Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Kołobrzeg i okolice

• Autor: till Data: 2006-06-24 10:01:58

Mam nadzieję , że znajdzie się na WŻ ktoś , kto zechce mi odpowiedzieć na kilka dręczących mnie pytań  , dotyczących samego miasta .
    Bardzo ładnie proszę ;))))))))))))))

• Autor: lajan Data: 2006-06-24 10:25:10

Cóż Tą duszę tak ten Kołobrzeg nęci? Nie jestem mieszkańcem, ale znam okolice i miasto doskonale.

• Autor: till Data: 2006-06-24 10:28:04

Lajan , teraz muszę zmykać , ale jeśli pozwolisz , to będę Cię nękać na GG . Będę wdzięczna za każdą informację .
    To co można przeczytać w oficjalnych publikatorach czy na stronach w necie to jedno  , a mnie interesuje właśnie takie niezalezne spojrzenie ;)))

• Autor: lajan Data: 2006-06-24 10:32:05

Pytaj, jak się dobrze przyjrzysz to jeszcze są na plaży i w mieście moje ślady hahahah

• Autor: eNka Data: 2006-06-24 11:15:06

Till, zostawiałam Ci wiadomość na gg. Cały wywiad, jaki przeprowadziłam z mężem i teściową na temat Kołobrzegu:)

• Autor: till Data: 2006-06-24 14:29:40

eNka ,przeczytałam... właśnie o takie wiadomości mi chodziło . Dziękuję bardzo ;))))))

• Autor: lajan Data: 2006-06-24 16:54:21

Phi !!!!! Takie wiadomości to ja jej też mogłem podać. I chyba macie rację, wydrukuje sobie i poczyta, hahahahaha, ale powiedz gdzie zrobić na ulicy siusiu?, gdzie zjeść dobrą rybkę? gdzie spokojnie przenocować, w którym miejscu jest cieplejszy piasek? w jakiej okolicy jest najwięcej jodu?, pewnie folder wszystko powie, a w którą ulicę nie skręcaj bo jest dziura w jezdni? i wiele innych hahahahahha

• Autor: kremowa Data: 2006-06-24 22:39:06

Tak,tak ,no właśnie ....gdzie nie zrobić siu.......mieszkam w Warszawie od ..urodzenia i sama niewiem gdzie mozna...
    A o dobrym jedzeniu to mozemy porozmawiać..Najlepsze flaki i pyzy są na Bazarze Rożyckiego.

Przejdź do pełnej wersji serwisu