Nowe przepisy uzytkownikow i komentarze wyswietlaja sie na stronie glownej jako zwiastuny. Czy nie mozna by tak zrobic aby dolaczyly do tego artykuly-przepisy ze szkoly gotowania? my sie z Dorotka zza plotka produkujemy a niewiadomo czy ktos o tym wie?? Niektorzy tam trafiaja ale nie ma jako takiej informacji, ze systematycznie dochodza tam nowe pozycje. Dzieki
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości: > Nowe przepisy uzytkownikow i komentarze wyswietlaja sie na stronie glownej > jako zwiastuny.Czy nie mozna by tak zrobic aby dolaczyly do tego > artykuly-przepisy ze szkoly gotowania? my sie z Dorotka zza plotka > produkujemy a niewiadomo czy ktos o tym wie?? Niektorzy tam trafiaja ale nie > ma jako takiej informacji, ze systematycznie dochodza tam nowe pozycje. > Dzieki
Popieram bardzo. Przecierz nie chodzi o to by zalozyc "klub wzajemnej adoracji" :-) Tylko zeby "Poczatkujaca" jak i "Stare wygi" tam zagladaly i korzystaly jak tez dzielily sie informacjami. A wydaje mi sie , Ze do artykolow wielu zadko zaglada nie oczekujac nowosci. Bo ich po prostu nie widac.
Ale komentarze się pokazują w "nowych komentarzach" A może te przepisy dodawać w swoich "dodanych przepisach" - tak , tak wiem ,ze to podwójna robota ,ale jak nie można inaczej ???? Pozdrawiam - Elek
Nowe przepisy uzytkownikow i komentarze wyswietlaja sie na stronie glownej jako zwiastuny.
Czy nie mozna by tak zrobic aby dolaczyly do tego artykuly-przepisy ze szkoly gotowania? my sie z Dorotka zza plotka produkujemy a niewiadomo czy ktos o tym wie?? Niektorzy tam trafiaja ale nie ma jako takiej informacji, ze systematycznie dochodza tam nowe pozycje. Dzieki
zainteresowani zawsze dojdą wiem po sobie-z zaciekawieniem otwieram każdą nową pozycję :D
Ale może było by to dobre, więc popieram
Popieram
Również popieram!!!!
To byłby dobry pomysł, bo ja tam zaglądam chyba 2 razy do roku a potem przez pół dnia czytam hihihi zaległości.
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości:
> Nowe przepisy uzytkownikow i komentarze wyswietlaja sie na stronie glownej
> jako zwiastuny.Czy nie mozna by tak zrobic aby dolaczyly do tego
> artykuly-przepisy ze szkoly gotowania? my sie z Dorotka zza plotka
> produkujemy a niewiadomo czy ktos o tym wie?? Niektorzy tam trafiaja ale nie
> ma jako takiej informacji, ze systematycznie dochodza tam nowe pozycje.
> Dzieki
Popieram bardzo. Przecierz nie chodzi o to by zalozyc "klub wzajemnej adoracji" :-) Tylko zeby "Poczatkujaca" jak i "Stare wygi" tam zagladaly i korzystaly jak tez dzielily sie informacjami. A wydaje mi sie , Ze do artykolow wielu zadko zaglada nie oczekujac nowosci. Bo ich po prostu nie widac.
Ale komentarze się pokazują w "nowych komentarzach"
A może te przepisy dodawać w swoich "dodanych przepisach" - tak , tak wiem ,ze to podwójna robota ,ale jak nie można inaczej ????
Pozdrawiam - Elek
No tak, komentarze przychodza.. poprostu dobrze byloby gdyby i te przepisy ukazywaly by sie jako nowe pod: -najnowsze przepisy.
Oj, chyba za często nie zagladacie na główną stronę
Szefie! melduje poslusznie, ze zanim zalozylam ten watek, to jeszcze tego nie bylo.... Wielkie dzieki!!!
I ja też już odkryłam nowe okienko na stronie głównej - siuper !!