he he a ja coś usłyszałam, coś dodałam i wielką akcję dnia taty uskuteczniłam dwa dni temu. A że byłam po za domem więc sesemesikami przypomniałam o tym dniu, młodszemu /ale juz dorosłemu/synowi nawet udało się niektórych kolegów o tym przekonac ......
Dzisiaj Dzien Taty ! Mojego Taty ! I wszystkich Ojców na swiecie ! Niose dla Taty z ogródka kwiaty... Zarzuce Tacie na szyje cieple rece... Powiem do ucha : Tatku, posluchaj... Chce Cie usciskac...nic wiecej...
Dzisiaj Dzień Taty ! Mojego Taty ! I wszystkich Ojców na świecie ! Niosę dla Taty z ogródka kwiaty... Zarzucę Tacie na szyję ciepłe ręce... Powiem do ucha : Tatku, posłuchaj... Chcę Cię uściskać... nic więcej...
Dużo uśmiechu, dużo zdrowia, mało gęgania (od żon), Wielu smakołyków, grzecznych dzieci, miłych żon, Mundialu z polską ekipą.......
he he a ja coś usłyszałam, coś dodałam i wielką akcję dnia taty uskuteczniłam dwa dni temu.
A że byłam po za domem więc sesemesikami przypomniałam o tym dniu, młodszemu /ale juz dorosłemu/synowi nawet udało się niektórych kolegów o tym przekonac ......
A i ja wszystkim tatusiom z WŻ , ale nie tylko ( tym zaglądającym na tę stronkę też) życzę spełnienia się w rodzinie !!
Dzisiaj Dzien Taty ! Mojego Taty !
I wszystkich Ojców na swiecie !
Niose dla Taty z ogródka kwiaty...
Zarzuce Tacie na szyje cieple rece...
Powiem do ucha : Tatku, posluchaj...
Chce Cie usciskac...nic wiecej...
Ja rowniez sie podpisuje wszystkiego naj
WSZYSTKIM TATUSIOM....W DNIU ICH SWIETA ...SAMYCH PIEKNYCH CHWIL...GRZECZNYCH DZIECIACZKOW I KOCHAJACYCH ZON
Dzisiaj Dzień Taty ! Mojego Taty !
I wszystkich Ojców na świecie !
Niosę dla Taty z ogródka kwiaty...
Zarzucę Tacie na szyję ciepłe ręce...
Powiem do ucha : Tatku, posłuchaj...
Chcę Cię uściskać... nic więcej...
wszystkiego najlepszego duzo zdrowia , usmiechu , malo trosk i smutku tego zycze tobie tato.
Wszystkim ojcom ,ojczulkom,tatom ,tatusiom-wszystkiego najpiękniejszego!!!!!!!!!
a to dla Was Dzieci
Janek(też tata ).