Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Noc swietojańska.

• Autor: piszanka Data: 2006-06-23 20:36:45

Dziś w mojej miejscowości jak co roku jest wielki festyn z okazji Nocy świętojańskiej.Odbędzie sie np.konkurs na najładniejszy wianek,wszystkie po konkursie zostaną rzucone na rzekę.Bedą,a właściwie to już są,koncerty grup muzycznych.Będzie oczywiście widowisko Nocy świętojańskiej ,i najbardziej wyczekiwany przez wszystkich pokaz sztucznych ogni.Na koniec  zapowiadana jest "NOC TANECZNA" do rana.Własnie wybieram się z rodzinką.A może i u was kochani żarłocy również są imprezy tego typu,podzielcie się wrażeniami.

• Autor: Elek Data: 2006-06-23 20:50:43

Piszanko - myślę ,że zrobisz parę wspaniałych zdjęć i wstawisz do galerii ku uciesze naszych oczu - co ?
    Życzę Tobie i Rodzince wspaniałej zabawy i niezapomnianych wrażeń !!
    Pozdrawiam - Elek

• Autor: piszanka Data: 2006-06-24 12:03:35

Dziękuję Elek za życzenia miłej zabawy.Niestety nie mogłam zrobić zdjęć.A zabawa była  przednia,wszyscy się super bawili.Pozdrawiam -Ania.

• Autor: Bubel Data: 2006-06-23 21:03:44

u mnie równiez  odbywa się noc świętojańska ,właśnie za moim oknem
    rozbrzmiewa muzyka ,płonie ognisko będzie pieczona kiełbaska na kiju w ognisku
    no i tańce do rana.

• Autor: marzenkaw77 Data: 2006-06-23 21:14:20

W mojej miejsowości też jest taka tradycja od lat,wielkie ognisko,wianki i muzyka.
    Jest to bardzo fajne,schodzą się cale rodziny,jest piwko i jakieś drobne przekąski.

• Autor: kaśka1 Data: 2006-06-23 22:12:07

W mojej miejscowości też robią taki festyn. Ale dopiero będzie w niedzielę . I tak jest już od lat. Pozdrawiam!

• Autor: kremowa Data: 2006-06-23 22:21:31

Właśnie dostałam telefon z Białobrzegów /tych radomskich/,ze odbywa się tam /nad Pilicą/ ognisko z pieczeniem kiełbasek, jest piwko i nie tylko...moja rodzinka dobrze się bawi i tylko szkoda ,ze nas tam nie ma........

Przejdź do pełnej wersji serwisu