Może ktoś miałby ochotę przejechać się w którąś sobotę lub niedzielę do Kamienia Pomorskiego(lub Świnoujścia,Miedzyzdrojów)na kawę. Zamierzam udać się wkrótce w tamte strony.... Jest dużo osób z zachodniopomorskiego-Kochani może pogadamy przy małej kawce czy piwku?;))) Mój nr. w uzytkownikach...jeśli komus by pasowało....
Witaj - zapraszałam na Ciebie do Stargardu - niestety ja jescze nie jestem " na chodzie " a raczej " nie jestem na jeździe " Bardzo mi przykro !! Jak zawsze życzę Wam udanego spotkania !!
Sweetya, Doprecyzuj proszę "którąś" lub "wkrótce"... Ja do Świnoujścia lub Międzyzdrojów mogę niemal w każdej chwili... raczej w dzień powszedni i raczej w godzinach pracy... Może "sąsiadki z wysp" się też określą?
Kochani moi już się precyzuję-hihihi Będę w Kamieniu Pomorskim od 2 lipca. Czyli praktycznie moglibysmy się spotkać 3.07,albo tydzień później 9.07,lub 10.07-bo nadal tam będę;)))-ale jeśli komuś bardziej pasuje w tygodniu -to tez super!
To już praktycznie zależy od Was-kiedy Wam pasuje... Miejsca ,które zaproponowałam-też do wyboru...(jeszcze Międzywodzie...) Jestem uzależniona od Rodzinki-i tam najprędzej mnie dowiozą-jakby co. Tak-że czekam na postanowienia-byłoby sympatycznie poznać kolejnych ,,uzależnionych''- jeszcze przez tydzień mam dostęp do kompa-więc proszę napiszcie co ustalono;))) pozdrówka!!!
Sweetya, do tego trzeba bardzo zdecydowanej osoby. Ty jesteś najbardziej odpowiednią osobą do tego zadania:))) Ja zapraszam do Świnoujścia, ale może ktoś ma lepszy pomysł:) Nie rezygnujmy z tego spotkania:)
eNka, Jeśli mógłbym coś zaproponować to sugerowałbym Międzyzdroje... Powodem są te cholerne Bieliki, które w sezonie są dla nieŚwinoujszczan dostępne tylko w Karsiborze i znacznie wydłużają czas dotarcia i czas powrotu... Mimo, iż od jedenastu lat w ramach moich obowiązków jeżdżę w miarę regularnie do Świnoujścia to "po drugiej stronie" byłem chyba tylko cztery razy... Proponowałbym Międzyzdroje, skwer przed wejściem na molo... godzina 11 lub 12... Jeżeli chodzi o dzień, to jak już wspomniałem wolę dni powszednie, ale to tylko sugestie do rozważenia...
Jarku, masz rację, ja zapominam o Bielikach, bo za często nie pływam na drugą stronę. Mogą być Międzyzdroje, choć nie przepadam za tymi tłumami luda:) Ja mam już wakacje, więc się dostosuję, byle tylko do 15 lipca to spotkanie się odbyło:)
Prawdą jest, że tłumy w Międzyzdrojach połączone z festiwalem próżności i snobizmu na promenadzie, w szczycie sezonu to koszmar nad koszmary.... choć może dzięki przeniesieniu do Trójmiasta corocznej parady Pollywood (imitacja Hollywood) będzie troszkę mniej tłoczno... z resztą latem ty tylko w Wisełce, Łukęcinie i Pogorzelicy jest względnie luźno... ja proponowałbym 07.07.2006 (Piątek)...
Ok!!!W takim razie 7.07 -piątek!!! Gdzie?-Międzyzdroje???-w którym miejscu i o której??? proszę o szybkie ustalenie bo mi jak na złość -komputer nawala;(-no i zostało mi 4 dni do wyjazduuu-potem już raczej nie zajrzę. Jarku napisz na mój mail- Sweetya@interia.pl -podaj mi jeśli to możliwe nr tel.kom.(lub ja podam)-w razie co będę mogła zadzwonić. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam
no tak nie zauważyłam wcześniejszego postu-więc juz się poprawiam. Czyli tak- MIĘDZYZDROJE-7.lipca-godzina-,,w samo południe''-czy tak? Skwer przed wejściem na molo-ok.-chyba trafię.... Jakby co-kontakt do mnie-wyżej. Proszę o telefon ENko lub Jarku(kto jeszcze przybędzie?)-zawsze to później łatwiej się znaleźć...
