Witajcie wszyscy po ponad dwutygodniowej przerwie!!!!!! Wróciłam w niedzielę, ale nawał zaległych obowiązkow, zarówno domowych (stosy prania, zakupy, dzieci) jak i pracowych (bo choć wyjazd był niejako pracowy, to tej na miejscu nikt nie odwalił - hehhe - a szkoda) nie pozwalał mi zaglądać. Teraz też nie jest lepiej, ale chociaż się przywitam.
ciekawe czy uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu. Ale zdjęcia ze spotkania obejrzałam w pierwszej klejności.
Witaj ekkore, pięknie Cię witam !! I o relację z wyjazdu Twojego pytam ! Zaległości w czytaniu napewno masz wielkie. bo tematy tutaj poruszane były wszelkie !! WŻ pięknie się nam rozrastało. dużo nowych osób do nas zawitało !! Spotkanie w W-wie wszystkich zachwyciło, aż Zach-pomorskie mocno pozazdrościło!! Też mamy w planach rodzinne spotkanie - może uda się i Tobie przybyć na nie ??
Witajcie wszyscy po ponad dwutygodniowej przerwie!!!!!!
Wróciłam w niedzielę, ale nawał zaległych obowiązkow, zarówno domowych (stosy prania, zakupy, dzieci) jak i pracowych (bo choć wyjazd był niejako pracowy, to tej na miejscu nikt nie odwalił - hehhe - a szkoda) nie pozwalał mi zaglądać. Teraz też nie jest lepiej, ale chociaż się przywitam.
ciekawe czy uda mi się nadrobić zaległości w czytaniu. Ale zdjęcia ze spotkania obejrzałam w pierwszej klejności.
Witaj ekkore, pięknie Cię witam !!
I o relację z wyjazdu Twojego pytam !
Zaległości w czytaniu napewno masz wielkie.
bo tematy tutaj poruszane były wszelkie !!
WŻ pięknie się nam rozrastało.
dużo nowych osób do nas zawitało !!
Spotkanie w W-wie wszystkich zachwyciło,
aż Zach-pomorskie mocno pozazdrościło!!
Też mamy w planach rodzinne spotkanie -
może uda się i Tobie przybyć na nie ??
Pozdrawiam - Elek
No nareszcie....
Witaj w domu :o)
Witaj Kasiu
;)))))) Ekkore ,
czyli teraz mam wolne ;)))))))))))) w kwestii porzadków na WZ .
Jak ja sie cieszę !
Hallo Urlopowiczko! dobrze, ze znowu jestes!!
Tutaj trochę obowiązków za Ciebie "odwaliliśmy", ale nie martw się jeszcze dużo zostało
. Witaj serdecznie.
Bahus
Hello ! Witaj po przerwie
Ja
arowniez witam i o zdrowie pytam?
Cieszę się że jesteś. Nawet nie wiesz jak mi tu Ciebie brakowało! Nadrabiaj, nadrabiaj i bądź z nami :-)))))))
WItaj!!!!! A jak się bawiłaś??? Opowiedz nam biednym co czuwali na forum:)))))