Myszka mojej corki zachorowala. Normalnie, rozbiegane zwierzatko zastalysmy dzisiaj, totalnie apatyczne, z przymknietymi oczkami. Dala sie tez bez zadnych oporow wziasc na rece ( nie bylo to mozliwe, gdy byla zdrowa). Ciezko oddychala. Weterynarz stwierdzil obnizona temperature... pytal o przeciag i zbyt duzo slonca. Nic z powyzszych nie wchodzi w gre, pokoj ma okna na polnoc a w pokoju jest raczej cieplo niz zimno. Moze, macie jakies doswiadczenie.. myszka jest wzglednie mloda , ma 14 miesiecy. Narazie zostala u weterynarza, ale smutno tak, czlowiek pzyzwyczaja sie do takiej malej "garstki zycia" jak myslicie? wyjdzie z tego???? Dodam jeszcze, ze jej towarzyszka starsza miesiac, biega cala i zdrowa ... i szuka swojej kolezanki... Napiszczie jesli cos wiecie na ten temat. Dzieki!
Ja mysle, ze ta nasza myszka... potajemnie jak nas nie bylo w domu zagladala do komputera... i o niczym innym nie myslala, tylko o jedzeniu... Przegladala chyba tutejsze smaczne przepisy i zaraz zabierala sie do jedzenia!!! Myszka wyzdrowiala a powodem jej choroby bylo obzarstwo... za duzo sie najadla... no i cale szczescie, ze tylko to !!!! o 14:30 mam ja odebrac!!! Dzieki wszystkim, ktorzy trzymali "piastki" za myszke!!!
A moze te upały tak zle znosi?Czy czesto zmieniasz mu wodę?Myszoskoczek mojej córki podczas tych upałów też leży rozłożony i widać że go męczą. A oto i on
Jest to naprawdę pocieszne zwierzątko,ma już prawie trzy lata. Mam nadzieje Glumando ,że Twoja myszka wróci do sił.Pozdrawiam-piszanka.
No, zobacz co napislam Dorortce zza plotce!! myszka jest juz ok! przejadla sie lakomczucha... a w pokoju corki jest raczej cieplo niz zimno, byc moze, ze to tez jej dalo w kosc! Wasz "myszonek" taki sam jak nasza "myszulka" zaraz po nia jade!!! i powiem jej "Pani" o wodzie aby teraz czesciej zmieniala! Dzieki. Zrobie wyzdrowionej zdjecie i dodam tu pozniej!
Myszka mojej corki zachorowala. Normalnie, rozbiegane zwierzatko zastalysmy dzisiaj, totalnie apatyczne, z przymknietymi oczkami. Dala sie tez bez zadnych oporow wziasc na rece ( nie bylo to mozliwe, gdy byla zdrowa). Ciezko oddychala. Weterynarz stwierdzil obnizona temperature... pytal o przeciag i zbyt duzo slonca. Nic z powyzszych nie wchodzi w gre, pokoj ma okna na polnoc a w pokoju jest raczej cieplo niz zimno.
Napiszczie jesli cos wiecie na ten temat. Dzieki!
Moze, macie jakies doswiadczenie.. myszka jest wzglednie mloda , ma 14 miesiecy. Narazie zostala u weterynarza, ale smutno tak, czlowiek pzyzwyczaja sie do takiej malej "garstki zycia" jak myslicie? wyjdzie z tego???? Dodam jeszcze, ze jej towarzyszka starsza miesiac, biega cala i zdrowa ... i szuka swojej kolezanki...
przykro jest jak nasze zwierzaki choruja ale badzmy dobrej mysli i trzymam piastki za wyzdrowienie malej wlochatej przyjaciolki:)
Dziekujemy !!! A oto nasza mala myszeczka !!!
ale fajna ta myszka Glumandziu. Wszystkiego dobrego zycze
Ja mysle, ze ta nasza myszka... potajemnie jak nas nie bylo w domu zagladala do komputera... i o niczym innym nie myslala, tylko o jedzeniu...
Przegladala chyba tutejsze smaczne przepisy i zaraz zabierala sie do jedzenia!!!
Myszka wyzdrowiala a powodem jej choroby bylo obzarstwo... za duzo sie najadla... no i cale szczescie, ze tylko to !!!! o 14:30 mam ja odebrac!!!
Dzieki wszystkim, ktorzy trzymali "piastki" za myszke!!!
A moze te upały tak zle znosi?Czy czesto zmieniasz mu wodę?Myszoskoczek mojej córki podczas tych upałów też leży rozłożony i widać że go męczą. A oto i on
Jest to naprawdę pocieszne zwierzątko,ma już prawie trzy lata.
Mam nadzieje Glumando ,że Twoja myszka wróci do sił.Pozdrawiam-piszanka.
No, zobacz co napislam Dorortce zza plotce!! myszka jest juz ok! przejadla sie lakomczucha... a w pokoju corki jest raczej cieplo niz zimno, byc moze, ze to tez jej dalo w kosc!
Wasz "myszonek" taki sam jak nasza "myszulka" zaraz po nia jade!!! i powiem jej "Pani" o wodzie aby teraz czesciej zmieniala! Dzieki. Zrobie wyzdrowionej zdjecie i dodam tu pozniej!