Sweetyo, już piszę do Ciebie maila ze szczegółami:) Wczoraj rozmawiałam z Jankiem, bo on jest z Gorzowa, czyli nie tak daleko, ale chyba nie będzie mógł dotrzeć. Jarekb, napisz, kto z Tobą przyjedzie?? Pozdrawiam!!
dziękuję ENko-dostałam-właśnie odpisałam. Zastanawia mnie jedno-gdzie Ci wszyscy ,,Krzykacze''co jak było spotkanie w Wawie-wołali,ze za daleko i zeby było kiedyś w zachodniopomorskim to by przyjechali.... Hej hej Szczecinianie i Inni z okolic -co z Wami?!
Cześć! Za późno się chyba obudziłam:(. Jestem ze szczecina ale początek lipca niestety mi nie pasuje bo 7ego idę na wesele do przyjaciółki. A juz się ucieszyłam na spotkanie z wami.Pozdrawiam
W piątek- tak nietypowo z powodu braku miejsc w sobotę. Niestety wesele jest dość daleko od Szczecina i dlatego napisałam że początek lipca mi nie pasuje.
Słuchajcie 07.07 (Piątek) to była tylko propozycja... Jeżeli poprawiny u Marcherwki nie będą się ciągnęły przez następne tygodnie, to przecież można ustalić 10... 11... 12 (nie tu nie bo Duży ma urodziny i może do tego czasu przestaniemy się na siebie bzdyczyć)... 13... 14... Jeszcze mam pytanie do mieszkanek Stargardu: Elki czy Wy jesteście do wzięcia ze Stargardu czy ze Szczecina?
Jarku -praktycznie ze Stargardu jestem do wzięcia (narazie piszę tylko o sobie ). Co prawda nie chcę Ci robić kłopotu, ale gdyby było to możliwe ,to byłoby super!! Jarku - moje gg jest podane - może odezwiesz się na nie ? Dla mnie termin też nie ma za bardzo znaczenia -dostosuję się ! Z miauką jeszcze nie rozmawiałam na ten temat ,ale jutro już porozmawiam !
Mimo, że jestem ze Szczecina i mimo, że miałabym ochotę spotkać się z Wami, to nie wtrącałam się do tych ustaleń, bo zwyczajnie nie będzie mnie w tym terminie. Wyjeżdżam na cały miesiąc, ale Wam życzę bardzo, ale to bardzo udanego spotkania, które zaowocuje następnym... Może wtedy...?
Smakosiu !! Jasne ,że jasne !! Trudno jest na raz wszystkim dogodzić - to zrozumiałe !! Cóż- bardzo szkoda że Ciebie nie będzie - może faktycznie innym razem !! Udanego wypadu i odpoczynku zyczy Elek
Użytkownik Elek napisał w wiadomości: > Smakosiu !!Jasne ,że jasne !! Trudno jest na raz wszystkim dogodzić - to > zrozumiałe !!Cóż- bardzo szkoda że Ciebie nie będzie - może > faktycznie innym razem !!Udanego wypadu i odpoczynku zyczy Elek
Dziekuję . Już się nie mogę doczekać tego urlopu, ale póki co ciągle jeszcze siedzę w pracy i zaglądam do Was, gdy mam dość tej "paierkowej rutyny".
Aguniu właśnie wróciłam z Międzywodzia. Byłam na 3 dniowej wycieczce z Klubem Emeryta. Odwiedzałam Międzyzdroje, Kamień Pomorski, Szczecin i Wolin. Nie pisałam na forum WZ, bo nie byłam zorientowana co do planów naszego przewodnika. Po pierwszym dniu jednak postanowiłam samodzielnie zwiedzać okoliczne miejscowości. Teraz od 27.06 będę przebywała z rodzinką w Dąbkach. Jeżeli ktoś będzie miał ochotę mnie odwiedzić proszę zgłośić się na gg lub napisać mail do 26.06 do godz 22,00. Przy wakacyjnym jedzonku miło pogawędzimy
Chcę Wam powiedzieć, że moje plany wzięły w łeb i teraz już mam zaklepane wczasy w Jarosławcu od 1.07 do 15.07. Niestety nie jest to zachodnia część wybrzeża. Czy ktoś z żarłoczków w tym czasie będzie w pobliżu? Proszę zgłaszać się ABA
Lajanie ja już tam byłam i piaseczek na plaży drobniutki i bialutki. Spójrz na ten link właśnie tam w tym ośrodku będę. Miejscowość urocza dlatego tam właśnie poszukalam wypoczynku. Ceny bardzo przystępne. jedne z najniższych. http://jantar.morze.net.pl/ pozdrawiam i życzę wszystkim letniego wypoczynku. (~_~) ABA
Jestem z Kołobrzegu, ale w piątek grzecznie pracuję i nie ma szans na przyjazd. Życzę Wam udanego spotkania i byście byli kwintesencją zdrowego snobizmu, szczerej zabawy i dobrego humoru.
