Dziewczyny, Miła deklaracja, choć Jankowi chodziło chyba o taki męski klimat, który pozwala testosteronowi tryskać bez umiaru na lewo i prawo, w atmosferze nie zmąconej feromonami...
Nie mamy zamiaru pisać o jakości tylko zapytać o jednostkę miary... Na sztuki to może nas nie jest zbyt wielu.... ale nie wiem czy na przykład na kilogramy nie stanowilibyśmy całkiem znacznej ilości.... nie mówiąc już o centymetrach, a w zasadzie metrach... no nie wspominając o litrach.... spożywanych rzecz jasna...
Jeśli przyjmiemy jednostkę wagową , to wkrótce staniecie się ofiarami efektu Lajana , któremu ostatnio zginęło coś około 18 kg mężczyzny... proponowałabym jakąś bardziej stabilną jednostkę ;))))))))))
176cm, 98kg,w pasie ?104?cm - 1-2 litry dziennie ...mleka, piwo (jeśli b.dobre to 1-2 szt, niezależnie od pojemności butelki, (tylko nie puszkowe!!), najlepiej porter, herbaty rożniste, tylko te dobre, winko czasem lampkę (własnej roboty) lub wermuty. Juz nie palę (od 06.10.2004) ...cholera, przez to waga(++++)!!! Wystarczy "opisówki"... Janek
P.S. Tak więc, nie licząc Olimpu, 5-ch aktywnych, ...cienko z nami Chłopaki, oj "cieńko" ...
Chłopaki milczą, ale ja grzebiąc w przepisah i komentarzach natknęłam się na jeszcze jednego mena, chyba nieaktywnego na forum, ale jest! milosznik. Może się odezwie kiedyś.....
Dziewczyny, z Wami i owszem, owszem ale Wy czasem macie swoje "temata", narzekacie na nas, ...a my co , nieboraczki, przy piwku z Wami to tylko poflirtować ... A tak, to czasem w grupce na Was ponarzekać ...
Rysiu, Maniuś, Bodek, Mariusz_po_prostu_gotuj, Volumen, Coto, -to jeszcze paru menów do kolekcjii;)))-narazie więcej nie kojarzę...ale powoli rośniecie w siłę!
Tylko jakby Ci to Sweetya powiedzieć ... oni, no , może za wyjątkiem Maniusia , są jacyś tacy ... mało aktywni ...;))))) Ale to pewnie wynik tego , że są znacznie bardziej aktywni gdzie indziej;)))))))))
Na Olimpie dwóch ...Jarek, Marinik, Lajan ...ja, ....
Co powitanie to Dziewczyna ..., a z kim piwko strzelić ....
Dziewczyny tez
wypija!!!! przynajmniej pianke ;)
Masz rację Glumando !!
A co - z nami to nie mogą wypić piwka ??
My z chłopakami wypijemy - no nie dziewczyny ??
Dziewczyny,
Miła deklaracja, choć Jankowi chodziło chyba o taki męski klimat, który pozwala testosteronowi tryskać bez umiaru na lewo i prawo, w atmosferze nie zmąconej feromonami...
Myślę, że coto jest też chłopakiem, a nawet mężczyzną
!
Ilu Was tu jest - nie wiem , ale jedno jest pewne , że zdecydowanie za mało . I tylko zaraz mi nie piszcie , że nie ilość a jakość się liczy ;)))))
Nie mamy zamiaru pisać o jakości tylko zapytać o jednostkę miary... Na sztuki to może nas nie jest zbyt wielu.... ale nie wiem czy na przykład na kilogramy nie stanowilibyśmy całkiem znacznej ilości.... nie mówiąc już o centymetrach, a w zasadzie metrach... no nie wspominając o litrach.... spożywanych rzecz jasna...
Jeśli przyjmiemy jednostkę wagową , to wkrótce staniecie się ofiarami efektu Lajana , któremu ostatnio zginęło coś około 18 kg mężczyzny... proponowałabym jakąś bardziej stabilną jednostkę ;))))))))))
Z kim!!!!
...tyle stracił ...ja też mam nadwagę!!!
Janek
176cm, 98kg,w pasie ?104?cm - 1-2 litry dziennie ...mleka, piwo (jeśli b.dobre to 1-2 szt, niezależnie od pojemności butelki, (tylko nie puszkowe!!), najlepiej porter,

herbaty rożniste, tylko te dobre, winko czasem lampkę (własnej roboty) lub wermuty. Juz nie palę (od 06.10.2004) ...
cholera,przez to waga(++++)!!!Wystarczy "opisówki"...
Janek
P.S.
Tak więc, nie licząc Olimpu, 5-ch aktywnych, ...cienko z nami Chłopaki, oj "cieńko" ...
Ale pocieszmy się ...dobrego zawsze mało.
Chłopaki milczą, ale ja grzebiąc w przepisah i komentarzach natknęłam się na jeszcze jednego mena, chyba nieaktywnego na forum, ale jest! milosznik. Może się odezwie kiedyś.....
I jest jeszcze niejaki "rysio" ale malo sie melduje....
Dziewczyny, z Wami i owszem, owszem ale Wy czasem macie swoje "temata", narzekacie na nas, ...a my co , nieboraczki, przy piwku z Wami to tylko poflirtować ...
A tak, to czasem w grupce na Was ponarzekać ...
Rysiu,
Maniuś,
Bodek,
Mariusz_po_prostu_gotuj,
Volumen,
Coto,
-to jeszcze paru menów do kolekcjii;)))-narazie więcej nie kojarzę...ale powoli rośniecie w siłę!
... i niejaki Matimax ....również
Tylko jakby Ci to Sweetya powiedzieć ... oni, no , może za wyjątkiem Maniusia , są jacyś tacy ... mało aktywni ...;)))))
Ale to pewnie wynik tego , że są znacznie bardziej aktywni gdzie indziej;)))))))))
...oczywiście nie masz na myśli tego co ja?!
... oczywiście... nie mam pojęcia o czym myślisz ;))))))
...zapomniałem o czym myślałem ....;-0 ...
a gdzie jest witek
Witek się wyprowadził w kwietniu :((((
No to siup
na zdrowie panie i panowie
Jak siup , to siup !!
I raz jeszcze siup !!
...eeeeeeeee, tegggggoooooo, nnnnnoooooooooooo tooooooosiuuuuuuuupppppppp, ik, ....ik, ...ik,
Cholercia, za małe łyczki brałem i czkaw.... ik, ...ik, ...
Al ..ik, ...le, siuuupp, ik, ..., z Wami, Żarłoczne Siotrzyczki i Braciszkowie, ...ik, ....siiiiiuuuuuuppppp ...ik, ...ik...