Wsieci grasuje haker numer gg 6292651 jego program niszczy twardy dysk.Wysyła linki ze ma twoje zdjecie w ukrytej kamerze.Jezeli chcecie bez pchcecie korzystac bez niespodzianek ze swojego komputera raczej nie otwierajcie tych linkow
Uwaga też na numer 9755940 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! On przesyła następującą treść : "Witam dawno cię nie widziałem mam twoje fotki z komórki" (tu jest podany link)
I bardzo dobrze !! Bardzo Ci dziękuję , bo zanim pomyślałam to wysłałam , a na wycofanie już nie miałam szans! A i ze swojego archiwum też już wywaliłam -nie mam możliwości podać numeru - SORKI !!
Polecam ustawic na gg opcje "nie pokazju wiadomosci od nieznajomych" (dostepna przy zmianie statusu). U mnie to sie sprawdza, sama ustawilam dopiero, gdy jakis czas temu grasowal inny gosciu, ktory wysylal info, ze zdjecia sa na fotce.pl. wiec do dziela dziewczyny, jesli rozmawiacie tylko ze znajomymi, to bardzo sie oplaca zaznaczyc te funkcje. Pozdrawiam i milego dnia zycze!!
Atena - opcja "nie pokazuj wiadomości od nieznajomych" to nie do końca dobre rozwiązanie . Tu na WŻ podajemy swoje nr GG i jak ktoś zechce do Ciebie napisać to nie ma szans na odpowiedź ! Tak samo jak Ty do kogoś zdecydujesz się napisać i ten ktoś ma taką opcję ustawioną , to też nie doczekasz sie odpowiedzi ! Ja już z kilkoma osobami nawiązałam kontakt na gg - a co by było gdyby mieli takie opcje ustawione - a przecież pierwsza wiadomość zanim mnie ktoś sobie nie zapisze to jest jako od osoby nieznajomej ! Myślę ,ze bardzo dobrym zabezpieczeniem jest nie otwieranie żadnych linków od nieznajomych!
Dzieki za ostrzzenie.... juz raz kiedys jeden "nieznajomy" wmawial mi ze nasze wspolne zdjecia... na drugi raz od razu... i po nim!!!!! (cale szczescie, ze go wtedy splawilam!!)
Mi tez to niedawno sie przytrafilo,facet napisal mi ze znalz moje zdjecia i podal adres ja niczego nie podejrzewajac,otworzylam strone a Tu zonk.Wirus,dobrze ze mam anty wirus bo inaczej to juz komputer by szlak trafil.To jego nr gg.tak dla ostrzezenia:3352168.Z takimi to od razu na odstrzal.
Wsieci grasuje haker numer gg 6292651 jego program niszczy twardy dysk.Wysyła linki ze ma twoje zdjecie w ukrytej kamerze.Jezeli chcecie bez pchcecie korzystac bez niespodzianek ze swojego komputera raczej nie otwierajcie tych linkow
Dzięki Zanta słyszałam o takich pozdrawiam dankarz
Dzieki bardzo!!!!
Uwaga też na numer 9755940 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On przesyła następującą treść :
"Witam dawno cię nie widziałem
mam twoje fotki z komórki" (tu jest podany link)
Tak! taka sama wiadomaosc dostalam na gadu jak 'wam' dwa dni temu
Czesc. Tez dostalam taką inf. do tego mąz zrobil mi awanture ze wysylam swoje zdjęcia w intern.Zatkalo mnie
Elek - skasowałam , bo załączyłaś linka do tego świra - jeszcze ktoś odruchowo naciśnie i nieszczęście gotowe.
Napisz to jeszcze raz , ale bez linka
I bardzo dobrze !! Bardzo Ci dziękuję , bo zanim pomyślałam to wysłałam , a na wycofanie już nie miałam szans!
A i ze swojego archiwum też już wywaliłam -nie mam możliwości podać numeru - SORKI !!
Polecam ustawic na gg opcje "nie pokazju wiadomosci od nieznajomych" (dostepna przy zmianie statusu). U mnie to sie sprawdza, sama ustawilam dopiero, gdy jakis czas temu grasowal inny gosciu, ktory wysylal info, ze zdjecia sa na fotce.pl. wiec do dziela dziewczyny, jesli rozmawiacie tylko ze znajomymi, to bardzo sie oplaca zaznaczyc te funkcje. Pozdrawiam i milego dnia zycze!!
Atena - opcja "nie pokazuj wiadomości od nieznajomych" to nie do końca dobre rozwiązanie . Tu na WŻ podajemy swoje nr GG i jak ktoś zechce do Ciebie napisać to nie ma szans na odpowiedź ! Tak samo jak Ty do kogoś zdecydujesz się napisać i ten ktoś ma taką opcję ustawioną , to też nie doczekasz sie odpowiedzi !
Ja już z kilkoma osobami nawiązałam kontakt na gg - a co by było gdyby mieli takie opcje ustawione - a przecież pierwsza wiadomość zanim mnie ktoś sobie nie zapisze to jest jako od osoby nieznajomej !
Myślę ,ze bardzo dobrym zabezpieczeniem jest nie otwieranie żadnych linków od nieznajomych!
Dzieki za ostrzzenie.... juz raz kiedys jeden "nieznajomy" wmawial mi ze nasze wspolne zdjecia...
na drugi raz od razu...
i po nim!!!!! (cale szczescie, ze go wtedy splawilam!!)
Dziękuję za ostrzeżenie powiadomiłam znajomych
Mi tez to niedawno sie przytrafilo,facet napisal mi ze znalz moje zdjecia i podal adres ja niczego nie podejrzewajac,otworzylam strone a Tu zonk.Wirus,dobrze ze mam anty wirus bo inaczej to juz komputer by szlak trafil.To jego nr gg.tak dla ostrzezenia:3352168.Z takimi to od razu na odstrzal.
ja juz tez dostałam pare razy taka wiadomosc
takich to tylko.........wryyyyyyyyy
Spisałam te numery, dodałam do kontaktów i zablokowałam. Chyba dobrze zrobiłam? Dzięki serdeczne :-))))
Najlepiej nigdy nic nie otwierać od nieznajomych!!!
Dzięki za ostrzeżenie.