Przez przypadek serwując po internecie w poszukiwaniu przepisów na nalewki wpadłam na Waszą stronę i........ zostałam tak tu fajnie. Mam nadzieję na spędzenie wielu, wielu godzin z Wami (moje biedne oczy). Bardzo lubimy z mężem gotować (jemu to wychodzi lepiej) i eksperymentować w kuchni. Zbieramy kulinarne doświadczenia z całego świata. Ponieważ małżonek szanowny nie pisze po Polsku (ale mówi) ja będę udzielać się za nas oboje. Mamy ogród z drzewkami owocowymi (stąd też poszukiwanie przepisów na nalewki), oraz małe szklarnie z ekologicznymi warzywkami na własne i naszych przyjaciół potrzeby, więc różne przepisy i rady zawsze się nam przydadzą. Pozdrawiam serdecznie, zabki. ( to śmieszne "imię" nadał mi mąż, gdy jeszcze nie mówił dobrze po polsku i tak zostało)
Przez przypadek serwując po internecie w poszukiwaniu przepisów na nalewki wpadłam na Waszą stronę i........ zostałam tak tu fajnie. Mam nadzieję na spędzenie wielu, wielu godzin z Wami (moje biedne oczy). Bardzo lubimy z mężem gotować (jemu to wychodzi lepiej) i eksperymentować w kuchni. Zbieramy kulinarne doświadczenia z całego świata. Ponieważ małżonek szanowny nie pisze po Polsku (ale mówi) ja będę udzielać się za nas oboje. Mamy ogród z drzewkami owocowymi (stąd też poszukiwanie przepisów na nalewki), oraz małe szklarnie z ekologicznymi warzywkami na własne i naszych przyjaciół potrzeby, więc różne przepisy i rady zawsze się nam przydadzą. Pozdrawiam serdecznie, zabki. ( to śmieszne "imię" nadał mi mąż, gdy jeszcze nie mówił dobrze po polsku
i tak zostało)
Witaj!!! Miło cię poznać!:))
Cześć :)
WITAJ Tak jak i ja z pewnoscia znajdziesz tu na tej stronce wiele przydatnych Ci zeczy . Zycze udanego i milego kuchcenia
:))))) witajcie i czujcie się jak u siebie w kuchni!!!
Witaj !! Gotuj razem z nami i baw się dobrze w tej wielkiej kuchni świata !!
Pozdrowionka dla małżonka !! Elek
Ja również życzę samych dobrych rzeczy w pichceniu! Sylwkowa
Witaj zabuniu :-)))))0
Witamy cie smaczniasto
Witamy wśród nas. Pamiętaj, że to uzależnia!!! Ale to fajny nałóg. jedynym mankamentem mogą być zbędne kilogramy....
Pozdrawiam i witam bardzo serdecznie.
Witaj zabki!!! tu Glumanda! Ja wygladam tak...
a Ty jak???
Śliczna jesteś! Ja niestety nie tak ładna, raczej bardziej żabkowata i szerokoustna!