Autor: Janekignoruj autora Temat: Czy można ...prośba do Olimpu... Data: 2006-06-23 22:00:32
Czy można zebrać razem wszystkie 8 ...Ku rozweseleniu.?? Próbowałem dotrzeć do "minionych" ale nie dałem rady. Wdzieczność do ostatniego łyku wina i odrobiny ambrozji...
To ja sie też dokleję do Janka (jak zwykle ) i zapytam czy możliwa byłaby zmiana przeglądarki przepisów z numerycznej na alfabetyczną? Nie wiem, czy dobrze się wyraziłam, w każdym bądź razie zawsze mam problem z wyszukaniem przepisu na konkretną literę. Myślę, że jeśli będzie więcej zainteresowanych to możemy to porozdzielać wspólnie.
Temat: Czy można ...prośba do Olimpu...
Data: 2006-06-23 22:00:32
Wdzieczność do ostatniego łyku wina i odrobiny ambrozji...
Wierny poddany
Janek
Odpowiedz ♦ Odpowiedz cytując
A może po prostu wpisz w wyszukiwarkę : Ku rozweseleniu ?
Dzięki
, proste jak ... Nie pomyślałem o wyszukiwarce.
Janek
(ale nie ten co psom szył buty, tylko gapa)
To ja sie też dokleję do Janka (jak zwykle
) i zapytam czy możliwa byłaby zmiana przeglądarki przepisów z numerycznej na alfabetyczną? Nie wiem, czy dobrze się wyraziłam, w każdym bądź razie zawsze mam problem z wyszukaniem przepisu na konkretną literę. Myślę, że jeśli będzie więcej zainteresowanych to możemy to porozdzielać wspólnie.
Siup do góry - poproszę o odpowiedź
Pytanie skieruj bezpośrednio do Pampasa w Problemach technicznych , większa szansa , ze tam je zauważy.
;))))))))))
Spoko!-już zauważyłam,że nasi moderatorzy są wszędzie,czujni tak że napewno i tu dostaniecie to, na co zasłużyliście...