Dziś Halinkaaa podwójnie świętuje : ma imieniny i obchodzi rocznicę ślubu !!Halinkaaa---- wszystkiego najlepszego życzy Elek !!
Wszystkiego najlepszego zyczy siljed
Wszystkiego najlepszego życzy ata
Podwójnie wszystkiego najlepszego
Ogromne dzięki za miłe i serdeczne życzonka oraz pamięć !!!Bardzo mi miło i sprawiliście mi ogromną radość!!Przy wznoszeniu toasu nie omieszkam wypić za zdrowie wszystkich przesympatycznych Zarłowiczów!!! Jeszcze raz dzięki ....Halinkaaa!!!!
Wszystkiego dobrego z okazji podwójnego świeta imienin i rocznicy ślubu samych wspaniałych chwil.Sylwkowa
Najlepsze życzenia...
Wszystkiego Najlepszego i długich i szczęśliwych wspólnie spędzonych lat życzy irenka
Wszystkiego naj...naj...naj...
Podwojone NAJ zycze Tobie
Wszystkiego, wszystkiego, podwojnie, podwojnie, zdrowia, zdrowia, szczescia, szczescia!!! zyczy zyczyGlumanda Glumanda!!!!!
Wszystkiego dobrego życzy Anya
Wszystkiego co najlepsze , szczerze zyczy Jadzia.
wszystkiego naj naj
Najlepszego i najpiękniejszego!!!
Dziś Halinkaaa podwójnie świętuje : ma imieniny i obchodzi rocznicę ślubu !!
Halinkaaa---- wszystkiego najlepszego życzy Elek !!
Wszystkiego najlepszego zyczy siljed
Podwójnie wszystkiego najlepszego
Ogromne dzięki za miłe i serdeczne życzonka oraz pamięć !!!Bardzo mi miło i sprawiliście mi ogromną radość!!Przy wznoszeniu toasu nie omieszkam wypić za zdrowie wszystkich przesympatycznych Zarłowiczów!!!
Jeszcze raz dzięki ....Halinkaaa!!!!
Wszystkiego dobrego z okazji podwójnego świeta imienin i rocznicy ślubu samych wspaniałych chwil.Sylwkowa
Najlepsze życzenia...
Wszystkiego Najlepszego i długich i szczęśliwych wspólnie spędzonych lat życzy irenka
Wszystkiego naj...naj...naj...
Podwojone NAJ zycze Tobie
Wszystkiego, wszystkiego, podwojnie, podwojnie, zdrowia, zdrowia, szczescia, szczescia!!! zyczy zyczy
Glumanda Glumanda!!!!!
Wszystkiego dobrego życzy Anya
Wszystkiego co najlepsze , szczerze zyczy Jadzia.
wszystkiego naj naj