Wybieram się w przyszłym tygodniu do Kazimierza Dolnego.Byłam tam dawno i nie wiem gdzie najlepiej iść posiedzieć i posmakować. Słyszałam o Zielonej Tawernie(albo jakoś tak podobnie), ale nie wiem jakie dania są tam godne uwagi. Proszę o porady co i gdzie najlepiej zamawiać.
Byłam w Kazimierzu-tym razem nie rzucił mnie na kolana!ZIELONEJ TAWERNY nie polecam-owszem jest to miłe, "klimatyczne"miejsce do posiedzenia, ale jedzenie jest fatalne i drogie.Polecam natomiast GRILL BAR-zdecydowanie mniej urokliwy, ale jedzonko mistrzostwo świata! Ogromne porcje w bardzo przyzwoitej cenie.
Wybieram się w przyszłym tygodniu do Kazimierza Dolnego.Byłam tam dawno i nie wiem gdzie najlepiej iść posiedzieć i posmakować.
Słyszałam o Zielonej Tawernie(albo jakoś tak podobnie), ale nie wiem jakie dania są tam godne uwagi.
Proszę o porady co i gdzie najlepiej zamawiać.
Byłam w Kazimierzu-tym razem nie rzucił mnie na kolana!ZIELONEJ TAWERNY nie polecam-owszem jest to miłe, "klimatyczne"miejsce do posiedzenia, ale jedzenie jest fatalne i drogie.Polecam natomiast GRILL BAR-zdecydowanie mniej urokliwy, ale jedzonko mistrzostwo świata! Ogromne porcje w bardzo przyzwoitej cenie.