Bardzo bym chciała,ale nie mam gdzie dzieci zostawić.Mąż pracuje od rana do wieczora i trudno mi znaleź kogoś do opieki nad czwórką dzieci.Ale jak maluchy ciut podrosną to to napewno się wybiore na taki zlot ,a tak to mi tylko płakać pozostaje :(
bea a może odłożyć należy do października, mam taką malutką sugestię,usłyszałam tj skowronek mi zaśpiewał że w październiku szykuje się spotkanie miłych sympatycznych WŻ w Częstochowie a więc ja kama z Podlasia deklaruję się i przyjadę...no jak!!!! co Ty na to kochana beo, a może i inni WZ więcej o tym spotkaniu napisze organizatorka nie mogę zapeszać
droga beo, takie spotkania w mniejszych grupkach mają swoją moc i tajemnicę ,cieszę się że uczestniczyłam w takim spotkaniu w Warszawie spotykajcie się moi mili, naprawdę warto, warto spotkać się w realu, a moja była tylko skromna sugestia, nie patrzcie na nia powodzenia kochani, serdzecznie pozdrwaiam kamaxyz
Czy ja śnię??? W Częstochowie??? Fakt, że mnie trochę nie było, ale ja nic o tym nie wiem!!! Super, super, super. W moim mieście spotkam się z Wami na pewno. Pozrdawiam Agapis.
organizatorka spotkania pewno dokładnie opisze, droga agapis nie chcę nic zapeszać,ale to będzie w październiku na początku cieszę się,że możemy się spotkać, ale na szerszą informację zaczekamy
OJ ojejku kurczaki pieczone Agapis kochana nie chcę wychodzić przed orkiestrę jedno powiem miła super babka, pewno napisze i to w krótkim czasie Agapis moja droga prosze o cierpliwość jedno pewno wiem!!!!!!!! warto przyjechać z odległego Podlasia na to spotkanie serdecznie pozdrawiam
Nie milczcie, odezwijcie się.Volumin i asiaff Bielsko i Oświęcimto również okolice Krakowa zapraszamy Was również.
Bardzo bym chciała,ale nie mam gdzie dzieci zostawić.Mąż pracuje od rana do wieczora i trudno mi znaleź kogoś do opieki nad czwórką dzieci.Ale jak maluchy ciut podrosną to to napewno się wybiore na taki zlot ,a tak to mi tylko płakać pozostaje :(
bea a może odłożyć należy do października, mam taką malutką sugestię,usłyszałam tj skowronek mi zaśpiewał że w październiku szykuje się spotkanie miłych sympatycznych WŻ w Częstochowie a więc ja kama z Podlasia deklaruję się i przyjadę...no jak!!!! co Ty na to kochana beo, a może i inni WZ
więcej o tym spotkaniu napisze organizatorka
nie mogę zapeszać
Można jedno i drugie.Myslę, że jak zbierzemy się najpierw w takich regionalnych grupkach, łatwiej skrzykniemy sie na Częstochowę
Wydaje mi się że lepiej teraz coś zorganizowac póki ciepło i może wiecej osób by przyjechało do Krakowa.
droga beo, takie spotkania w mniejszych grupkach mają swoją moc i tajemnicę ,cieszę się że uczestniczyłam w takim spotkaniu w Warszawie

spotykajcie się moi mili, naprawdę warto, warto spotkać się w realu,
a moja była tylko skromna sugestia, nie patrzcie na nia
powodzenia kochani,
serdzecznie pozdrwaiam
kamaxyz
Czy ja śnię??? W Częstochowie??? Fakt, że mnie trochę nie było, ale ja nic o tym nie wiem!!! Super, super, super. W moim mieście spotkam się z Wami na pewno. Pozrdawiam Agapis.
organizatorka spotkania pewno dokładnie opisze, droga agapis nie chcę nic zapeszać,ale to będzie w październiku na początku cieszę się,że możemy się spotkać, ale na szerszą informację zaczekamy
A czy mogę wiedzieć kto organizuje owo spotkanie???
OJ ojejku kurczaki pieczone Agapis kochana
nie chcę wychodzić przed orkiestrę
jedno powiem miła super babka, pewno napisze i to w krótkim czasie Agapis moja droga prosze o cierpliwość
jedno pewno wiem!!!!!!!! warto przyjechać z odległego Podlasia na to spotkanie
serdecznie pozdrawiam
No to czekam cóż mi zostało???
oj jest Was jest z tych okolic
i Cyganiontko i KOCIO,Madzinka niedaleko...i Grakh-też z Krakowa....
Zyczę udanego spotkanka!