Proponuję abyś grzecznie wzięła jeden dzień wolnego - toć to okazja niebywała !! Pomyśl , może cosik Ci się uda wymyśleć ( oczywiście na temat spotkania ) !! Pozdrawiam - Elek
Niestety mam tylko 20 dni urlopu, z czego większość zjadły mi studia. Mój pracodawca nie deleguje mnie "do szkół" więc muszę kombinować sama. Mam nadzieję, ze będzie dużo opowieści na forum i zdjęć. Nie daruję Wam, jak nie podzielicie się wrażeniami.
Hej Eleczku, zaraz zrobimy trochę hałasu..... ...lalalalalla.... hejho, hejho.... ...no już lepiej:) Zastanawiam się, czy potrzebne są nam jakieś rekwizyty rozpoznawcze?? Wiemy jak wygląda Sweetya, ze zlotu w Warszawie, a reszta??
Hahahahahaha- no to trosazkę pohałasujemy - hahahaha
chyba już ździebko lepiej !!
Ja wiem też jak Ty wyglądasz , ale myślę,że te różyczki to taki miły akcent . Możemy też i co innego wymyśleć ! Mogą to być np lizaki - hahahaha. Pozdrawiam -Elek
-aaaaaaaaaaa a ja jak Was poznam??? ENka-proszę o telefon jaki znak rozpoznawczy ustaliliście i jakby co o ewentualnych zmianach,plisss! Bo ja już o tym nie przeczytam!Znikamdo zobaczeniaaaaaaa!!!!
Będzie nas tam maksymalnie pięć osób.... może nie wymaga to budowania od razu stosowania wyrafinowanych technik konspiracyjych? eNka - proszę napisz jakim środkiem lokomocji dostaniesz się ze Świn do Międzyzdrojów? Elek i Miauka - ponieważ w Stargardzie byłem 16 lat temu przejazdem pociągu przez dworzec, proszę zaproponujcie jakieś nieskomplikowane miejsce podjęcia Was, uwzględniając gamoniowatość kierowcy jadącego od strony Szczecina... Z chwilą gdy my się połapiemy to Sweetyę można wydzwonić z tłumu...
Hej Jarkub, wcale nie jest powiedziane, że będzie nas tak mało. Najprawdopodobniej zabiorę moją przyjaciółkę (zalogowaną jako Monik) z mężem, bo będą u mnie na wczasach:) Początkowo chcaiałam jechać ze swoim mężusiem, ale ten ma służbę w piątek. Jeżeli będziemy jechali we 3 to zapewne busem, a jak tylko ja... to uśmiechnę się do Ciebie szeroko, tylko nie wiem, czy masz po drodze;)hihi
Wiele wskazuje na to, że w Piątek będę musiał być w Świnoujściu. W związku z tym mam następujące propozycje: Do mieszkanek Stargardu: Wyjazd jak najwcześniej. Wysadzam Was w Międzyzdrojach i macie czas wolny do 12:00 (piwo, plaża, itp., ewentualnie poszukiwania najmniej klejącego się stolika przy, którym zasiądziemy) Jadę do Świn, ale tylko na Warszów. Do eNki: 11:40 odbieram z Bielika eNkę z towarzystwem i lądujemy w Międzyzdrojach
Sorki wielkie - po tym jak Jarekb , napisał ,że mam włączyć gg - to sprawdziłam czy numer się zgadza - bo ja cały czas od rana mam gg dostępne . No i numer wyciął mi się - nie wiem jak to mogło się stać - teraz już jestem napewno !! 3936563-raz jeszcze sorki !!
