Mam pytanie moze ktos tutaj wie gdzie znajduje sie archiwum WPHW ? Potrzebuje druku RP 7 . Pisalam na googlach ale mi tam nie wychodzi , moze ktos wie ?
Użytkownik lucka33 napisał w wiadomości: > Mam pytanie moze ktos tutaj wie gdzie znajduje sie archiwum WPHW ? Potrzebuje > druku RP 7 . Pisalam na googlach ale mi tam nie wychodzi , moze ktos wie ?
Mario może mi się zdaje autor - autorka nie szuka czystego druku RP7 tylko z WPHW więc na stronie ZUS nic takiego nie znajdzie... a może to ja źle pojełam tekst. Pozdrówka
Archiwum Rotacyjne ŁAD Stowarzyszenie Archiwistów Polskich w Katowicach ul.Józefowska 104 40-145 Katowice ja tam napisałam i dostałam kosztuje to 20 zł
Mam pytanie moze ktos tutaj wie gdzie znajduje sie archiwum WPHW ? Potrzebuje druku RP 7 . Pisalam na googlach ale mi tam nie wychodzi , moze ktos wie ?
Może tutaj? www.archiwa.gov.pl
Ale na moje nieszczescie tutaj tez nie ma tego co szukam
A może podasz nam miejscowość... Będzie łatwiej szukać.
Popatrz jeszcze tutaj www.ewidencja.archiwa.gov.pl Jest wyszukiwarka. Jeśli to nie pomoże to już chyba nic nie wymyślę.
Witam, proponuję wizytę w ZUSie<wydział kapitału początkowego>. Ja odszukałam w ten sposób WPHW W Rzeszowie. Powodzenia
Użytkownik lucka33 napisał w wiadomości:
> Mam pytanie moze ktos tutaj wie gdzie znajduje sie archiwum WPHW ? Potrzebuje
> druku RP 7 . Pisalam na googlach ale mi tam nie wychodzi , moze ktos wie ?
na stronie ZUS można znależć wszystkie druki
Mario może mi się zdaje autor - autorka nie szuka czystego druku RP7 tylko z WPHW więc na stronie ZUS nic takiego nie znajdzie... a może to ja źle pojełam tekst. Pozdrówka
Archiwum Rotacyjne ŁAD
Stowarzyszenie Archiwistów Polskich
w Katowicach
ul.Józefowska 104
40-145 Katowice
ja tam napisałam i dostałam kosztuje to 20 zł
Bardzo wam dziekuje za pomoc . A co do renatyz36 dobrze zrozumialas szukam nie wniosku tylko chce zeby mi naliczyli kapital