wkońcu to strona kulinarna czy literacka ?bo już gdzie nie zajrzę to wiersze może założyc nową stronę?
A to jest moja odpowieź :
Przepisów w WŻ mamy 12593 / dwanaście tysięcy pięćset dziewięćdziesiąt trzy/ a wierszy jest 20 / DWADZIEŚCIA / Nie sądzisz , że jednak ździebko przesadziłeś ? Przecież jeżeli nie masz ochoty na czytanie wierszy , czy też ich komentarzy - to nikt Ciebie do tego nie zmusza!! Po to został niedawno utworzony osobny dział Twórczość literacka, aby Ci co TO lubią tam zaglądali ! Nie lubisz - nie zaglądaj !! PROSTE !!
Pozdrawiam - Elek Czy jak ja nie mam działki - to mam walczyć z tymi co się w dziale Działkomania wpisują ?
zresztą, użytkowniku robal, są ludzie którzy mają wyższe potrzeby, lubią piękną poezję, szczególnie taką, która płynie z serca. Te wiersze są piękne. Dzięki temu wchodzac na tą stronę można czerpać przyjemność nie tylko z przepisów ale i z poezji. To chyba dobrze, że strona rozwija się pod wieloma katami?
Poczekajcie , poczekajcie ... Robal85 ma prawo nie lubić poezji . Pewnie przeglądał czlowiek komentarze , a tu wiersz za wierszem . Głodny moze Robal był , to i nerwy puściły. Robal głodny, robal zły. Wiadoma rzecz. Poeci do piór, Robale do jedzenia , ja do innego wątku ;))))))))))
Robalku skoro mijamy sie z celem tej strony to daj nam przykład i wpisz jakiś robalowy przepis na robalowe jedzonko. Są tu już miaukowe i elekowe i jankowe i kamaxowe jedzonka daj nam też robalowe.
To są Twoje komentarze :
A to jest moja odpowieź :
Przepisów w WŻ mamy 12593 / dwanaście tysięcy pięćset dziewięćdziesiąt trzy/ a wierszy jest 20 / DWADZIEŚCIA /
Nie sądzisz , że jednak ździebko przesadziłeś ?
Przecież jeżeli nie masz ochoty na czytanie wierszy , czy też ich komentarzy - to nikt Ciebie do tego nie zmusza!!
Po to został niedawno utworzony osobny dział Twórczość literacka, aby Ci co TO lubią tam zaglądali !
Nie lubisz - nie zaglądaj !! PROSTE !!
Pozdrawiam - Elek
Czy jak ja nie mam działki - to mam walczyć z tymi co się w dziale Działkomania wpisują ?
zresztą, użytkowniku robal, są ludzie którzy mają wyższe potrzeby, lubią piękną poezję, szczególnie taką, która płynie z serca. Te wiersze są piękne. Dzięki temu wchodzac na tą stronę można czerpać przyjemność nie tylko z przepisów ale i z poezji. To chyba dobrze, że strona rozwija się pod wieloma katami?
Pewnie ,że dobrze-nie samym żarciem człowiek żyje!
Elek przyznaję ci rację,przecież nikt nikogo nie zmusza nie masz ochoty nie czytasz i nie komentujesz.
robal - my nie zyjemy tylko po to, żeby "żreć"
a Ty?
drogi robal'ku85, to dla Ciebie:
I po co rzucać...
I po co rzucać perły przed wieprze,
Pomyje dla nich o wiele lepsze.
Co innego orły
Najgłośniejsze hurra
W orła nie zmieni knura
(J.I.Sztaudynger)
dziękuję Janku
Poczekajcie , poczekajcie ...
Robal85 ma prawo nie lubić poezji .
Pewnie przeglądał czlowiek komentarze , a tu wiersz za wierszem . Głodny moze Robal był , to i nerwy puściły. Robal głodny, robal zły. Wiadoma rzecz.
Poeci do piór, Robale do jedzenia , ja do innego wątku ;))))))))))
Robalku skoro mijamy sie z celem tej strony to daj nam przykład i wpisz jakiś robalowy przepis na robalowe jedzonko. Są tu już miaukowe i elekowe i jankowe i kamaxowe jedzonka daj nam też robalowe.
czy przypadkiem nie za duzo wymagacie od robala?
dziękuję Elek
aaaaaaaaa bardzo proszę !! --- tylko oświeć mnie za co ??
poprostu Elu wskazałaś gdzie jest miejsce dla ....dzięki
OKI- nie załapałam , ciemna masa ze mnie !! hihihihi