No i pomiauczała mi miauka trochę oj pomiauczała!! Wszystko już mi wymruczała i pazurkami też trochę popracowała !! Dobrze ,że na odległość !! Już melduję o wszystkim !! Z miauką do Międzyzdroi dotrzemy pociągiem!! Tak więc nie potrzebnie zawracałam Ci jarkub głowę !! SORKI !! Uzasadnienie takiej a nie innej jazdy - na miejscu !!
Bardzo dziękuję Elek za zaproszenie (wiedziałam, że mnie w końcu nakryjecie:-) ), już eNka usilnie próbuje mnie na Wasze spotkanie namówić, ale naprawdę nie mogę, pomimo, że latem często bywam w Międzyzdrojach. W tym roku jednak będzie inaczej , a to z tego względu, że moja suczka York będzie rodzić i nie moge jej pozostawić bez opieki. Pozdrawiam Was i życzę miłego spotkania!
Cholerka! Fajnie by bylo,ale ja nie dam rady ,bo jestem teraz sama z dzieckiem i psem,szkoda,ale mam nadzieje,ze spotkamy sie w szczecinie przy jakiejs okazji... Pozdrawiam i zycze...smacznego spotkania.
Moi drodzy życzę Wam bardzo udanego spotkania, radosnych powitań, wielu ciekawych tematów do rozmowy oraz małej chwili na pamiątkowe zdjęcia ( abyśy mogli zaspokoić swoją ciekawość ) Liczę, że nie będzie to ostatnie spotkanie i następnym razem poznam Was osobiście. Dziś jestem ostatni dzień w pracy i rozpoczynam swój upragniony urlop tak więc Wasze relacje ze spotkania będę czytała dopiero w sierpniu, ale już się ich nie mogę doczekać ( napiszcie coś koniecznie ). Ściskam ciepło i pozdrawiam. Emila :-)
Może ktoś miałby ochotę przejechać się w którąś sobotę lub niedzielę do Kamienia Pomorskiego(lub Świnoujścia,Miedzyzdrojów)na kawę.
Zamierzam udać się wkrótce w tamte strony....
Jest dużo osób z zachodniopomorskiego-Kochani może pogadamy przy małej kawce czy piwku?;)))
Mój nr. w uzytkownikach...jeśli komus by pasowało....
Witaj - zapraszałam na Ciebie do Stargardu - niestety ja jescze nie jestem " na chodzie " a raczej " nie jestem na jeździe "
Bardzo mi przykro !!
Jak zawsze życzę Wam udanego spotkania !!
Elu-kto wie... być może;)))ale nie wiem jak Cię znaleźć w Stargardzie;(
łatwo wystarczy do którejś z nas zgłosić się i już. Możemy odebrać Cie z dworca lub telefonicznie nakierować...wszystko możemy tylko daj znać
Odezwij się na moje gg - w Stargardzie się znajdziemy !!
Sweetya,
Doprecyzuj proszę "którąś" lub "wkrótce"...
Ja do Świnoujścia lub Międzyzdrojów mogę niemal w każdej chwili... raczej w dzień powszedni i raczej w godzinach pracy... Może "sąsiadki z wysp" się też określą?
A czy zabrałbyś Jarku ewentualnie dwie WŻ-etki ze sobą ?:)
hihihih
Hej - miauka , co Ci tak wesoło ? - miałam pisać tylko o sobie ? - hihihihi
W takim razie muszę "karocę" wyszykować, bo póki co to bałagan w powozie, jak w murzyńskiej chacie... No i niech się Sweetya doprecyzuje ;o)
Oooooo- dzięki Ci Wielki Panie za szybką odpowiedż- rozumiem (chyba dobrze- hihihihi) ,że mogłybyśmy na Twoją łaskawość liczyć- czy tak ?
Kochani moi już się precyzuję-hihihi
Będę w Kamieniu Pomorskim od 2 lipca.
Czyli praktycznie moglibysmy się spotkać 3.07,albo tydzień później 9.07,lub 10.07-bo nadal tam będę;)))-ale jeśli komuś bardziej pasuje w tygodniu -to tez super!
To już praktycznie zależy od Was-kiedy Wam pasuje...
Miejsca ,które zaproponowałam-też do wyboru...(jeszcze Międzywodzie...)
Jestem uzależniona od Rodzinki-i tam najprędzej mnie dowiozą-jakby co.
