Forum

Rozmowy wolne i frywolne

krytyka do golabkow z przepisu eNka

• Autor: lucka33 Data: 2006-06-22 10:11:44

Wedlug mnie okreslenie ze czyjes golabki sa lepsze a czyjes mniej taki komentarz wystawila teresa55 jest bardzo a nawet bardzo smieszne . wedlug mnie jak zobacze jakis przepis a mi nie pasuje to go nie robie , a nie od razu komentarz ze moje jest lepsze . Tak sie nie powinno oceniac przepisow , a tym bardziej ze teresa55 ma problem z udawadnianiem cos komus ( opisy w komentarzach golabkow eNka ) . Albo tylko ja tak mysle albo jeszcze ktos , ?

• Autor: Ewucha Data: 2006-06-22 10:20:21

Wszystko jest kwestią gustu- to raz...
    O gustach się nie dyskutuje- to dwa...
    Zawsze łatwiej krytykować innych - to trzy...
    a gołąbki eNki są świetne- to cztery...
    więc...moze tak ręczuchna na zgodę i w przyszłości podarować sobie taką dziecinadkę
    jaką czytałam właśnie przy tych gołąbeczkach...

(masz rację)

• Autor: eNka Data: 2006-06-22 10:23:15

Dziewczyny, zupełnie niepotrzeban ta dyskusja, czuję się nieswojo. Może powinnam zdjąć ten przepis?? Jest jaki jest, ja robię tak gołąbki, kto inny inaczej i nad czym tu debatować?? 

• Autor: Ewucha Data: 2006-06-22 10:25:39

Nad gołąbkami
    Napisałam co myślałam i nie mam zamiaru dalej rozwijać tego wątku,
    a przepis zostaw...

• Autor: lucka33 Data: 2006-06-22 10:28:27

NIE zdejmuj go ja napewno z niego zkorzystem , a mnie sie wydaje ze ty nie powinnac czus sie niezrecznie tylko ktos inny , bo gusty sa rozne to fakt ale krytykowac sie powinno cos co jest zeczywiscie niezjadalne ( ale na W Z ) takich potraw nie ma , a nie co jest cos innego " lepsze niz moje '

• Autor: EWA007 Data: 2006-06-22 10:34:15

No i krytykować można dopiero po spróbowaniu, a nie przed, prawda?

• Autor: RENIKA Data: 2006-06-22 10:41:35

Nie robiłam jeszcze gołąbków według przepisu eNki, ale napewno zrobię.co do krytyki to uważam, że jest zupełnie nie na miejscu.Mam prośbę do pani Teresy55 proszę zamieścić swój przepis na gołąbki i wtedy każdy będzie mógł spróbować pani specjału.Na razie zachwalanie przepisu, którego nikt nie widział jest bardzo  nie w porządku.Tak więc prosimy o przepis.

• Autor: malina Data: 2006-06-22 10:36:45

Użytkownik eNka napisał w wiadomości:
    >Może powinnam zdjąć ten przepis??

Ani się waż! Przepis jest bardzo dobry, komentarz o którym mówimy był "ni z gruchy ni z pietruchy", choć sama jego (komentarza) autorka być może jest w porządku. Może w tym dniu cóś ją osłabiło mentalnie i stąd te duby smalone o wyższości małych teresinych gołąbeczków nad większymi eNkowymi gołąbkami.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-06-22 10:47:21

malinko masz racje: nieraz kazdy chce byc troche dzieckiem :-) . eNka A Ty co masz za pomysl?? Nie Twoje golabki sa kontrowersyjne (wrecz przeciwnie) tylko wypowiedzi tereski55 wiec spokojnie. Nie daj sie zwariowac. Tu nie chodzi o to by nie krytykowac ale by to robic z glowa a nie nie ni z gruszki ni z pietruszki.Punkt, kropka koniec tematu

• Autor: lajan Data: 2006-06-22 13:33:34

Sorry ! za duże litery! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHA coś jest niejadalne??????????????????????? Dawjcie do mnie, po 6 tygodniaCH ODCHUDZANIA?????????????? hahahahahahahahahahahaha A po drugie to wielki wstyd krytykować czyjeś danie. Odrobina kultury!!! A jak w domu coś sknocisz to robisz raban????????? Wywalasz i spokój. Jak Ci nie smakuje, przejdz na tydzień na zupkę Tygryska hahahahaha, zobaczymy co Ci wtedy  będzie smakować. Dajcie sobie spokój z tym mądrzeniem się.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2006-06-22 14:20:57

Witaj lajanku, tu nie chodzi o to co jest niejadalne tylko o smarowanie smalcem wlasnych cholewek jak sie wydaje bez pokrycia - patrz. przepis eNki "Golabki do gabki" i komentarz szanownej Pani Tereski55. Byc moze wtedy zrozumiesz o co nam chodzilo. A musze zaznaczyc ze czesc wypowiedzi zostala juz przez moderatorow usunieta. trzymam Ci kciuki w tym odchudzaniu, pozdrawiam serdecznie

• Autor: teresa55 Data: 2006-06-22 14:39:50

bardzo Cie przepraszam  eNko, nie chodziło mi w zamysle o smak Twoich gołąbków, jedynie o wygląd, bo moja rodzina i znajomi przyjzwyczaeni są  do malutkich. Jeżeli zabrzmiało to inaczej i poczułaś sie urażona, to  wybacz, proszę. skruszona tereska.

• Autor: olcia100 Data: 2006-06-22 14:46:46

Jednak istnieja jeszcze ludzie potrafiący sie przyznać do błędu. Chociaż jeden spór udało sie pozytywnie rozwiązać. Przywracacie mi wiarę w człowieka. Pozdrawiam i...udanych gołąbków wszystkim życzę

• Autor: mini.is Data: 2006-06-23 13:29:17

nie kazdy umie przeprosic....TY potrafisz...to jest godne uznania....a co do golabkow...ja tez robie takie wielgachne.......aby bylo smacznie....:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu