Kochani szukam masy którą mogłabym udekorować wierzch tortów, w cukierniach dekorują torty jakąś masą która nawet jak postoi troszkę poza lodówką to się nie rozpływa wygląda trochę jakby była z białek cukru i żelatyny , może ktoś z was spotkał się z czymś takim? Aha Nigdzie nie można dostać barwników spożywczych czy wiecie coś na ten temat wczoraj przekopałam kilkadziesiąt sklepów i klapa??!!
Sok z burakow barwi pieknie na rozowo - naturalnie, bez chemii. Mozesz udekorowac tort "nutella" na pewno sie nie rozjedzie! Za pomoca szprycy da sie z niej piekne rzeczy wyczarowac, spojrz do sloiczka jak ostatnio ktos cos ruszal, nic sie nie zmienilo. Na zolto pieknie zabarwi sok z marchwi.
Kochani szukam masy którą mogłabym udekorować wierzch tortów, w cukierniach dekorują torty jakąś masą która nawet jak postoi troszkę poza lodówką to się nie rozpływa wygląda trochę jakby była z białek cukru i żelatyny , może ktoś z was spotkał się z czymś takim? Aha Nigdzie nie można dostać barwników spożywczych czy wiecie coś na ten temat wczoraj przekopałam kilkadziesiąt sklepów i klapa??!!
Sok z burakow barwi pieknie na rozowo - naturalnie, bez chemii. Mozesz udekorowac tort "nutella" na pewno sie nie rozjedzie! Za pomoca szprycy da sie z niej piekne rzeczy wyczarowac, spojrz do sloiczka jak ostatnio ktos cos ruszal, nic sie nie zmienilo. Na zolto pieknie zabarwi sok z marchwi.