Czy u Was też ponakładały się posty jeden na drugi w wątku wspólnego śpiewania ?
U mnie jest ok
u mnie jest dokładnie tak samo jedno na drugim a niektóre są obok siebie nakładając się częściowo ciekawe co to się porobiło pozdrawiam
Dokładnie tak jak piszesz Maniuś!! U mnie na poście 15 siedzą posty 16 i 17 oraz na poście 37 siedzi 38 i 39 post.Bardzo ciekawe co to się porobiło !! ale bardzo NIE!!ciekawie to wygląda !! Również pozdrawiam - Elek
Moze spiewaliscie za glosno...
Taaaaaaaak - ja się wydzierałam ile się tylko dało - sama w domku to i sobie na to mogłam pozwolić !! - hahahahahhahahah
Ach, ci chórzyści ....nawet serwer tego nie wytrzymał ;))))))))
U mnie teraz post Janka , ten z różyczkami nr 38 zagnieździł się w poście nr 37 -aryt - hahaha Pomieszanie z poplątaniem !
Czy u Was też ponakładały się posty jeden na drugi w wątku wspólnego śpiewania ?
U mnie jest ok
u mnie jest dokładnie tak samo jedno na drugim a niektóre są obok siebie nakładając się częściowo
ciekawe co to się porobiło pozdrawiam
Dokładnie tak jak piszesz Maniuś!!
U mnie na poście 15 siedzą posty 16 i 17 oraz na poście 37 siedzi 38 i 39 post.
Bardzo ciekawe co to się porobiło !! ale bardzo NIE!!ciekawie to wygląda !!
Również pozdrawiam - Elek
Moze spiewaliscie za glosno...
Taaaaaaaak - ja się wydzierałam ile się tylko dało - sama w domku to i sobie na to mogłam pozwolić !! - hahahahahhahahah
Ach, ci chórzyści ....nawet serwer tego nie wytrzymał ;))))))))
U mnie teraz post Janka , ten z różyczkami nr 38 zagnieździł się w poście nr 37 -aryt - hahaha
Pomieszanie z poplątaniem !