jestem kochane moje aniołki tylko nie mam na nic czasu,krążę między pracą,szpitalem, chorą mamą i siostrą i domem, padam dosłownie na twarz ale mam nadzieję,że wkrotce sie odmieni i8 znow będęmogła na bieżąco odwiedzać naszą stronkę,pozdrawiam wszystkich:))
Inko21, wiele ciepłych słów usłyszała od Ciebie każda i każdy z nas. I wierzę, że Twoja dobroć wraca do Ciebie z każdą naszą myślą, w ten trudny i pracowity dla Ciebie czas.
kochane moje Misiaczki dla was ten tort za to ,że tak dzielnie mnie dopingujecie, wspieracie i jesteście ze mną, już wkrótce siostra zostanie przewieziona do szpitala w mojej dzielnicy ,gdzie mam do niego 5minut i widzę go z okna- toteż wtedy -myślę, będe miała więcej czasu na to aby wpadac tu częściej, niestety teraz nie tylko praca ,dom, zaprawy, ale przede wszystkim opieka nad siostra do ktorej dojeżdżam prawie codziennie do szpitala pochłania cały moj czas, a jak wiecie nie jest z nią za dobrze i musze ją podtrzymywac na duchu, pozdrawiam wszystkich inka21 p.s. wiecie co ? mam chwilkę czasu więczrobię wam jeszcze kawkę, chcecie? - zapraszam smacznego :)))
Inko21, pozdrów serdecznie siostrę. Ciasto było pyszne i kawa świetnie zaparzona, taka jaką lubię. Dziękuję za poczęstunek i powiem tylko, że czekam na Twój szybki powrót. Pozdrawiam :-))
Proszę czy ktoś wie
gdzie jest INKA 21 Ewelinko
tęsknimy prosimy...
no właśnie prosimy wstąp na chwilę do WŻ co?????
To prawda nie ma jej od dłuższego czasu Inko21 odezwij się
Ponawiam prośbę Ineczko odezwij się
jestem kochane moje aniołki tylko nie mam na nic czasu,krążę między pracą,szpitalem, chorą mamą i siostrą i domem, padam dosłownie na twarz ale mam nadzieję,że wkrotce sie odmieni i8 znow będęmogła na bieżąco odwiedzać naszą stronkę,pozdrawiam wszystkich:))
Inka, trzymaj się. Jak widzisz myślami jesteśmy z Tobą. Pozdrawiam ciepło.
Trzymam kciuki!
trzymaj sie dzielnie Inka :)
Inko21, wiele ciepłych słów usłyszała od Ciebie każda i każdy z nas. I wierzę, że Twoja dobroć wraca do Ciebie z każdą naszą myślą, w ten trudny i pracowity dla Ciebie czas.
Czekamy na Ciebie....
Inko wierzę,że jest tobie bardzo ciężko.Masz masę obowiązków ale jesteśmy z Tobą trzymaj się i nie poddawaj.
dziękję sylwio za wsparcie
inka wróci obiecuję to
kochane moje Misiaczki dla was ten tort
za to ,że tak dzielnie mnie dopingujecie, wspieracie i jesteście ze mną, już wkrótce siostra zostanie przewieziona do szpitala w mojej dzielnicy ,gdzie mam do niego 5minut i widzę go z okna- toteż wtedy -myślę, będe miała więcej czasu na to aby wpadac tu częściej, niestety teraz nie tylko praca ,dom, zaprawy, ale przede wszystkim opieka nad siostra do ktorej dojeżdżam prawie codziennie do szpitala pochłania cały moj czas, a jak wiecie nie jest z nią za dobrze i musze ją podtrzymywac na duchu, pozdrawiam wszystkich inka21
smacznego :)))
p.s. wiecie co ? mam chwilkę czasu więczrobię wam jeszcze kawkę, chcecie? - zapraszam
Inko21, pozdrów serdecznie siostrę. Ciasto było pyszne i kawa świetnie zaparzona, taka jaką lubię. Dziękuję za poczęstunek i powiem tylko, że czekam na Twój szybki powrót. Pozdrawiam :-))
no nie!!!!!!!!! Ewelinko tylko nie takie łakocie, jestem łakomczuchem
koniec swiat, i...bioderka ale co tam biorę.... wielki... tej pyszności