tortami jakie upiekłam moim dzieciaczkom synkowi z okazji 3 urodzinek a córeczce z okazji 1,wczorajsza imprezka była bardzo udana a co najważniejsze torty wszystkim bardzo smakowały i zostały mi dziś do kawki tylko "pięteczki" :(( A oto moje dzieła:
naprawdę masz się czym chwalić - piękne !!!! interesują mnie kwiatki na torcie zrobiłaś sama? no i przepis na torty . muszę dla moich dużych "dzieciaczków "upiec dwa torty jeden dla syna z okazji "magisterki" a drugi dla córki z okazji urodzin , no i brak mi pomysłów chciałabym aby były wyjatkowe
Przepisiki na torty dodam do moich przepisów na jutro, a kwiatki są zrobione z masy cukrowej wg przepisu skolopendry na serducha walentynkowe barwiłam je barwnikami spożywczymi miałam resztki niebieskiego i pomarańczowego więc wyszły blade ale i tak były ok.
GRATULUJEEEEEEEEE pomysłu i efektu bo pewnie w smaku bomba.Mam pytanko gdzie kupiłas takie obrazeczki-i z czego sa zrobione?Moja coreczka za 3tyg tez ma roczek i gdy zobaczyłam Twoje torciki tez mam chec zrobic taki:)
Już wklepuję przepisiki, przepraszam ale pogoda zmusiła mnie do prac na działce, i odpowiadam na pytania :; te obrazki to opłatki na których zostały wydrukowane barwnikami spożywczymi rysunki, jeśli ktoś będzie zainteresowany to więcej szczegółów podam później, kwiatuszki zrobiłam z masy cukrowej wg przepisu skolopendry na serducha walentynkowe.
tortami jakie upiekłam moim dzieciaczkom synkowi z okazji 3 urodzinek a córeczce z okazji 1,wczorajsza imprezka była bardzo udana a co najważniejsze torty wszystkim bardzo smakowały i zostały mi dziś do kawki tylko "pięteczki" :((
A oto moje dzieła:
.
naprawdę masz się czym chwalić - piękne !!!!
interesują mnie kwiatki na torcie zrobiłaś sama?
no i przepis na torty .
muszę dla moich dużych "dzieciaczków "upiec dwa
torty jeden dla syna z okazji "magisterki" a drugi
dla córki z okazji urodzin , no i brak mi pomysłów
chciałabym aby były wyjatkowe
Brawo messua!!!!!!!!!.
Torty są piękne. Przysięgam że masz się czym chwalić. Czy mogłabyś podać przepis? Pozdrówka
Przepisiki na torty dodam do moich przepisów na jutro, a kwiatki są zrobione z masy cukrowej wg przepisu skolopendry na serducha walentynkowe barwiłam je barwnikami spożywczymi miałam resztki niebieskiego i pomarańczowego więc wyszły blade ale i tak były ok.
dzękuję i czekam do jutra
Ja też czekam
Sliczny....a te kwiatuszki są naprawdę urocze!!!!!!!!
Naprawdę masz sie czym pochwalić torciki są piękne.
Bądź człowiekiem, nie znęcaj się, przecież się odchudzam! Hhahahahahah wyglądają apetycznie......
GRATULUJEEEEEEEEE pomysłu i efektu bo pewnie w smaku bomba.Mam pytanko gdzie kupiłas takie obrazeczki-i z czego sa zrobione?Moja coreczka za 3tyg tez ma roczek i gdy zobaczyłam Twoje torciki tez mam chec zrobic taki:)
Ależ to piękne....
Chwal się dalej, bo naprawdę masz czym.
wow ale sie napracowałaś!!! ciekawa jestem skąd wzięłaś te rysunki??? Proszę o odpowiedź.
Messua bardzo Cię proszę. Obiecałaś.....
Już wklepuję przepisiki, przepraszam ale pogoda zmusiła mnie do prac na działce, i odpowiadam na pytania :; te obrazki to opłatki na których zostały wydrukowane barwnikami spożywczymi rysunki, jeśli ktoś będzie zainteresowany to więcej szczegółów podam później, kwiatuszki zrobiłam z masy cukrowej wg przepisu skolopendry na serducha walentynkowe.
Brawo!!!!!!!!!!... Jakbym umiała takie cacka robić, to też bym się pochwaliła :-)
PRZEPISY DODANE:)
Messua , proszę o szczegóły na temat tych cudnych rysunków, jeśli to możliwe.
podaj mi email na który mogę ci przesłać coś więcej , buźka:)
witam serdecznie z rana i dziękuję że chcesz mi odpowiedzieć.Oto mój adres jewka28@o2.pl
Messua27 serdecznie dziękuję za namiary. Super sprawa.
takimi pieknymi cudami zawsze nalezy sie chwalic! :)
Ja rownież byłabym zainteresowana informacjami na temat rysunkow ewa-67@tlen.pl
Z góry dziękuję
Ja również poproszę, o ile jeszcze wysyłasz. Mój adres: marcin-1295@wp.pl