Hej! Mysle, ze mozemy utworzyc liste "niemiecko-polskich" zarloczköw...Co Wy na to? Wpisujcie, prosze, skäd jestescie (najlepiej obok miasta podac Land,aby nie bylo nieporozumien). Moze uda sie nam zorganizowac jakies spotkanko? Pozdrawiam. Atena z Oberhausen (Polnocna Westfalia)
A ja mieszkam w Norymberdze, ale znam jezyk polski!!! Z naszej okolicy sa juz cztery zarloczki ( a moze lepiej, gotowaczki kucharzace) mtomy, dorota zza plota , siljed i moja nisokosc!!! Niedlugo mini spotkanie u Bajerokow!!! Narazie terminy sa nie ustalone... ale checi sa wyrazone!! Glumanda
Hej! Mysle, ze mozemy utworzyc liste "niemiecko-polskich" zarloczköw...Co Wy na to? Wpisujcie, prosze, skäd jestescie (najlepiej obok miasta podac Land,aby nie bylo nieporozumien). Moze uda sie nam zorganizowac jakies spotkanko? Pozdrawiam.
Atena z Oberhausen (Polnocna Westfalia)
No to w sumie mam niedaleko mieszkam w Lüdenscheid,44 km od Dortmundu.
Ale fajnie :) Milo Was czytac :)
Czesc! A ja mieszkam we Würzburgu, ale pod koniec roku lece do USA, Portland. Pozdrawiam wszystkich!!!
josephine bad wildungen hessen
Bahus...Poznań, ale znam język niemiecki i potrawy niemieckie
Bahuzs
To swietnie! Mozna wolac o pomoc w razie potrzeby? Pozdrawiam!
A ja mieszkam w Norymberdze, ale znam jezyk polski!!! Z naszej okolicy sa juz cztery zarloczki ( a moze lepiej, gotowaczki kucharzace) mtomy, dorota zza plota , siljed i moja nisokosc!!! Niedlugo mini spotkanie u Bajerokow!!! Narazie terminy sa nie ustalone... ale checi sa wyrazone!! Glumanda
Wczesniej rowniez mieszkalam w Poznaniu!
Wlasnie Ateno pomylilam Oberhausen tez jest niedaleko mnie dlatego dobrze jest podac land.Ja mieszkam w Neuberg(Hessen)