a moze by tak znalezli by sie chetni ktorzy by nagrali swoje przezycia w kuchni kamerka. przepis + nagranie bylo by ciekawym dodatkiem :) serwerow do upublikowania video jest pelno np video.google.com (darmowy) po wgraniu wystarcvzylo by podac linka na forum....
Gregi, zdaje się, że nie rozumiesz co to takiego Wielkie Żarcie. To tak jakbys swoje porzepisy zamieszczał w Pascal gotuj, i podawał, że jesteś z W.Ż, a dodatkowo umieszczał swoje przepisy w jeszcze innym "klubie" podając swój "adres" z "Pascal gotuj".
Poza tym , witaj w Wielkim Żarciu i życzę dobrych przepisów zamieszczonych u nas, ...i smacznych dań z naszych przepisów. Janek
a ja uwazam ze to mogloby byc fajne ja sama mam kilka filmikow na video google niestety nie zwiazanych z gotowaniem a z druga moja pasja wedkarstwem ale moze kiedys...... ustawie kamerke w kuchni:):):):)
Mado, przeczytaj Regulamin ...sprawa publikacji przepisów. Mnie się wydaje, że dosyć jasno wypowiedziałem sie na ten temat, (może tylko wydaje!??) Janek
Oczywiście ze dość jasno wypowiedziałeś się na ten temat, ale twoje porównanie z Pascalem to był totalny nokaut. Nie wiem, co jest złego złego tym, aby umieszcza swoje własne nagrania na tym serwisie. Myślałem, że go wzbogaci. Ale ty tu rządzisz;)
Dowcip przedni, tylko szkoda, że masz tzw. "dowcip szachisty". Poczekam znów miesiąc na Twój nowy dowcip. Aha, wysil się trochę, nie odgrzewaj "starych kotletów". Temat Pascala poruszony przez Ciebie, owszem ciekawy, tylko "coś pomyliło Ci się..." "Smacznego" w spożywaniu ... tego "dania". Janek
Janku przeczytalam regulamin i cos Twej wypowiedzi w zwiazku nie rozumiem. No bo w tej propozycji nie chodzi (jak zrozumialam) o krecenie profesjonalnych filmow tylko filmowanie siebie przy gotowaniu badz pieczeniu we wlasnych czterech scianach. Czym to sie rozni od przepisow z duza iloscia zdjec przedstawiajacych wykonanie potrawy? Oprocz tego naturalnie, ze jest filmem video? Moze mnie "rozjasnisz"? Przeciecierz Gregi nie napisal nic o kopiowaniu badz kolportowaniu przepisow tylko o darmowym programie ulatwiajacym wstawianie badz obslugiwanie filmow video. A bez linka mozna by sie bylo obyc gdyby wstawianie video mozliwe na wz bylo. Nie chodzi przecierz o link do jakis konkurencyjnych badz kucharsko- profesjonalnych stron ale tylko (i wylacznie) o link do programu obslugujacego prywatne i wlasne video. O ile wiem nie ma (jeszcze?) takiej mozliwosci na wz...Pozdrawiam serdecznie i oswiec mnie jesli zle Cie zrozumialam.
Fajny pomysł a udział w tym brałby tylko ten kto che i oglądał tez tylko ten co chce. Miło by było zajrzeć do żarłokowych kuchni i zobaczyć żarłoków w akcji.
a moze by tak znalezli by sie chetni ktorzy by nagrali swoje przezycia w kuchni kamerka. przepis + nagranie bylo by ciekawym dodatkiem :)
serwerow do upublikowania video jest pelno np video.google.com (darmowy) po wgraniu wystarcvzylo by podac linka na forum....
Gregi, zdaje się, że nie rozumiesz co to takiego Wielkie Żarcie. To tak jakbys swoje porzepisy zamieszczał w Pascal gotuj, i podawał, że jesteś z W.Ż, a dodatkowo umieszczał swoje przepisy w jeszcze innym "klubie" podając swój "adres" z "Pascal gotuj".
Poza tym , witaj w Wielkim Żarciu i życzę dobrych przepisów zamieszczonych u nas, ...i smacznych dań z naszych przepisów.
Janek
a ja uwazam ze to mogloby byc fajne
ja sama mam kilka filmikow na video google
niestety nie zwiazanych z gotowaniem a z druga moja pasja wedkarstwem
ale moze kiedys......
ustawie kamerke w kuchni:):):):)
a Janka wypowiedzi wogole nie rozumie:(
Mado, przeczytaj Regulamin ...sprawa publikacji przepisów.
Mnie się wydaje, że dosyć jasno wypowiedziałem sie na ten temat, (może tylko wydaje!??)
Janek
Oczywiście ze dość jasno wypowiedziałeś się na ten temat, ale twoje porównanie z Pascalem to był totalny nokaut. Nie wiem, co jest złego złego tym, aby umieszcza swoje własne nagrania na tym serwisie. Myślałem, że go wzbogaci. Ale ty tu rządzisz;)
Dowcip przedni, tylko szkoda, że masz tzw. "dowcip szachisty". Poczekam znów miesiąc na Twój nowy dowcip.
Aha, wysil się trochę, nie odgrzewaj "starych kotletów".
Temat Pascala poruszony przez Ciebie, owszem ciekawy, tylko "coś pomyliło Ci się..."
"Smacznego" w spożywaniu ... tego "dania".
Janek
Jakoś nie rozumiem, ale widocznie niekumata jestem :P
Janku przeczytalam regulamin i cos Twej wypowiedzi w zwiazku nie rozumiem. No bo w tej propozycji nie chodzi (jak zrozumialam) o krecenie profesjonalnych filmow tylko filmowanie siebie przy gotowaniu badz pieczeniu we wlasnych czterech scianach. Czym to sie rozni od przepisow z duza iloscia zdjec przedstawiajacych wykonanie potrawy? Oprocz tego naturalnie, ze jest filmem video? Moze mnie "rozjasnisz"? Przeciecierz Gregi nie napisal nic o kopiowaniu badz kolportowaniu przepisow tylko o darmowym programie ulatwiajacym wstawianie badz obslugiwanie filmow video. A bez linka mozna by sie bylo obyc gdyby wstawianie video mozliwe na wz bylo. Nie chodzi przecierz o link do jakis konkurencyjnych badz kucharsko- profesjonalnych stron ale tylko (i wylacznie) o link do programu obslugujacego prywatne i wlasne video. O ile wiem nie ma (jeszcze?) takiej mozliwosci na wz...Pozdrawiam serdecznie i oswiec mnie jesli zle Cie zrozumialam.
Fajny pomysł a udział w tym brałby tylko ten kto che i oglądał tez tylko ten co chce. Miło by było zajrzeć do żarłokowych kuchni i zobaczyć żarłoków w akcji.
popieram. Dopuki to nie przeksztalci sie w jakas wielka komercjalizacje lub cos w tym stylu, jak najbardziej popieram.
mnie sie tez pomysl podoba a janek taka ma juz nature.. lubi sie czepiac :)
pozdrowienia dla janka!
x.
...i poczytaj niżej
:)
dobry pomysł;-]]]]]]]]]] git git
O L I M P ...proszę o "zajęcie stanowiska".
Może ja faktycznie szukam "dziury w całym" ale taką mam juz naturę
Janek
Uzupełniając swoje "wymądrzanie się", czy to nie byłoby, w jakimś stopniu oczywiście, "reklamą" Wielkiego Żarcia".
Janek