Tak-że czekam na postanowienia-byłoby sympatycznie poznać kolejnych ,,uzależnionych''-
jeszcze przez tydzień mam dostęp do kompa-więc proszę napiszcie co ustalono;)))
pozdrówka!!!
Sweetya, fantastyczny pomysł..., ja się piszę, do 15 lipca jestem w Świnoujściu i mogę dojechać:) Albo zapraszam do Świnoujścia:)
no więc -niech ktos rzuci jakieś hasło-którego,o której,która miejscowość-ja się dostosuję;)))
pozdrówka
Sweetya, do tego trzeba bardzo zdecydowanej osoby. Ty jesteś najbardziej odpowiednią osobą do tego zadania:))) Ja zapraszam do Świnoujścia, ale może ktoś ma lepszy pomysł:) Nie rezygnujmy z tego spotkania:)
eNka,
Jeśli mógłbym coś zaproponować to sugerowałbym Międzyzdroje... Powodem są te cholerne Bieliki, które w sezonie są dla nieŚwinoujszczan dostępne tylko w Karsiborze i znacznie wydłużają czas dotarcia i czas powrotu... Mimo, iż od jedenastu lat w ramach moich obowiązków jeżdżę w miarę regularnie do Świnoujścia to "po drugiej stronie" byłem chyba tylko cztery razy... Proponowałbym Międzyzdroje, skwer przed wejściem na molo... godzina 11 lub 12... Jeżeli chodzi o dzień, to jak już wspomniałem wolę dni powszednie, ale to tylko sugestie do rozważenia...
Jarku, masz rację, ja zapominam o Bielikach, bo za często nie pływam na drugą stronę. Mogą być Międzyzdroje, choć nie przepadam za tymi tłumami luda:) Ja mam już wakacje, więc się dostosuję, byle tylko do 15 lipca to spotkanie się odbyło:)
Prawdą jest, że tłumy w Międzyzdrojach połączone z festiwalem próżności i snobizmu na promenadzie, w szczycie sezonu to koszmar nad koszmary.... choć może dzięki przeniesieniu do Trójmiasta corocznej parady Pollywood (imitacja Hollywood) będzie troszkę mniej tłoczno... z resztą latem ty tylko w Wisełce, Łukęcinie i Pogorzelicy jest względnie luźno... ja proponowałbym 07.07.2006 (Piątek)...
Ok!!!W takim razie 7.07 -piątek!!!
Gdzie?-Międzyzdroje???-w którym miejscu i o której???
proszę o szybkie ustalenie bo mi jak na złość -komputer nawala;(-no i zostało mi 4 dni do wyjazduuu-potem już raczej nie zajrzę.
Jarku napisz na mój mail- Sweetya@interia.pl -podaj mi jeśli to możliwe nr tel.kom.(lub ja podam)-w razie co będę mogła zadzwonić.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam
no tak nie zauważyłam wcześniejszego postu-więc juz się poprawiam.
Czyli tak-
MIĘDZYZDROJE-7.lipca-godzina-,,w samo południe''-czy tak?
Skwer przed wejściem na molo-ok.-chyba trafię....
Jakby co-kontakt do mnie-wyżej.
Proszę o telefon ENko lub Jarku(kto jeszcze przybędzie?)-zawsze to później łatwiej się znaleźć...
Sweetyo, już piszę do Ciebie maila ze szczegółami:) Wczoraj rozmawiałam z Jankiem, bo on jest z Gorzowa, czyli nie tak daleko, ale chyba nie będzie mógł dotrzeć. Jarekb, napisz, kto z Tobą przyjedzie?? Pozdrawiam!!
dziękuję ENko-dostałam-właśnie odpisałam.
Zastanawia mnie jedno-gdzie Ci wszyscy ,,Krzykacze''co jak było spotkanie w Wawie-wołali,ze za daleko i zeby było kiedyś w zachodniopomorskim to by przyjechali....
Hej hej Szczecinianie i Inni z okolic -co z Wami?!
Cześć! Za późno się chyba obudziłam:(. Jestem ze szczecina ale początek lipca niestety mi nie pasuje bo 7ego idę na wesele do przyjaciółki. A juz się ucieszyłam na spotkanie z wami.Pozdrawiam
Może w takim układzie spotkamy się dzień wcześniej, w czwartek??
mi tam ,,wsio rawno''-co na to Reszta Żarłoczków?
Marchewka-w piątek masz wesele?Sorrki,ze się upewniam-bo zwykle są w soboty....
