Moi drodzy W-ż mam prośbę, w sobotę idę na 40-stkę i w związku z tym chciałabym napisać na kartce jakieś jajcarskie życzenia, czy ktoś z wyobraźnią mógłby mi podsunąć jakiś pomysł ? Widziałam tu na stronie wierszyki Lajana, może mógłby mi pomóc ?
Pizzy gorącej smakowicie pachnącej, piwa zimnego oczywiście bezalkoholowego, przyjaciół wielu którzy Cię zawsze chętnie odwiedzą- oczywiście jeśli wiedzą, że się dobrze najedzą dużo zdrówka, szczęścia samych 6 w szlole i wiele wiele miłośći życzy ...
Sto lat w szczęściu, złotych gór życzy Ci misiowy chór!!! ... a oprócz tego... miłości bez osi, z przewaga czułości! Forsy wór maławy-wielkości Warszawy! przyjaciół wiernych o sercach obszernych i zdrowia końskiego równie wiernego... życzy...
Ile jest gwiazd na niebie, ile robaków w glebie, ile samochodów jeździ na świecie, ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię - tyle kwiatów, całusków i słodyczy Niech Ci słonko ciepło gra, niech Twój uśmiech długo trwa, nie trąc swej wesołej minki dziś są Twoje urodzinki !!!
Życzę słońca, śpiewu ptaków i spokoju duszy, Życzę pogodnych przygód i radosnych spotkań, śpiewu przy ognisku i dumania w fotelu, i żeby wszystko spełniło się szybko... Zabawy do rana ze skrzynką szampana, tańców egzotycznych i kochanek licznych, marzeń spełnienia i do zobaczenia
****** Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci, życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone. W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione. Wszystko co piękne i upragnione, nich będzie w Twym sercu spełnione. ******** Urodziny to jak wypicie kolejnego kieliszka... lepiej się czujesz, gdy nie liczysz ile ich już masz na swoim koncie Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
Rosnij duża, dzielna , zdrowa w 100% odlotowa. Nie zaglądaj do kieliszka, bo Ci będzie grała kiszka. Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki. Śmiej się dużo, smuć się mało. Z innych ludzi ściągaj śmiało. Bądź pomocna jak komputer, szybka jak japoński skuter. Sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szarlotka. Te życzenia są dla Ciebie, byś się czuła jak w siódmym niebie!!!
Badzo Wam wszystkim serdecznie dziękuję za wspaniałe wierszyki, mam już wybrane 3 i z tych 3 muszę wybrać 1, jesteście wspaniali, zawsze można na was liczyć, jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Moi drodzy W-ż mam prośbę, w sobotę idę na 40-stkę i w związku z tym chciałabym napisać na kartce jakieś jajcarskie życzenia, czy ktoś z wyobraźnią mógłby mi podsunąć jakiś pomysł ? Widziałam tu na stronie wierszyki Lajana, może mógłby mi pomóc ?
Basiu, czy to kobieta czy mężczyzna kończyć będzie 40 lat? ja czasem pisze wiersze więc może cos ułożę? dana, już prawie nie 39
http://strony.aster.pl/zyczenia/urodzinowe.htm tu poszukaj.
Pizzy gorącej smakowicie pachnącej,
piwa zimnego oczywiście bezalkoholowego,
przyjaciół wielu którzy Cię zawsze chętnie odwiedzą-
oczywiście jeśli wiedzą,
że się dobrze najedzą
dużo zdrówka,
szczęścia
samych 6 w szlole i wiele wiele miłośći życzy ...
Sto lat w szczęściu,
złotych gór życzy Ci misiowy chór!!! ...
a oprócz tego...
miłości bez osi, z przewaga czułości!
Forsy wór maławy-wielkości Warszawy!
przyjaciół wiernych o sercach obszernych
i zdrowia końskiego równie wiernego...
życzy...
Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
- tyle kwiatów, całusków i słodyczy
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trąc swej wesołej minki dziś są Twoje urodzinki !!!
Życzę słońca, śpiewu ptaków i spokoju duszy,
Życzę pogodnych przygód i radosnych spotkań,
śpiewu przy ognisku i dumania w fotelu,
i żeby wszystko spełniło się szybko...
Zabawy do rana ze skrzynką szampana,
tańców egzotycznych
i kochanek licznych,
marzeń spełnienia i do zobaczenia
Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci.
Lecz słowa, które zostaną w pamięci,
życzę szczęścia,
dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,
niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
Wszystko co piękne i wymarzone.
W dniu Twych urodzin niech będzie spełnione.
Wszystko co piękne i upragnione,
nich będzie w Twym sercu spełnione.
Urodziny to jak wypicie kolejnego kieliszka...
lepiej się czujesz, gdy nie liczysz ile ich już masz na swoim koncie
Sukcesów w życiu,
szczęścia w miłości,
dużo uśmiechu,
dużo radości,
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
Żebyś zawsze miał z kim,
miał gdzie i miał za co!
Dziś Twojego święta pora, Już od rana wielki ruch, Stań przed lustrem, wciągnij brzuch! Jeśli nie chcesz się stresować, Musisz ostro zabalować!
Rzeki miłości, morza radości, oceanu szczęścia!
na stronie podanej przez zosię k są fajne życzenia
A może to:
Rosnij duża, dzielna , zdrowa
w 100% odlotowa.
Nie zaglądaj do kieliszka, bo Ci będzie grała kiszka.
Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki.
Śmiej się dużo, smuć się mało.
Z innych ludzi ściągaj śmiało.
Bądź pomocna jak komputer,
szybka jak japoński skuter.
Sympatyczna jak maskotka
i słodziutka jak szarlotka.
Te życzenia są dla Ciebie,
byś się czuła jak w siódmym niebie!!!
Badzo Wam wszystkim serdecznie dziękuję za wspaniałe wierszyki, mam już wybrane 3 i z tych 3 muszę wybrać 1, jesteście wspaniali, zawsze można na was liczyć, jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam serdecznie.