Chcialabym , ale jakos chyba nie da rady... cos mi to smierdzi zapaleniem pluc :..( 6 tygodni, dwa antybiotyki, trzy wizyty u lekarza, niezliczone tabletki... w poniedzialek mam termin na rtg pluc. Najgorsze, ze przechodze takie infekcje bezgoraczkowo ... i tak sie robia z igly widly... :(
21 grudzień - urodzinki
Przy okazji też wstawiam swoje 15 lipiec - urodziny moje.Pozdrawiam Ata
A moje urodziny 29 kwietnia, a imieniny jak /chyba?/ każdej Agaty 5 lutego
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=15900&post=15900&offset=0 Dziewczyny, tutaj dodajemy daty urodzin imienin i innych!!! mam nadzieje, ze Olimp zauwazy i tutaj Wasze dane. Pa pa
Wielka Glumando!!zauważasz wszystko,dlatego rano masz być zdrowa!!!!!!!!!!!!!!!!
Chcialabym , ale jakos chyba nie da rady... cos mi to smierdzi zapaleniem pluc :..( 6 tygodni, dwa antybiotyki, trzy wizyty u lekarza, niezliczone tabletki... w poniedzialek mam termin na rtg pluc.
Najgorsze, ze przechodze takie infekcje bezgoraczkowo ... i tak sie robia z igly widly... :(
Proszę Was dziewczyny- wpisujcie wszystko w wątku założonym przez Agulinę , inaczej się pogubię ;))))
Nie ,to chyba nie jest zapalenie /nieczęsto bywa bez gorączki/,troszkę zadlugo na antybiotyki.Zdrowiej ,tak miło jak jak jesteś !!
Zamykam ten wątek i jeszcze raz proszę o wpisywanie dat do wątku założonego przez Agulinę .