W piątek- tak nietypowo z powodu braku miejsc w sobotę. Niestety wesele jest dość daleko od Szczecina i dlatego napisałam że początek lipca mi nie pasuje.
tzn,że nawet jakby było dzień wcześniej to Cię to raczej nie urządza?
Niestety nie. Chyba niepotrzebnie narobilam zamieszania. Pozdrawiam i życze miłego spotkania!
trudno sie mówi...
Czyli zostaje tak jak było-piątek 7.07-tak?;)))
Słuchajcie 07.07 (Piątek) to była tylko propozycja... Jeżeli poprawiny u Marcherwki nie będą się ciągnęły przez następne tygodnie, to przecież można ustalić 10... 11... 12 (nie tu nie bo Duży ma urodziny i może do tego czasu przestaniemy się na siebie bzdyczyć)... 13... 14...
Jeszcze mam pytanie do mieszkanek Stargardu: Elki czy Wy jesteście do wzięcia ze Stargardu czy ze Szczecina?
mi to naprawdę nie robi większej różnicy-zależy mi tylko na tym,zebym zdążyła przeczytać ostateczne ustalenia zanim wyjadę....
Jarku -praktycznie ze Stargardu jestem do wzięcia (narazie piszę tylko o sobie ).
Co prawda nie chcę Ci robić kłopotu, ale gdyby było to możliwe ,to byłoby super!!
Jarku - moje gg jest podane - może odezwiesz się na nie ?
Dla mnie termin też nie ma za bardzo znaczenia -dostosuję się !
Z miauką jeszcze nie rozmawiałam na ten temat ,ale jutro już porozmawiam !
Ustalmy wreszcie coś konkretnie. Póki co, rozumiem, że aktualny jest piątek 07.07?? Pozdrawiam:)
Póki co, Piątek 07.07.2006 godz 12 Międzyzdroje przed wejściem na Molo... Póki co, przywiozę mieszkankę Stargardu... Póki co....
......póki co ......... to bardzo miło .... a może i dwie ?? mieszkanki ... póki co ...
Pozdrawiam milusio ...
Jeśli ktoś z Was jechałby przez G-w i miałby miejsce w pojeździe, to mógłbym być z Wami. Sam niestety mam obawy. Nic tragicznego ...ale..
Janek
Lucia55 jest z Gorzowa-twoja sąsiadka...wiem,ze miała ochotę się spotkać,ale nie wiem czym by jechała....
miejmy nadzieję,że się odezwie;)))
Mimo, że jestem ze Szczecina i mimo, że miałabym ochotę spotkać się z Wami, to nie wtrącałam się do tych ustaleń, bo zwyczajnie nie będzie mnie w tym terminie. Wyjeżdżam na cały miesiąc, ale Wam życzę bardzo, ale to bardzo udanego spotkania, które zaowocuje następnym... Może wtedy...?
Smakosiu !!
Jasne ,że jasne !!
Trudno jest na raz wszystkim dogodzić - to zrozumiałe !!
Cóż- bardzo szkoda że Ciebie nie będzie - może faktycznie innym razem !!
Udanego wypadu i odpoczynku zyczy Elek
Użytkownik Elek napisał w wiadomości:
> Smakosiu !!Jasne ,że jasne !! Trudno jest na raz wszystkim dogodzić - to
> zrozumiałe !!Cóż- bardzo szkoda że Ciebie nie będzie - może
> faktycznie innym razem !!Udanego wypadu i odpoczynku zyczy Elek
Dziekuję . Już się nie mogę doczekać tego urlopu, ale póki co ciągle jeszcze siedzę w pracy i zaglądam do Was, gdy mam dość tej "paierkowej rutyny".
Aguniu właśnie wróciłam z Międzywodzia. Byłam na 3 dniowej wycieczce z Klubem Emeryta. Odwiedzałam Międzyzdroje, Kamień Pomorski, Szczecin i Wolin. Nie pisałam na forum WZ, bo nie byłam zorientowana co do planów naszego przewodnika. Po pierwszym dniu jednak postanowiłam samodzielnie zwiedzać okoliczne miejscowości. Teraz od 27.06 będę przebywała z rodzinką w Dąbkach. Jeżeli ktoś będzie miał ochotę mnie odwiedzić proszę zgłośić się na gg lub napisać mail do 26.06 do godz 22,00.
