Jestem z Wami od kilku dni. Od zawsze lubiłam gotować, ekperymentować. Wprowadzałam do tradycyjnego jadłospisu nowe potrawy. U was jednak od wielosci można się zgubić. Cieszy mnie to. Poza tym zaczęłam urlop, toteż będe miała wiecej czasu, by wypróbowac Wasze przepisy.
dzieki za miłe słowa. Goscić mam nadzieję jak najdłuzej. Przepisami sie podzielę,ale na razie jestem nieco onieśmielona ( a do osób nieśmiałych nie należę), bo wydaje mi się ,że o niebo lepiej gotujecie.
dwagi siostro i do boju.....!!!! wiem że będzie dobrze, Twoje onieśmielenie ... mam nadzieję że to tylko chwilowe.. pozdrawiam naprawdę życzę abyś dobrze się z nami czuła
Juz wiem, na czym polega problem. korzystam z Opery , a tam brak emotikonów. pzrynajmniej nie wiem,że są , bo niedawno dopiero wfrałam operę. Dzięki jednak za podpowiedź.
Dzięki. Zauważyłam ,że wiele Twoich przepisów jest niezwykle interesujących. Kilka umieściłam w ulubionych. Szkoda,że taki upal, bo juz bym wyprobowała. Zdążyłam tylko poddac próbie naleśniczki ze szpinakiem. Nigdy nie przepadałam za tym warzywem, ale dostałam kiedyś przepis na pierogi ze szpinakiem, pieczarkami i żółtym serem , no i przekonałam się do zielska. A NALEŚNICZKI WSPANIAŁE, CO STWIERDZILO WIELU PRZEDE MNĄ .
Jestem z Wami od kilku dni. Od zawsze lubiłam gotować, ekperymentować. Wprowadzałam do tradycyjnego jadłospisu nowe potrawy. U was jednak od wielosci można się zgubić. Cieszy mnie to. Poza tym zaczęłam urlop, toteż będe miała wiecej czasu, by wypróbowac Wasze przepisy.
witaj Urszula
myslę że na dłużej tutaj zagościsz
poprosimy o smakowite przepisy
o humor
i o usmiech
dzieki za miłe słowa. Goscić mam nadzieję jak najdłuzej. Przepisami sie podzielę,ale na razie jestem nieco onieśmielona ( a do osób nieśmiałych nie należę), bo wydaje mi się ,że o niebo lepiej gotujecie.
dwagi siostro i do boju.....!!!!

wiem że będzie dobrze, Twoje onieśmielenie ... mam nadzieję że to tylko chwilowe..
pozdrawiam naprawdę życzę abyś dobrze się z nami czuła
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni!
Witaj Urszulo wśród nas - uzależnionych Wielkożarłowców.

Czuj się dobrze wśród nas i baw się razem z nami!!
Pozdrawiam - Elek
Witam
bardzo smacznie!!!!!!!!!
Juz czuję się dobrze , a mam nadzieję, ze będzie tylko duzo lepiej. Chciałam też wkleić jakis emotikonek, ale nie wiem, czemu nie ich nie widzę.
POd tą żółtą buźką z prawej strony to i ja nic nie widzę ,ale może to Tobie pomoże
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=31068&post=31068&offset=15
Juz wiem, na czym polega problem. korzystam z Opery , a tam brak emotikonów. pzrynajmniej nie wiem,że są , bo niedawno dopiero wfrałam operę. Dzięki jednak za podpowiedź.
Witaj
Fajnie ze jestes!
Witaj
Witaj serdecznie!!!
Witaj
Witaj w najwiekszej kuchni jaka keidykolwiek widzialas!!!

i to jeszcze dlugo nie wszyscy :)
WITAJ !!!
Janek
Witaj Urszulko
Dzięki. Zauważyłam ,że wiele Twoich przepisów jest niezwykle interesujących. Kilka umieściłam w ulubionych. Szkoda,że taki upal, bo juz bym wyprobowała. Zdążyłam tylko poddac próbie naleśniczki ze szpinakiem. Nigdy nie przepadałam za tym warzywem, ale dostałam kiedyś przepis na pierogi ze szpinakiem, pieczarkami i żółtym serem , no i przekonałam się do zielska. A NALEŚNICZKI WSPANIAŁE, CO STWIERDZILO WIELU PRZEDE MNĄ .
WITAJ CIEPLUTKI
upssss miało byc CIEPLUTKO:))))
Ja też Cię witam!!
I JA CIE WITAM !!!!!!!!!!!!!!!!
witaj serdecznie
Cześć, fajnie, że dołączyłaś do nas, powodzenia w kuchni