielką... Na szczęście byłam...
Wypraszam sobie, poważną dyskusje, na tak poważny zresztą temat, nazywać ..."parapolitycznymi żarcikami". Czy Szanowna Wielce Till uważa iż imć Bahus otwierałby niepoważną dysputę?
, bez żadnych śmichów, chichów
i takich głupich min..
To, że przedmioto/podmiot jest niepoważny to juz "isza inszość".
A, że polityka wchodzi do kuchni ...to tak jak z sexem w parlamencie 460 +100 ..."pieprzy" i soli , i mamy ...największy szczyt bezpłodności.
eNka, jak chcesz poprawić sobie humor za pare dni skończę przebudowę altanki, będzie werandka, wpadnij do mnie , weź towarzycho, posiedzimy poważnie
Do G-wa masz niedaleko.
Janek
Wolę w dyskusji stać z boku. Jak to w kuchni, odrobina nieuwagi i już się majonez waży, tak samo z dyskusjami na WŻ.
Wbrew pozorom Janek jestem osobą, która uwielbia śmiech i dobre poczucie humoru. Zobacz jak elegancko uśmiecham się do Ciebie ze zdjęcia;)
eNka , przecież nie pisałem poważnie ...oprócz zaproszenia, które ponawiam ..a jak będziesz miała chandrę to GG ( Gaworzenie Grzyba) , Cie rozweseli..
Pozdrawiam.
Janek
P.S.
Masz znajomą mi(?) buźkę ...
Janku to Ty z Gorzowa jesteś? Oj jak miło bo to niedaleko do nas !!!!! Czyli na spotkanie byś sie stawił
Janku, zaproś Romana !!!!!!!!!!!!!!!!!
....a czasem nie chcesz ....
, ...ale ale ...niezły pomysł, urządzimy ...
Ile buziaków dostanie od Dziewczyn moja brodato-wąsiasta buźka??(Czyli tzw. "dziób niewyparzony") Od każdej!!!
Janek
Hahahahaha - no to gra w ciemno : a po ile buziek byś chciał od każdej ??
Cosik mnie siem zdawa, co Wasćka masz chęci na mnóstwo ...przyjmuję!!!!
Panie na Twe zamówienie
ślę buźkę jak marzenie
Użytkownik miauka napisał w wiadomości:
> Panie na Twe zamówienie ślę buźkę jak marzenie
...Właśnie bużka ...i marzenie ...
Jakie będzie ...dopełnienie?
No i miauka mnie ośmieliła:

i ja ślę buziaczków moc :
Czy wystarczy - czy Waść bardziej zachłanny ? hahahah
Pozdrawiam - Elek
Użytkownik Elek napisał w wiadomości:
, jeszcze, Mościpanny...
> No i miauka mnie ośmieliła:i ja ślę buziaczków moc :Czy wystarczy - czy Waść
> bardziej zachłanny ? hahahah Pozdrawiam - Elek
...."Czy wystarczy, czy waść bardziej zachłanny..."
Dalej, ... jeszcze
Wątek miał być protestacyjno - kontestacyjny, a nie obłapiawczo - całuśny
Użytkownik malina napisał w wiadomości:
> Co się tu wyprawia? Zgroza i zgorszenie!Wątek miał być protestacyjno -
> kontestacyjny, a nie obłapiawczo - całuśny
Cosik mnie sie zdaje, iż Malina ...flirt ze mną zaczyna...
U mnie na działce, jeszcze zielona na krzewie,
A tu na forum ...(?????)...zarzewie.
Użytkownik sealand1 napisał w wiadomości:
> Z pewną dozą nieśmiałości...
Czy Twój Ślubny,
Nie porachuje mi za to ...kości?
Spoko, właśnie piwkuje z kolegami nad morzem...
U nas wolność na pierwszym miejscu, a granice mamy jasno wyznaczone.
> Spoko, właśnie piwkuje z kolegami nad morzem...
Aaaaaa, jeśli tak to ....możem!!!!!
> Spoko, właśnie piwkuje z kolegami nad morzem... U nas wolność na
> pierwszym miejscu, a granice mamy jasno wyznaczone.
Czyżbyś myślała, że JA ...zdradziłbym Żonę??!!
Bez obaw Janku, ja mojego z pewnością nie zamienię. Ale czyż nie jest wesoło?
> Bez obaw Janku, ja mojego z pewnością nie zamienię. Ale czyż nie jest wesoło?
I zwróć uwagę....poszerza się nasze "koło"...
No i o to chodzi!!!
Bez ROMANsów byłoby nudno. Tak więc ja protestuję!!!
> No i o to chodzi!!! Bez ROMANsów byłoby nudno. Tak więc ja protestuję!!!
Ciemno za oknem ,
Noc nadchodzi cicho,
Lepiej na dziś skończyć,
Po co kusić licho.....
"Kto tu nasłał cudze żony?"
Szturm przypuścić się zmówiły;
sprawnie chłopa osłabiły.

> Biedny Janek, oblężony;"Kto tu nasłał cudze żony?"Szturm przypuścić
> się zmówiły;sprawnie chłopa osłabiły.
Nie bądźcie takie pewne, ...
Jeszcze byście ...brawa biły!!!
Wiedzcie o tym moje Panie,
Żadna nie zawiodła się na ...Janie.
A i do dziś niejedna podwika
Mile wspomina mnie ...Kazika.
ciśnienie krwi mi podniosła.
Idę tedy w łaźni progi
umyć zimną wodą nogi.
> Panie Janie, Twa ripostaciśnienie krwi mi podniosła.Idę tedy w łaźni progiumyć
> zimną wodą nogi.
Ciemno za oknem ,
Noc nadchodzi cicho,
Lepiej na dziś skończyć,
Po co kusić licho.....
A miało być tak nieROMANtycznie ;))))))
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> A miało być tak nieROMANtycznie ;))))))
No przecież nie jest,
Jest ...sympatycznie!!!
Przepraszam (znów rymek,
jasna cholera).Czy Ciebie czasem, zazdrość nie zżera?
Porzuć Waśćka tedy konwenanse,
I zabaw z nami się w te "romanse"...
Ciemno za oknem ,
Noc nadchodzi cicho,
Lepiej na dziś skończyć,
Po co kusić licho.....
> I ja odpływam...
Ale uważaj, tam gdzie odpływasz,
Ja ...także bywam!!!!