Przy wakacyjnym jedzonku miło pogawędzimy
Serdecznie pozdrawiam (~_~) ABA
a ja zapraszam na piękne Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie......"troszkę"inny kierunek ale może...........
Chcę Wam powiedzieć, że moje plany wzięły w łeb i teraz już mam zaklepane wczasy w Jarosławcu od 1.07 do 15.07. Niestety nie jest to zachodnia część wybrzeża. Czy ktoś z żarłoczków w tym czasie będzie w pobliżu?
Proszę zgłaszać się ABA
Jest tam piękna kamienista plaża.
Lajanie ja już tam byłam i piaseczek na plaży drobniutki i bialutki.
Spójrz na ten link właśnie tam w tym ośrodku będę.
Miejscowość urocza dlatego tam właśnie poszukalam wypoczynku.
Ceny bardzo przystępne. jedne z najniższych.
http://jantar.morze.net.pl/
pozdrawiam i życzę wszystkim letniego wypoczynku.
(~_~) ABA
Znam te okolice doskonale, był tam poligon do ćwiczeń Szkoły Podoficerskiej MO ze Słupska.
Jestem z Kołobrzegu, ale w piątek grzecznie pracuję i nie ma szans na przyjazd. Życzę Wam udanego spotkania i byście byli kwintesencją zdrowego snobizmu, szczerej zabawy i dobrego humoru.
Proponuję abyś grzecznie wzięła jeden dzień wolnego - toć to okazja niebywała !!
Pomyśl , może cosik Ci się uda wymyśleć ( oczywiście na temat spotkania ) !!
Pozdrawiam - Elek
Niestety mam tylko 20 dni urlopu, z czego większość zjadły mi studia. Mój pracodawca nie deleguje mnie "do szkół" więc muszę kombinować sama. Mam nadzieję, ze będzie dużo opowieści na forum i zdjęć. Nie daruję Wam, jak nie podzielicie się wrażeniami.
Hop - wątek do góry !!
A co tutaj tak strasznie cichutko ??
Hej Eleczku, zaraz zrobimy trochę hałasu.....
...lalalalalla....
hejho, hejho....
...no już lepiej:) Zastanawiam się, czy potrzebne są nam jakieś rekwizyty rozpoznawcze?? Wiemy jak wygląda Sweetya, ze zlotu w Warszawie, a reszta??
Hahahahahaha- no to trosazkę pohałasujemy - hahahaha
chyba już ździebko lepiej !!
Ja wiem też jak Ty wyglądasz , ale myślę,że te różyczki to taki miły akcent .
Możemy też i co innego wymyśleć ! Mogą to być np lizaki - hahahaha.
Pozdrawiam -Elek
-aaaaaaaaaaa a ja jak Was poznam???
ENka-proszę o telefon jaki znak rozpoznawczy ustaliliście i jakby co o ewentualnych zmianach,plisss!
Bo ja już o tym nie przeczytam!Znikamdo zobaczeniaaaaaaa!!!!
Sweetya - do miłegoooooo !!!!
Do miłego Kochanieńkie:) Sweetya, zostawię Ci coś na skrzynce i jakby co, to oczywiście zadzwonię:) Buźka:)
Będzie nas tam maksymalnie pięć osób.... może nie wymaga to budowania od razu stosowania wyrafinowanych technik konspiracyjych? eNka - proszę napisz jakim środkiem lokomocji dostaniesz się ze Świn do Międzyzdrojów?
Elek i Miauka - ponieważ w Stargardzie byłem 16 lat temu przejazdem pociągu przez dworzec, proszę zaproponujcie jakieś nieskomplikowane miejsce podjęcia Was, uwzględniając gamoniowatość kierowcy jadącego od strony Szczecina...
Z chwilą gdy my się połapiemy to Sweetyę można wydzwonić z tłumu...
Hej Jarkub, wcale nie jest powiedziane, że będzie nas tak mało. Najprawdopodobniej zabiorę moją przyjaciółkę (zalogowaną jako Monik) z mężem, bo będą u mnie na wczasach:) Początkowo chcaiałam jechać ze swoim mężusiem, ale ten ma służbę w piątek. Jeżeli będziemy jechali we 3 to zapewne busem, a jak tylko ja... to uśmiechnę się do Ciebie szeroko, tylko nie wiem, czy masz po drodze;)hihi
Wiele wskazuje na to, że w Piątek będę musiał być w Świnoujściu. W związku z tym mam następujące propozycje:
Do mieszkanek Stargardu: Wyjazd jak najwcześniej. Wysadzam Was w Międzyzdrojach i macie czas wolny do 12:00 (piwo, plaża, itp., ewentualnie poszukiwania najmniej klejącego się stolika przy, którym zasiądziemy)
Jadę do Świn, ale tylko na Warszów.
Do eNki: 11:40 odbieram z Bielika eNkę z towarzystwem i lądujemy w Międzyzdrojach
Czekam na opinie i wnioski.
Jarek...jesteś Wielki!!:) Tylko jak ja Cię poznam i czy Ty poznasz nas?? Jakiś telefon, czy co?? Napisz coś na mój adres enka79@poczta.onet.pl :)
Chciałem być większy... marzyłem o dwóch metrach, ale na 188cm się zatrzymałem :o( za to wagą faktycznie dopełniam pojęcie "wielkości"...
Miauka - nie siedź tak cichutko -- odezwij się !!
mrrrrrrniu mmmmmiau
Wy nie mruczcie tylko się określcie.... niech Elek włączy GG...
Już jestem - tu na forum i na gg .
Sorki wielkie - po tym jak Jarekb , napisał ,że mam włączyć gg - to sprawdziłam czy numer się zgadza - bo ja cały czas od rana mam gg dostępne .
No i numer wyciął mi się - nie wiem jak to mogło się stać - teraz już jestem napewno !! 3936563-raz jeszcze sorki !!
Elku i Jarkub, czy wszystkie szczegóły dogadaliście?? Pozdrawiam:)
Czakmy na miauczenie Maiuki... póki co ustalenia są bez zmian :o)
miau mrniau
Miauka Łobuzie! miau miau miauaś się określić!
No i pomiauczała mi miauka trochę oj pomiauczała!!
Wszystko już mi wymruczała i pazurkami też trochę popracowała !!
Dobrze ,że na odległość !!
Już melduję o wszystkim !!
Z miauką do Międzyzdroi dotrzemy pociągiem!!
Tak więc nie potrzebnie zawracałam Ci jarkub głowę !! SORKI !!
Uzasadnienie takiej a nie innej jazdy - na miejscu !!
POzdrówka -Elek
Oczywiście do Międzyzdrojów dotrzemy z miauką !!
Bardzo dziękuję Elek za zaproszenie (wiedziałam, że mnie w końcu nakryjecie:-) ), już eNka usilnie próbuje mnie na Wasze spotkanie namówić, ale naprawdę nie mogę, pomimo, że latem często bywam w Międzyzdrojach. W tym roku jednak będzie inaczej , a to z tego względu, że moja suczka York będzie rodzić i nie moge jej pozostawić bez opieki. Pozdrawiam Was i życzę miłego spotkania!
No i znów napiszę szkoda wielka !!
Czy naprawdę nie dasz rady nic zrobić , aby z nami choć przez chwilę być ?
Pozdrawiam - Elek !!
......hop do góry ---- a może jeszcze ktoś przeczyta i do nas się przyłączy !!
I raz jeszcze do góry - ....może jeszcze ktoś ???
Cholerka! Fajnie by bylo,ale ja nie dam rady ,bo jestem teraz sama z dzieckiem i psem,szkoda,ale mam nadzieje,ze spotkamy sie w szczecinie przy jakiejs okazji... Pozdrawiam i zycze...smacznego spotkania.
Witaj -- no szkoda wielka !!
Naprawdę nic nie da się zrobić ??
Pozdrawiam - Elek
Moi drodzy życzę Wam bardzo udanego spotkania, radosnych powitań, wielu ciekawych tematów do rozmowy oraz małej chwili na pamiątkowe zdjęcia ( abyśy mogli zaspokoić swoją ciekawość ) Liczę, że nie będzie to ostatnie spotkanie i następnym razem poznam Was osobiście. Dziś jestem ostatni dzień w pracy i rozpoczynam swój upragniony urlop tak więc Wasze relacje ze spotkania będę czytała dopiero w sierpniu, ale już się ich nie mogę doczekać ( napiszcie coś koniecznie ). Ściskam ciepło i pozdrawiam. Emila :-)
Smakosiu - raz jeszcze życzę Ci baaaaardzo udaneego wypoczynku !!
Do miłego ......w sierpniu !!
Pozdrawiam - Elek